Asiaczek Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 CACIB-Szczecin, 22.06.2008 r., sędzia: Denis KUZELJ/SLO PSY kl. mł. MROżNY WIECZóR Next Germanika kl. ch NEGRO SPIRITUAL Out of Africa SUKI kl. o Africam Magic Moment's EBUN AZIZI Yombe's AISHA ASHIETU kl. ch FEDORA z Ticha Bantu Kokojambo's DOGO DHARUBA Niestety, nie znam wyników... Jest tylko 1 reprezentant PL (piesek z kl. mł.) - mam nadzieję, że dobrze mu poszło... Pzdr. Quote
Nirse Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [FONT=Book Antiqua, Times New Roman, Times][FONT=Courier New]Szczecin :[/FONT][/FONT]CACIB-Szczecin, 22.06.2008 r., sędzia: Denis KUZELJ/SLO [FONT=Book Antiqua, Times New Roman, Times][FONT=Courier New] "Kokojambo's Dogo Dharuba"[/FONT][/FONT] dosk.1, CWC, NDPwR, Zwyc.Rasy/ex.1, CAC , BOS, BOB. BOG :loveu: Gratulacje !!!! BRAWO - ukończony championat Polski :multi::multi: Quote
hanacek Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 A tu wszystki wyniky ze Szcz. pies kl.ml.-Mrozny w.Next Germanika - V1,CWCJ kl.ch.Negro Sp.Out Afrika - V1,CWC,CACIB suki kl.otw. African M.M.Ebun Azizi - V1,CWC,r-CACIB Yobme's Aisha Ashietu- V2 kl.ch. Kokojambo 's Dogo Dharuba - V1,CWC,CACIB,BOB,BOG 1( super gratulacie- corka po mojim Donneru) Fedora z T .B.- V2 wielke gratulacie Quote
Nirse Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='jamnicze']a ma możne ktoś zdjęcie tego Kokojambo? [FONT=Book Antiqua, Times New Roman, Times][FONT=Courier New]Ruby's po domowemu a tu link: http://home.wtnet.de/~jstrietzel/5._Seite_Photos/5.Seite_Photos.htm[/FONT][/FONT] Quote
Nirse Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 jamnicze napisał(a):dzięki, śliczny on jest :loveu: ONA :p bo to sunia Quote
jamnicze Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='basenjifiona']ONA :p bo to sunia no tak :oops: nie zwróciłam uwagi przy stawce, a spojrzałam na Kokojambo (tyle, że to chyba przydomek, a nie imię :evil_lol:) a mi się spodobał ten piesek Kokojambo's Dogo Daktari :p Quote
Asiaczek Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='hanacek']A tu wszystki wyniky ze Szcz. pies kl.ml.-Mrozny w.Next Germanika - V1,CWCJ kl.ch.Negro Sp.Out Afrika - V1,CWC,CACIB suki kl.otw. African M.M.Ebun Azizi - V1,CWC,r-CACIB Yobme's Aisha Ashietu- V2 kl.ch. Kokojambo 's Dogo Dharuba - V1,CWC,CACIB,BOB,BOG 1( super gratulacie- corka po mojim Donneru) Fedora z T .B.- V2 wielke gratulacie Dzięki za wyniki. Brawo dla wszystkich! [quote name='hanacek']Asiaczku - tiez GRATULUJE - TO SUPER SYNEK!!!!:multi::multi::multi: Tak, udał mi się Jumaszka! Dzieki!!! Pzdr. Quote
Savannah Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 jakieś znalezione zdjęcie ze szczecina z bog http://www.posejdon.net.pl/images/zoom/QVARMY/szczecin_2008_-_168.jpg Quote
Nirse Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Savannah']jakieś znalezione zdjęcie ze szczecina z bog http://www.posejdon.net.pl/images/zoom/QVARMY/szczecin_2008_-_168.jpg Zawsze cieszę się jak basenji wygrywają grupę bo rzadko się to zdarza a o ile pamiętam to ostatnio tak jak i tu na międzynarodowej wystawie w Kielcach 2007r Żelka była najwyżej na pudle BOG :loveu: Quote
Savannah Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 basenjifiona napisał(a):Zawsze cieszę się jak basenji wygrywają grupę bo rzadko się to zdarza a o ile pamiętam to ostatnio tak jak i tu na międzynarodowej wystawie w Kielcach 2007r Żalka była najwyżej na pudle BOG :loveu: a pod koniec kwietnia Jazzy Boy Asiaczek FCI wziął BOGa w Rumunii wraz ze mna... Quote
Asiaczek Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='basenjifiona']Zawsze cieszę się jak basenji wygrywają grupę bo rzadko się to zdarza a o ile pamiętam to ostatnio tak jak i tu na międzynarodowej wystawie w Kielcach 2007r Żelka była najwyżej na pudle BOG :loveu: A Gusio-pręgusio był BIS2 w Chorzowie 3 (?) lata temu... Basenjifiona - było nas trochę na pudłach, było... I mam nadzieję, że dobra passa basków na finałach będzie trwała! BTW - jak zdrówko? Pzdr. Quote
Recommended Posts