PSYLLA Posted May 21, 2004 Posted May 21, 2004 To ja również pochwalę się moimi psiakami. A oto moje posokowce bawarskie :D cała trójka w komplecie: GINA Herbu Czarna Maska (w domu zwana GAMA lub GAMONIEM), PUZEL z Krainy Przodków i jego matka NORA ze Słowikowego Sadu GAMA z kotkiem :D i jeszcze PUZEL ćwiczący odłożenie Quote
PSYLLA Posted May 21, 2004 Author Posted May 21, 2004 A tutaj jeszcze GAMA i PUZEL :D I jak Wam się podobają ? Quote
shangri_la Posted May 22, 2004 Posted May 22, 2004 sliczne :) kurcze tez chcialabym miec 3 psy :) w jakim wieku jest Gina??? Quote
PSYLLA Posted May 22, 2004 Author Posted May 22, 2004 Cieszę się, że się podobają :D Gina czyli Gamoń w tej chwili ma 14 miesięcy i to zdjęcie gdzie jest z Puzlem jest najbardziej aktualne, a na pozostałych zdjęciach miała ok 4,5 miesiąca. A jak masz jednego psa to już tylko kwestia czasu jak będzie ich więcej, cierpliwości :wink: Quote
shangri_la Posted May 22, 2004 Posted May 22, 2004 hehe no fakt tyle ze mam jeszcze w domu jamnika tylko ze jest to pies mojej mamy wiec na drugiego swojego jak narazie nie licze.. no chyba ze uda mi sie wyprowadzic. wracajac do tematu... tez chcialam poczatkowo zakupic posokowca ale myslalam o hanowerskim w koncu poprzez liczne propozycje wybralam gonczaka :) Quote
PSYLLA Posted May 22, 2004 Author Posted May 22, 2004 A je pierwotnie myślałam o gończaku :) ( a dokładnie o gończym polskim) ale jak widać staneło na posokowcach bawarski - hanowery są dla mnie zbyt flegmatyczne. Quote
Cindy Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Jakie pikności :loveu: Tylko szkoda, że tak dawno już nikt nie zajrzał... Quote
Recommended Posts