Asiaczek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 26.01.2008 r. Trencin/SK sedzia: Gabriela RIDARCIKOVA/SK psy kl. mł. KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - dosk., CAJC kl. o JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk., CAC, r.CACIB kl. ch Abotere's WAHZIRI - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, BOB, BOG3, skończony Interchampionat!!! DONNER Hanacek - dosk.2, SUKI kl. sz IZEGBE Hanacek - ? kl. o JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOS kl. ch KANJARAS FAMILIA FUWELE (?) kl. w ASJA Hanacek - (?) Niestety, nie znam wszystkich wyników, zapomniałam dopytac Hanacka, no i spisałam wyników z tablicy....:oops: Ale myslę, że Mila dopisze resultaty... Pzdr. Quote
hanacek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Asiaczek napisał(a):26.01.2008 r. Trencin/SK sedzia: Gabriela RIDARCIKOVA/SK psy kl. mł. KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - dosk., CAJC kl. o JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk., CAC, r.CACIB kl. ch Abotere's WAHZIRI - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, BOB, BOG3, skończony Interchampionat!!! DONNER Hanacek - dosk.2,res CAC SUKI kl. sz IZEGBE Hanacek - VN 1 kl. o JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOS kl. ch KANJARAS FAMILIA FUWELE V1,CAC,res CACIB-zakonczila Grand CH.SK kl. w ASJA Hanacek - V1,najl.weteran Niestety, nie znam wszystkich wyników, zapomniałam dopytac Hanacka, no i spisałam wyników z tablicy....:oops: Ale myslę, że Mila dopisze resultaty... Pzdr. Tak juz wpisalam Quote
jenis Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Asiaczki ,Hanacek GRATKI :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: SUPER. Quote
Nirse Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 :multi: Gratulacje Asiaczki i Hanacek :multi: Quote
Great Dane Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Gratulacje,już widziałam na stronie u p.Joasi. Bardzo się cieszę :multi: Quote
Asiaczek Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 basenjifiona napisał(a)::multi: Gratulacje Asiaczki i Hanacek :multi: Basenjifiona - dzięki! Great Dane napisał(a):Gratulacje,już widziałam na stronie u p.Joasi. Bardzo się cieszę :multi: Dzię-ku-je-my!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 [quote name='Asiaczek'] Basenjifiona - dzięki! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Great Dane napisał(a):Gratulacje,już widziałam na stronie u p.Joasi. Bardzo się cieszę :multi: Dzię-ku-je-my! Pzdr. Quote
Recommended Posts