Ania i Salma Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 Trochę mnie nie było wiec w ramach przeprosin wklejam zdjecia Salmiczka :wink: Jak widać na dwóch pierwszych zdjeciach Salma ma tendencje do zawijania ucha :lol: Quote
jovka Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 Śliczna Salma :D To ostatnie powinnaś wkleić do specjalnego topiku, zrobiłoby furorę ;) Ania, czy mi się tylko tak wydaje po tych zdjęciach, czy Salma jest 'wysoka'? Ile ona ma w kłębie? Quote
Ania i Salma Posted December 22, 2004 Author Posted December 22, 2004 Coś za cicho się tutaj zrobiło :-? Trzeba trochę rozruszać towarzystwo nowymi zdjęciami :P oto Salma w głębokim śnie (powiedzcie tylko czy nie jest za jasne bo mam problemy z barwami na monitorze) skok przez żywopłot (tak się konczy robienie zdjeć cyfrówką psu w locie :wink:) a oto pozycja znudzonego psa :D No i życzę wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT :lol: Quote
Ania i Salma Posted December 31, 2004 Author Posted December 31, 2004 No to na zakończenie roku 2004 czas sie ujawnić :lol: Oto ja, Salma i Saba Quote
Recommended Posts