Asiaczek Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Wieselburg/AUT sędzia: Roland SPORR/AUT psy KL. o Abotere's ADUNBI - bdb Old Legend's BOREAS - abs ld Legend's CRONS - dosk.1, CAC, CACIB kl. ch Abotere's WAHZIRI - dosk.1, CAC, r.CACIB SUKI kl. o LOKI'S ILOUA - dosk.1, CAC, r.CACIB (bardz ładna sunia, nie za duża, pięknie prezentowana) kl. ch African Rainbow's ABAYOMI AZANA - dosk.1, CAC, CACIB, BOB JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.2, r.CAC (ale Żelcia zabrała "pełny" CAC, bo ABAYOMI ma juz CH.AUT). kl. w MOVIE STAR Our of Africa - dosk. 1, Naj.Wet. Pzdr. Quote
Nitor-Nivalis Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Asieczku WIELKIE WIELKIE GRATKI za wyczyny w Rumunii :) Za nowe Championy :multi::multi::multi::multi::multi::multi: I gratki dla handlerki nie ma co spisala sie :evil_lol: Quote
Savannah Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Dzięki Ewa, lejesz miód na moje serce :loveu: :) Quote
Asiaczek Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Nitor-Nivalis napisał(a):Asieczku WIELKIE WIELKIE GRATKI za wyczyny w Rumunii :) Za nowe Championy :multi::multi::multi::multi::multi::multi: I gratki dla handlerki nie ma co spisala sie :evil_lol: Ewuniu, dziekuję! Mamy 2 nowe Championy Rumunii i 1 nowego Intera, a właściwie Interkę! A Lidce z Jotkami poszło jak po maśle, fakt! Wam tez pieknie poszło w Oviedo! Brawa!!!:multi: Pzdr. Quote
Nitor-Nivalis Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Asiaczek napisał(a):Ewuniu, dziekuję! Mamy 2 nowe Championy Rumunii i 1 nowego Intera, a właściwie Interkę! A Lidce z Jotkami poszło jak po maśle, fakt! Wam tez pieknie poszło w Oviedo! Brawa!!!:multi: Pzdr. Dobra dobra co tam te championsy :loveu: ale BOG :evil_lol: Oby tak dalej - mam nadzieje ze sie wybierzecie w moje strony :) Quote
Asiaczek Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Lidka ma się z Toba skontaktować w tej sprawie i... będziemy mysleć! Pzdr. Quote
Florka_xyz Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 GRATULACJE ASiaczku:loveu::loveu: No i Lidce rózniez sie naleza gratki za handling :multi::multi::multi::multi::multi: p.s do zobaczenia w bydgoszczy mam nadzeje dwa dni;) Quote
Savannah Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Dziękuje Florka :) Asiaczek (no i prawdopodobnie też ja :diabloti:) będziemy tylko na wystawie 1 maja - Krajowa V grupy....;) Quote
Savannah Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Asiaczku na 99% będe w Bydgoszczy! Burza z piorunami moze byc, a i tak mnie nie zatrzyma :lol: Quote
Savannah Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Również bardzo się ciesze, no i juz sie doczekać nie mogę :) a to już za tydzień ! :lol: Quote
Nirse Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Savannah gratuluję prezentacji :multi: musisz sobie baska sprawić, koniecznie :loveu: Quote
Savannah Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='basenjifiona']Savannah gratuluję prezentacji :multi: musisz sobie baska sprawić, koniecznie :loveu: [quote name='Asiaczek']Savannah - co Ty na to? pzdr. Dzięki Krzysiek! A ja na to... Kochani jeszcze trochę poczekajcie... ale już bardzo nie wiele :loveu::lol: !:multi: Quote
Nirse Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 .........No tak, do zimy trzeba czekać jak nic :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja jutro jadę do Opola na jeden dzień z charcicą walczyć o wniosek a konkurencja bardzo porządna ale zobaczymy :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Miłego dnia:))) Quote
Savannah Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Asiaczek']Hahaha, niezła odpowiedź! pzdr. [quote name='basenjifiona'].........No tak, do zimy trzeba czekać jak nic :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hihi no w tym przypadku, przyjdzie czekac... normalnie się mówi byle do wiosny.... ja mówie, byle do zimy !:loveu::lol: Quote
Ypsylon Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 rzadko tu zaglądam.... spóźnione gratulacje dla Asiaczka i Hancka za Wasze sukcesy :) w uzupełnieniu wyników z NDM pragnę tylko dodać, że Pepsi pierwszy raz w weteranach wystawiana, zdobyła później BIS Weteranów... w ten weekend byłam razem z Angie (I Am Not An Angel Ypsylon) na wystawie w Miskolc, 2 x CACIB w oba dni Angie zdobyła: V1, CAC, CACIB, BOB i BOG3 niniejszą wystawą zakończyła Interchampionat... pozdrawiamy :) Quote
Asiaczek Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Nonono,piekny wynik! Brawo!!! Pzdr. Quote
Nitor-Nivalis Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Asiaczek napisał(a):Nonono,piekny wynik! Brawo!!! Pzdr. Asiaczku czy dostalas ode mnie PW ? Quote
hanacek Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Ypsylon']rzadko tu zaglądam.... spóźnione gratulacje dla Asiaczka i Hancka za Wasze sukcesy :) w uzupełnieniu wyników z NDM pragnę tylko dodać, że Pepsi pierwszy raz w weteranach wystawiana, zdobyła później BIS Weteranów... w ten weekend byłam razem z Angie (I Am Not An Angel Ypsylon) na wystawie w Miskolc, 2 x CACIB w oba dni Angie zdobyła: V1, CAC, CACIB, BOB i BOG3 niniejszą wystawą zakończyła Interchampionat... pozdrawiamy :) Dzieki - i tiez gratuluje Angie i Pepsi - super!!!:multi::multi::multi: A czi znasz co moja mloda sunia jest IZA?????;););) Quote
Recommended Posts