Robull Posted July 8, 2004 Author Posted July 8, 2004 Przepraszam, za pomyłkę :oops: Ten post dotyczy zawodów warszawskich i już go przenoszę. Quote
sic! Posted July 8, 2004 Posted July 8, 2004 Robull ale mi narobiłeś no!!! A już myślałam że się coś ruszyło!!!:( "bo rozmowy wciąż trwają" :( Quote
Robull Posted July 8, 2004 Author Posted July 8, 2004 :oops: :lol: Jakie rozmowy? Powiedz cos więcej... Quote
sic! Posted July 9, 2004 Posted July 9, 2004 Rozmowy na linii Zk Gdańsk-Russy :D NIe wiem co z tego wyniknie, może wreszcie dzisiaj dowiem się czegoś więcej, ale raczej wszyscy są na tak:) Quote
saJo Posted July 12, 2004 Posted July 12, 2004 To w koncu sa te zawody w Sopocie czy nie??????????????????????????????Bo albo ja jestem kiepsko kupamta, albo za wami nie nadarzam.... Quote
Robull Posted July 12, 2004 Author Posted July 12, 2004 Zawody teoretycznie są. W miniony weekend dostałem pismo informujące o nich, ale nie było w nim żadnej inoformacji dotyczącej sędziego :-? Czyżby nie został jeszcze zaproszony? Quote
sic! Posted July 12, 2004 Posted July 12, 2004 Heh no widzicie nie mówiłam Wam:ale to ja będę sędzią :lol: A na serio: to wciąż nic nie wiadomo poza tym,że zawody będą :( Quote
Robull Posted July 12, 2004 Author Posted July 12, 2004 Wybacz mi mój pesymizm, ale wydaje mi się, że najpierw zaprasza się sędziego i gdy ma się jego potwierdzenie, to dopiero wtedy można zabrać się za całą resztę. Tym czasem zarówno w Płocku jak i teraz w Sopocie ktoś puszcza w eter informacje o zawodach nie mając dogadanej sprawy sędziego :-? :o . W tej sytuacji (brak sędziego na miesiąc przed zawodami w środku sezonu agility :o ) grozi tym, że zawody się nie odbędą :evil: , albo przyjedzie na nie ktoś przypadkowy, kogo nikt nie zaprasza na swoje zawody. Nie wiem, co lepsze :-? Szanujących się sędziów trzeba zapraszać z minimum kilkumiesięcznym (nie mylić z kilkutygodniowym) wyprzedzeniem. Quote
sic! Posted July 12, 2004 Posted July 12, 2004 Robull zgadzam się z Tobą i dlatego dziękuję Bogu,że uchronił mnie od włączenia się w organizację tychże zawodów-bo jakby co to nie będzie na mnie :D A na poważnie: niestety po podejściu do organizacji tych zawodów macie pełen obraz czemu agility w Trójmieście raczej kuleje :( Quote
Davie Posted July 12, 2004 Posted July 12, 2004 Moi drodzy, miałam okazję rozmawiać na ten temat w trakcie naszych zawodów z Bardzo Dobrze Poinformowanym Źródłem, i wiem, że poszukiwania sędziego trwają... Quote
sic! Posted July 12, 2004 Posted July 12, 2004 Taaa tyle to ja też wiem :D Mam tylko nadzieję że zakończą się sukcesem :D Quote
Davie Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 No ja bym raczej przede wszystkim szukała trochę innych zalet u sędziego.... :lol: Quote
sic! Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 Robull heheheh a jak??wiadomo :D Tak czy owak lepszy Pete niż jakiś tam Polak co to przeszkody tylko w tv widział :D Quote
Davie Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 Eee tam i przystojny jezd :DD Oj sic!, mogłabyś być bardziej wymagająca, wiesz? :lol: Quote
Davie Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 No wieciejak się nie ma co się lubi hehehe No fakt.... :wink: :D Quote
navy_blue Posted July 18, 2004 Posted July 18, 2004 Tak czy owak lepszy Pete niż jakiś tam Polak co to przeszkody tylko w tv widział :D Mi się zdaje czy ona cię Robull obraża????:evil_lol: Quote
Robull Posted July 18, 2004 Author Posted July 18, 2004 Tak czy owak lepszy Pete niż jakiś tam Polak co to przeszkody tylko w tv widział :D Mi się zdaje czy ona cię Robull obraża????:evil_lol:Myślisz, że chodziło o mnie :-? Quote
Recommended Posts