Kika Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 Jest Bafiśka w śniegu Była mała zadymka :D Quote
Kika Posted November 27, 2004 Author Posted November 27, 2004 A do nas już Św. Mikołaj przyjechał.Jednego reniferka nam zostawił :wink: Quote
jovka Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 Piłka mi wpadła w śnieżny dołek :roll: I musiałam się położyć ;) Quote
Poświata Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 Ktoś tam wcześniej cos marudził, że dalmatyńczyka na śniegu nie widać. Na zdjęciach widać, że jednak dalmatyńczyka na śniegu widać :P :D :P :D :P ! Quote
jovka Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 A starsze fotki Rasty na śniegu są tutaj, można pooglądać ją w sniegu po pas ;) Quote
Kika Posted November 29, 2004 Author Posted November 29, 2004 Ktoś tam wcześniej cos marudził, że dalmatyńczyka na śniegu nie widać.Na zdjęciach widać, że jednak dalmatyńczyka na śniegu widać :P :D :P :D :P ! To już pożartowac nawet nie wolno?:P:D Quote
shelley Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 O jak mnie dawno tu nie było. To ja Święty od reniferka :D:D:D:D Kika hehe. Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje, że częściej bede tu zaglądać bo mam mieć już internet w mieszkanku :D Quote
Recommended Posts