Asiaczek Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 CAC-Senec/SK, 06-06-2008 r. sędzia: Dusan PAUNOVIC/Serbia PSY kl.p KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - dosk.1, CAC (rozpoczęty Championat Słowacji!) kl. o GYN HANACEK WENET - dosk.1, CAC Abotere's WAHZIRI - dosk.1, CAC (skończony Championat Słowacji!!!) LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - w.o., BIS PUPPY!!!! (moja Malutka zrobiła nam taka niespodziankę:multi:) JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CAC (skończony Championat Słowacji!!!); Żelcia załapała się jedynie do pierwszej piątki na BOG... Pzdr. Quote
Florka_xyz Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Asiaczku OGROMNE GRATULACJE :multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Florka_xyz napisał(a):Asiaczku OGROMNE GRATULACJE :multi::multi::multi: Dzieki! Az tutaj zawitałaś...?:lol: Pzdr. Quote
hanacek Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Asiaczek - tiez OGROMNE GRATULACJE:multi::multi::multi: [SIZE=2]Nas bedzie zajtra (8.6.) w Nitre ;) Quote
Asiaczek Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Dzieki! Najbardziej zadowolona jestem z udanego występu Erki na Bis Puppy. Biegła b. ładnie, stała też bez zastrzeżeń. Uszka postawione i wyraźnie była zaciekawiona... No i efekt był taki - jak napisałam wcześniej.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Hohoho, Mila zgarnęłaś wszystko!!! Jeszcze raz BRAWO!!!!!! Szczególnie dla młodziutkiej Izy!!!:loveu: Pzdr. Quote
hanacek Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Asiaczek']Hohoho, Mila zgarnęłaś wszystko!!! Jeszcze raz BRAWO!!!!!! Szczególnie dla młodziutkiej Izy!!!:loveu: Pzdr. Dzieki Asia ;);):loveu: tiez nas bede w Ustroniu ;) Quote
Asiaczek Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Ale się rozszalałaś z tymi wystawami!!! Juz teraz trzymam kciuki za Ustroń!:lol: Pzdr. Quote
hanacek Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Asiaczek']Ale się rozszalałaś z tymi wystawami!!! Juz teraz trzymam kciuki za Ustroń!:lol: Pzdr. Noooooooooo-Asiaczek nie roszalalsie?:lol:;) ;):loveu:Jeszcze 29.6. nas bede v Brno.Dzieki za trzymanie,ja cebie tiez trzymam kciuki :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='hanacek']Noooooooooo-Asiaczek nie roszalalsie?:lol:;) ;):loveu:Jeszcze 29.6. nas bede v Brno.Dzieki za trzymanie,ja cebie tiez trzymam kciuki :loveu::loveu::loveu: Ohohohoho!!! I jeszcze Brno!:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts