Asiaczek Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 No to ja też się pochwalę: CAC-Banska Bystrica/SK, 04-05-2008 r., sedzia: Magdalena Musiał/PL Kenio - KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC - [SIZE=5]skończony Młodzieżowy Championat Słowacji!!! Dla ścisłości dodam, że w kl.mł. zgłoszony był piesek: ANTELOPE LOLLIPOP ARMAN AFRICAN, w rękach węgierskich, ale nie dojechał. Dzezik - JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS, BOB - skończony Championat Słowacji!!! Wazi - Abotere's WAHZIRI - dosk.1, CAC (to już 3 wniosek na CH.SK!) Erka - LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - w.o.1 - debiut wystawowy bardzo udany! Żelka - JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS (to już 3 wniosek na CH.SK!). Para hodowlana - I miejsce (na 24 zgłoszone w katalogu pary!), prezentowana przez Savannah. Dzięki ogromne!!! Sędzia: MANNUCCI Massimiliano/IT Grupa hodowlana - III miejsce (na 7 zgłoszonych w katalogu!), prezentowana przeze mnie i Savannah.Też ogromnie dziękuję Savannah za pomoc!!! Sędzia: FREY Juraj/SK Teren wystawy - OK. Chociaż - tradycyjnie - ringi mogły byc nieco większe, bo miejsca na to było, że ho ho ho... Pogoda - dopisała. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Dopiero teraz zobaczyłam, jakie mam zaległości we wstawiania wyników z wystaw. Juz nadrabiam: CAC-BANSKA BYSTRICA/SK, 04-05-2008 r. sędzia: Magdalena MUSIAł/PL PSY kl. mł. ANTELOPE LOLLIPOP ARMAN AFRICAN - nb. KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC (skończony Mł.Ch.SK!) kl. o JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS, BOB kl. ch Abotere's WAHZIRI - dosk.1, CAC SUKI kl. baby LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - wo, NSzwR kl. ch JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS PH - I miejsce!!! (na 24 zgłoszone pary), sędzia: Mannucci Massimiliano/IT GH - III miejsce !!! (na 7 zgłoszonych grup), sędzia: Frey Juraj/SR. Quote
Recommended Posts