Savannah Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Stawka ilościowa na Rzeszów 9.02.2008 sędzia: Andrej Kisljakov (Białoruś) PSY kl. młodzieży -3 kl. otwarta - 2 kl.championów - 2 SUKI kl.młodzieży - 1 kl.championów - 2 kl.weteranów - 1 Ja mam nadzieje że będę... na dzień dzisiejszy na 98%, wszystko zależy od tego czy zdam egzamin 7.02:roll: Quote
Asiaczek Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Savannah napisał(a):Stawka ilościowa na Rzeszów 9.02.2008 sędzia: Andrej Kisljakov (Białoruś) PSY kl. młodzieży -3 kl. otwarta - 2 kl.championów - 2 SUKI kl.młodzieży - 1 kl.championów - 2 kl.weteranów - 1 Ja mam nadzieje że będę... na dzień dzisiejszy na 98%, wszystko zależy od tego czy zdam egzamin 7.02:roll: Hohohom ale nas się nazbierało! Savannah - juz teraz zaczynam bardzo mocno trzymac kciuki za ten egzamin!:lol: Pzr. Quote
Savannah Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Asiaczek napisał(a):Hohohom ale nas się nazbierało! Savannah - juz teraz zaczynam bardzo mocno trzymac kciuki za ten egzamin!:lol: Pzr. żeby nie zapeszyć - nie-dziękuję ;) i mam nadzieje że do zobaczenia już niedługo! :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Nie dziekuj, tylko siadaj do uczenia się! sio, sio z DGM... pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Zapomniałam napisac, że na wystawie w Rzeszowie debiutował w kl. młodziezy ELL Stellanova. Zajął, co prawda, III miejsce, ale przy odpowiednim treningu... Pzdr. Quote
loango Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Savannah napisał(a):Stawka ilościowa na Rzeszów 9.02.2008 sędzia: Andrej Kisljakov (Białoruś) PSY kl. młodzieży -3 kl. otwarta - 2 kl.championów - 2 SUKI kl.młodzieży - 1 kl.championów - 2 kl.weteranów - 1 Nie pamiętam stawki ale znowu nie wstawiona... Mogę się pochwalić, że COOL AND THE GANG MOVIE STAR LOANGO zgłoszony do klasy młodzieży wygrał Młodzież, Rasę i zajął III miejsce w Grupie Do klasy Weteranów zgłoszona KLASSIC`S A STAR IN STRIPES III miejsce w BIS-ie WETERANÓW W wolnej chwili poszukam katalogu i postaram się uzupełnić. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts