Carbonara Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 moze jakas aktualizacyjka ??? Piękne sa Bargestowe Gryfoniki :) :loveu::loveu::loveu::loveu:Mogę na nie patrzec godzinami :)) Gratulujemy sukcesów i zyczymy następnych Quote
bargest Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Carbonara bardzo sie ciesze, ze moje gryfonki sie podobaja:lol: Prosze oto Libis na wystawie w Lesznie a tu jego dwoje dzieci ktore mieszkaja w Czechach brabantczyk nazywa sie Bondik a brukselka Jaqulin Quote
Carbonara Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 BOmbowa rodzinka :)))):loveu::loveu::loveu: Quote
Carbonara Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 kocham takie zdjecia psiaków z dzieciakami :))) Swietnie razem wygladaja . Trzymam kciuki za wnuczka w sobote:cool3: . MY niestety nie dojedziemy w sobote bo nam sie dziecie rozchorowało :( ale mam nadzizje ze niedługo nadarzy sie okazja aby obejrzec Bargesciki w akcji :)):loveu: Quote
bargest Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Wnuczek moj spisal sie na medal, a nawet dwa.Pies ktorego wystawial Xawier Bargest wygral klase championow, a potem wygral najlepszego psa i rase. :multi::multi::multi: Quote
bargest Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Dziekuje bardzo w imieniu mojego wnuka:evil_lol: ktory byl szalenie przejety i dumny z tego, ze sam moze wystawiac psa.:lol: Quote
bargest Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Widze, ze malo kto tu zaglada ale mimo wszystko wstawie zdjecia moich dwoch brabantczykow ktore jeszcze czekaja na swoje nowe domki Quote
Luzia15 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Witam się z opóźnieniem :oops: Gryfoniki słodziutkie! :loveu: A mogę poprosić, żeby podesłała mi Pani link do temacie o Bargestowych Yorkach (o ile takowy istnieje)? Pozdrawiam. Quote
bargest Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Niestety osobnego tematu o moich yorkach nie ma:shake:Zapraszam na moja strone. Quote
Luzia15 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ah, szkoda. Bo miałam nadzieję, że może znajdę jakiś wątek o Martim i jego rodzeństwie. A jak się mają ABRA CADABRA i SWEET DREAM (Oskar)? Bo to rodzice mojego szczyla :loveu: Quote
bargest Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Maja sie doskonale Abra w tym roku urodzila znowu synka ktorego ojcem byl Seeti. Quote
Luzia15 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 A może mi Pani wysłać na PW zdjęcia syneczka? Chciałabym zobaczyć to maleństwo. Pozdrawiam :) Quote
bargest Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Zobacz zdjecie na mojej stronie.Szczeniak nazywa sie Only You. Quote
Luzia15 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 bargest napisał(a):Zobacz zdjecie na mojej stronie.Szczeniak nazywa sie Only You. Już widzę. Jest śliczny :loveu: A te pozostałe 3, co też są na stronie również są piękne! :loveu: Pozdrawiam i zapraszam do naszej galerii :cool3: Quote
bargest Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 To maluchy z miotu "N" maja 3 tygodnie ich rodzice to Int.Ch.Zw.Europy08 TEQUILA Bargest i Int.Ch.Zw.Europy 08 ALI-BE v.d.Platte Belskes.Mam nadzieje, ze dzieci nie beda gorsze od swoich rodzicow. Quote
Polcia Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 bargest one są cudne :loveu: wszystkie! ale kibicuję szczególnie brukselkom z nadzieją, że któregoś dnia zamieszka z nami taka mała "kapustka" :cool3: Quote
Recommended Posts