anabelka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 No to jeszcze ja :D To kilka najnowszych zdjęc mojej Ayany. Pozdrówka. Quote
Kika Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 anabelka sunia jest piekna - naszej rodzinie bardzo podobają się rr Quote
anabelka Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 Bardzo dziękuję Kika:D Mojej rodzinie też już podobają się RRy, choć jakiś czas temu nie mieli pojęcia, że takie psy w ogóle istnieją :lol: Quote
Kika Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='anabelka']Bardzo dziękuję Kika:D Mojej rodzinie też już podobają się RRy, choć jakiś czas temu nie mieli pojęcia, że takie psy w ogóle istnieją :lol: Z jakiej hodowli ją masz? Quote
puz Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='anabelka']Bardzo dziękuję Kika:D Mojej rodzinie też już podobają się RRy, choć jakiś czas temu nie mieli pojęcia, że takie psy w ogóle istnieją :lol: ja tez choruje na rodezjana chociaz tez nie wiedzieliśy ze istnieja dopuki dwa lata temu nie poznaliśmy jednej z suni w Krakowie w parku AWF ADORY , bardzo podoba mi sie Matabo i Jupiter :lol: z hodowli z Rząski widziałam i podziwiam a sunia Anabelko jest piekna :P ale narazie mam mieszkanie i dwa ogary a mysle o trzecim i o rr.. :evilbat: Quote
anabelka Posted August 19, 2005 Author Posted August 19, 2005 [quote name='Kika']Z jakiej hodowli ją masz? Z hodowli Mankala. Jej mama z pochodzenia jest Finka,a tata Austriakiem. Taki mix mi sie trafil. Choc "trafil" nie jest odpowiednim slowem, bo ja bardzo chcialam miec psa od tej hodowczyni, po tej matce. PUZ a ja choruje na ogara i wiem ze kiedys...gdzies.... jakis na pewno ze mna zamieszka :D . To takie piekne psy o swietnych charakterach. Quote
puz Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='anabelka'][PUZ a ja choruje na ogara i wiem ze kiedys...gdzies.... jakis na pewno ze mna zamieszka :D . To takie piekne psy o swietnych charakterach. wiem i miałas miec akurat z tego miotu na P co Puz a dodatkowo masz koleżankę Leśna :lol: o ile dobrze kojarzę . Justyna leczy moje psy tak na marginesie czesto jedzimy do kłaja Quote
anabelka Posted August 19, 2005 Author Posted August 19, 2005 puz napisał(a):wiem i miałas miec akurat z tego miotu na P co Puz a dodatkowo masz koleżankę Leśna :lol: o ile dobrze kojarzę . Justyna leczy moje psy tak na marginesie czesto jedzimy do kłaja Tak, Justyna mowila, ze umawiacie sie na spacerki i ze Lesna jest z tego powodu przeszczesliwa. Bardzo Wam fajnie. Na szczescie my tez mamy w Lublinie rodezjanowe spotkania. Pozdrówka. Quote
Recommended Posts