shelley Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 mam nowe zdjecie Bafisi, zobaczymy czy udało mi się je dobrze wkleić :D Quote
shelley Posted June 29, 2004 Author Posted June 29, 2004 buuuu jaka lipa nic prawie nie widac :( Quote
Wojtecki Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 mam nowe zdjecie Bafisi, zobaczymy czy udało mi się je dobrze wkleić :D no , wkleić to się udało 8) ale zapomniałaś dołączyć lupę :D Quote
mausa Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Shelley byłam przekonana że masz sunię dalmatynkę, a Ty tu jakąś nową rasę "czerwonoskórną" i "wysokonożną" :wink: pokazujesz :lol: a długość sierści to jaka ??? Quote
shelley Posted June 30, 2004 Author Posted June 30, 2004 no poprawiam sie moze teraz bedzie cos lepiej widac :lol: mausa teraz moze sunia bedzie bardziej widoczna :D wojtecki moze lupa juz nie potrzebna :D Quote
shelley Posted June 30, 2004 Author Posted June 30, 2004 a teraz do galerii wklejam juz samą Bafisię, prawda, że ślicznie wygląda między tymi kwiatkami??? :D :D :D Quote
mausa Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Shelley teraz jest super, już wiadomo kto jest kto :wink: no i wojtecki lupy nie musi szukać :lol: Bafisia jest pełna gracji i niezaprzeczalnego wdzięku ... Quote
shelley Posted June 30, 2004 Author Posted June 30, 2004 a tutaj z kolei mamy Bafiske i Poswiate jak sie bawia w Krakowie :D zaluje tylko ze nie mialam kamery tak swietnie to wygladalo :D :D Quote
shelley Posted June 30, 2004 Author Posted June 30, 2004 A w ogole to musze napisac, ze Poswiata jest przekochana, jak tylko sie zjawila z Wojteckim to bila od niej taka radosc ze az milo. Na prawde wciaz nie moge wyjsc z podziwu dla niej :D Quote
Poświata Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Shelley, zobacz kogo Miga złapała na zdjęciu? Quote
Kika Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Proszę tu nie urządzać jakiejś parady ras :wink: 8) bez mojej wiedzy :evil: Quote
Poświata Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 O sorry, ale o pozwolenie prosiłam sprawczynie tego zdjęcia Migę. Idź sobie do głównego działu Galerii i zobacz jak sie dziewczyna napracowała, cały album z Krakowa! Acha, jeszcze w Galerii Ras Polskich też. A na przyszłość obiecuję poprawę :wink: . Quote
shelley Posted June 30, 2004 Author Posted June 30, 2004 no prosze :) jak te pieski mi pasuja :D :D :D Quote
Poświata Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 A owszem, nawet pod kolor chusteczek się ubrałaś :P . Quote
nice_girl Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 A co ta moja lisica robi na VI grupie :o :o Quote
mausa Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Beata&Poświata jeśli jest tak jak piszesz, to pooglądaj sunię czy kropek nie dostaje :wink: bo może stać się piegusem :lol: Quote
nice_girl Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Moja jeszcze kropek nie dostaje :lol: :lol: :lol: Ale gończe towarzystwo wyraźne jej odpowiadało :wink: Quote
mausa Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Nice_girl gończe to bardzo porządne towarzystwo :wink: :lol: :lol: Quote
nice_girl Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Mausa, I to gończe towarzystwo bardzo lubi lisy :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Poświata Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Beata&Poświata jeśli jest tak jak piszesz, to pooglądaj sunię czy kropek nie dostaje :wink: bo może stać się piegusem :lol: Wolałabym, żeby zapatrzyła się na figurę Bafiśki, bo kształtów to można jej pozazdrościć. Zresztą Poświatka chyba już wzięłą sobie do serca, bo po Lublinie jakoś apetycik nie dopisuje, porcyjki zjada mniejsze, a czasem wogóle zostawi w misce :D . Mausa,I to gończe towarzystwo bardzo lubi lisy :lol: :lol: :lol: :lol: Ale nie zjadać :lol: :lol: :lol: , jak napisałam wyżej Poświata dba o linię. Quote
mausa Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Beata&Poświata z tym zapatrzeniem to uważaj, Bafiśka ma super linię, ale nie wiem czy ogarkowi było by do twarzy z taką linią :wink: :lol: Nice_girl my bardzo lubimy liski :lol: Quote
shelley Posted July 1, 2004 Author Posted July 1, 2004 A owszem, nawet pod kolor chusteczek się ubrałaś :P . wczuwam się w role dogomaniaczki :D :D :D :D Quote
Miga Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Witam! Odpowiadam na pytanie Beatki co Wojtecki robiła na wystawie? No właśnie nie wiem. :) Tak czy inaczej na fotkach nie zdążyłam go przyłapać :) Cieszę się, że poznałam towarzystwo Dogomaniaków. Pozdrówki Quote
Kika Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Witam!Odpowiadam na pytanie Beatki co Wojtecki robiła na wystawie? No właśnie nie wiem. :) Tak czy inaczej na fotkach nie zdążyłam go przyłapać :) Cieszę się, że poznałam towarzystwo Dogomaniaków. Pozdrówki Jesli moja opinia zostanie uznana za wiarygodna- to mogę stwierdzić,że Wojtecki robiła zdjęcia i to dużo , wystawiała Poświatę, uganiała się za jakimiś terrierami :wink: i odsypiała droge do Krakowa - na trawie obok naszych suczek. :wink: :wink: Quote
Recommended Posts