ineczka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Asiaczku, tak jak obiecałam zamieszczam fotki z minionego weekendu w rolach głównych dwie akity i jedno basenji :eviltong: tu dwie małolaty z homarem a tu także umęczony sierżant non stop na straży Quote
ineczka Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 tu już sierżant dostał lekkiego nerwa i usmiecha się do ayo :diabloti: Fumi zagryza Ayo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tu dziewczyny wyczekują amanta z powodu Fumiszonowej cieczki :eviltong: sjesta na balkonie i homar na deser :eviltong: miłego oglądania, mam nadzieję ze w dobrym topic'u zamieściłam fotki:roll: pozdrawiamy serdecznie, Quote
hanacek Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Super fotki basek i akity - :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Ineczko, a będzie dalszy ciąg FB? Bo tak jakoś tutaj cicho... Pzdr. Quote
Agappe Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Asia a to nie jest po prostu wydzielone z Twojego bloga??? :roll: Quote
Asiaczek Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Fotki sa dla mnie znajome, ale chyba Właścicielka FB nadaje nazwę galerii.... I ja tego na pewno nie zrobiłam... Dlatego może Ineczka wyjaśni tę sprawe...? Na tej zasadzie Anjaro, Kalimera, Juma i inne moje baski powinny miec osobne FB, a nie mają...Niedopatrzenie?:evil_lol: Pzdr. Quote
Agappe Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 ale przynajmniej ta 3 o której wspomniałaś ma Twój przydomek hodowlany :roll: Quote
Paula&Goofi Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Śliczne akity i basenji ! Zakochałam się ! :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts