Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
_287104_s.jpg

mam nowe zdjecie Bafisi, zobaczymy czy udało mi się je dobrze wkleić :D

no , wkleić to się udało 8)

ale zapomniałaś dołączyć lupę :D

Posted

Shelley byłam przekonana że masz sunię dalmatynkę, a Ty tu jakąś nową rasę "czerwonoskórną" i "wysokonożną" :wink: pokazujesz :lol: a długość sierści to jaka ???

Posted

_287104_n.jpg

no poprawiam sie moze teraz bedzie cos lepiej widac :lol: mausa teraz moze sunia bedzie bardziej widoczna :D wojtecki moze lupa juz nie potrzebna :D

Posted

Shelley teraz jest super, już wiadomo kto jest kto :wink: no i wojtecki lupy nie musi szukać :lol:

Bafisia jest pełna gracji i niezaprzeczalnego wdzięku ...

Posted

A w ogole to musze napisac, ze Poswiata jest przekochana, jak tylko sie zjawila z Wojteckim to bila od niej taka radosc ze az milo. Na prawde wciaz nie moge wyjsc z podziwu dla niej :D

Posted

O sorry, ale o pozwolenie prosiłam sprawczynie tego zdjęcia Migę.

Idź sobie do głównego działu Galerii i zobacz jak sie dziewczyna napracowała, cały album z Krakowa! Acha, jeszcze w Galerii Ras Polskich też. A na przyszłość obiecuję poprawę :wink: .

Posted
Beata&Poświata jeśli jest tak jak piszesz, to pooglądaj sunię czy kropek nie dostaje :wink: bo może stać się piegusem :lol:

Wolałabym, żeby zapatrzyła się na figurę Bafiśki, bo kształtów to można jej pozazdrościć. Zresztą Poświatka chyba już wzięłą sobie do serca, bo po Lublinie jakoś apetycik nie dopisuje, porcyjki zjada mniejsze, a czasem wogóle zostawi w misce :D .

Mausa,

I to gończe towarzystwo bardzo lubi lisy :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale nie zjadać :lol: :lol: :lol: , jak napisałam wyżej Poświata dba o linię.

Posted

Beata&Poświata z tym zapatrzeniem to uważaj, Bafiśka ma super linię, ale nie wiem czy ogarkowi było by do twarzy z taką linią :wink: :lol:

Nice_girl my bardzo lubimy liski :lol:

Posted

Witam!

Odpowiadam na pytanie Beatki co Wojtecki robiła na wystawie? No właśnie nie wiem. :) Tak czy inaczej na fotkach nie zdążyłam go przyłapać :)

Cieszę się, że poznałam towarzystwo Dogomaniaków.

Pozdrówki

Posted
Witam!

Odpowiadam na pytanie Beatki co Wojtecki robiła na wystawie? No właśnie nie wiem. :) Tak czy inaczej na fotkach nie zdążyłam go przyłapać :)

Cieszę się, że poznałam towarzystwo Dogomaniaków.

Pozdrówki

Jesli moja opinia zostanie uznana za wiarygodna- to mogę stwierdzić,że Wojtecki robiła zdjęcia i to dużo , wystawiała Poświatę, uganiała się za jakimiś terrierami :wink: i odsypiała droge do Krakowa - na trawie obok naszych suczek. :wink: :wink: