Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oktawia... Te Twoje Pekinolki taaakie "dostojne" a te moje "sieroty" to takie "Oszkubki" Hehehe :) Szczególnie Majeczka < ta najchudsza - płowa > :D Aż wstyd :-P Wygląda jakby niedożywiona była :D A co do Puszka ( co był u Piotrka na tymczasie ) To na tym drugim zdjęciu jest Jego Żona :D a nie "kolega" :P Hahaha ! A na jednym ze zdjęć co Ci posłałam powinien być Puszka "ulubieniec" - 10 letni mops "Batman" :)

• 10 months later...
Posted

Okta... Jesteś wspaniała ! :loveu: Szczerze to ja nawet nie wiedziałam,że galerię mi założyłaś ! Ehh co ja bym bez Ciebie zrobiła ?!
A zdjęcia tych moich sierot jakieś nowsze jeszcze dzisiaj dołączę ;-)
Dziękuję Kochana ! Byłam ostatnio w Wawie i chciałam zadzwonić, ale wszystko na wariackich papierach było i w końcu nie zadzwoniłam :roll:

Posted

założyłam Klaudus-bo na tym zamkniętym wątku to byś "zginęła" bez wyodrębnienia-zrobiłam to też- Lotty i Om-eczkowi Agi Czakry-tym co wstawiale swoje lwy pekińskie-by mieli swoje galerie.
szkoda że nie przedzwoniłaś:-(-może będzie jeszcze taka sposobnośc

jak nie potrafisz fot wstawic do przeslij na oktawiamroczek@vp.pl wstawię je w nocy jakby co:evil_lol:

Posted

Modelka pod drzewkiem to Majeczka - bezzębna chudzinka ;)
Piętro niżej odkupiona z pseudohodowli (trzymana w łazience w tragicznych warunkach...) Fifi ;]
Chłopak z jęzorem to Czarek również odkupiłam od właściciela a raczej Skurrr*** który nazwał Go "Czubek",wykopał Mu wszystkie zęby i połamał kostusie w całym ciałku i szczękę... Jest już u mnie 6 lat,a nadal nie jest przekonany do ludziej ręki... Chociaż wie,że ona już nie rani...
Następne troszkę uciekają przed obiektywem,ale zmuszę Je do pozowania ;]]

Posted

super zdjęcia!:multi:
ale Ty Klaudus potrafisz zmniejszyc przyjemnośc i to dosłownie:mad:chociaż by fota była w rozmiarze 500 na 500 - a tu nie jakieś miniatrurki wielkości prawie jak avatar! no po prostu:lmaa::-x
są piękne i nie marudź-to nie wystawa moja droga-tylko uratowane Pekiny! a ja mam też przecież Dyzia staruszka co ledwo chodzi Liszka jest młoda.

foty poproszę 500x500 bez miniaturek na kolejny raz-i nie ściemniaj że z całego roku masz 5 fotek dawaj tu nastęne 10 co najmniej:evil_lol:

Posted

Moja i słowo dostojna ?:crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol:
Ona to taki rozkudłaniec :diabloti:
Zgadzamn się z Oktawią : To nie wystawa i bardzo mnie cieszy to , że uratowałaś te piękne psiątka:loveu:

Posted

Oktawia ma całkowitą rację Twoje lewki Klaudus są cudowne. Wydostałaś je ze schronu lub pseudohodowli ratując im tym samym życie.:DTak jak już było mówione to nie wystawa. Nie liczy się uroda tylko serce, każdy pekin to mały pies o wielkim sercu.

• 2 weeks later...
Posted

no czyż to nie jest piękne?:loveu: ten ozorek wysunięty-biedny pysio-to ten któr miał szczękę przetrąconą od bicia?

cudnie wyszły:loveu::multi:, piękne foty Klaudus, masz rację-galeria trochę zaniedbana ale ja Cię przypilnuję by foty regularnie były:evil_lol: i rozmiar trafiony.
te 3 zdjęcia które zostały zamienione w linki skopiowałam na kolejny, nowy post-gdyż w jednym poście można wstawiac po 5 zdjęc-czyli rozdzielic sobie lepiej na następny raz:loveu::

Posted

Oj tak tak - ten starszy Pan to właśnie Czaruś:

Jęzor zawsze na wierzchu :eviltong: ale przyzwyczaił się do tego i jest Mu z tym dobrze :cool3:

Niestety odnośnie Czareczka to nie można liczyć na jakąś super wymyślną sesję fotograficzną,bo wiekszkość czasu to On śpi :eviltong: budzi się tylko na komende "na pole" ;]

Poduszkowce... ;D

Posted

przpiękne!:loveu:sprawiają że w domu czujesz się jak w pałacu jak one leżą na kanapie-:cool3:
w poście 22 nie mogę usunąc jednego zdjęcia-widzę że z rozpędu powieliłam i 2 razy jest portret czarnego Pekinka-jak Wiesz mam blokadę Klaudus....
fajnie że dodałaś nowe-teraz codziennie będziesz nadrabiac zaległości:eviltong:
a masz może zdjęcia z samego początku? jak do Ciebie świeżo co przyszły-pokaż w jakim stanie były.

Posted

[I]Oktawia mam zdjęcia każdego z moich psiaków jak trafiły do mnie - ale robione zwykłym aparatem (tylko moja amstaffka i 2 amstaffo-podobne mają zdjęcia robione cyfrówka) bo pekiny już kilka ładnych latek u mnie są,a wtedy nie miałam cyfrówki :eviltong: kiedyś usiądę i poszukam,wszystkie zeskanuję i wrzucę.[/I]

[I]A tymczasem zdjęcia Bambosi po kąpieli :eviltong: :lol: [/I]
[I][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images35.fotosik.pl/27/6bb6bd25deaff964.jpg[/IMG][/URL][/I]

[I][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images28.fotosik.pl/292/5d4ff08370c5eecd.jpg[/IMG][/URL][/I]

[I][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/291/a6db8946117ba317.jpg[/IMG][/URL][/I]