jovka Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Ania i Salma, no i ile ma Twoja dziewczynka? Zmierzyć na żywo chętnie się zmierzymy, ale obawiam się, że Rasta będzie niższa, za to na pewno hm... okrąglejsza :oops: Bo nam się trochę dziewczątko 'zapuściło' ostatnio. :-? Quote
aga1215 Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Salcia ma 60, 61 cm :wink: Anuś - bardzo :modla: proszę o wytłumaczenie tajemnicy - jak można TAK dokładnie zmierzyć piecha??????????????????????? nam raz wychodzi 64cm a innym razem 66cm (jakbym miała piesia z gumy :wink: :( :evil: Beata&Poświata - foty cudne :klacz: ale gdzie PRZYWÓDCZYNI Stada???????????? Znowu wykorzystywana???? A TATUŚ to fotek robić nie umieją??????? :P :wink: Quote
Ania i Salma Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Aga, postawiłam Salcię przy ścianie i do kłębu przyłożyłam jej ekierkę tak aby dotykała również ściany - potem zaznaczyłam kreską na scianie i zmierzyłam :D Życzę miłej niedzieli, a my właśnie jedziemy na wieś :wink: Quote
aga1215 Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Aga, postawiłam Salcię przy ścianie i do kłębu przyłożyłam jej ekierkę tak aby dotykała również ściany - potem zaznaczyłam kreską na scianie i zmierzyłam :D i sie nie wierciła ?????????????? Wektor ucieka jak widzi, że chcę go zmierzyć :evil: Życzę miłej niedzieli, a my właśnie jedziemy na wieś :wink: dzięki :P :P :P - ja niestety musiałam być w pracy, na szczęście miałam na 11.30 więc nie było tego dużo i jakość przetrwałam - teraz mogę sie pobyczyć :angel: :angel: :angel: :ylsuper: zdrówko Quote
Recommended Posts