Kolia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Dziewuszki, może znalazłybyście coś co można by wystawić na bazarek? Mój dom już świeci pustkami :( Jedyne co mam to katalogi wystawowe... Quote
Kolia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Kochani Pani Lucyna wyłoży 100zł na zapłatę za wykup psa, ale uważam, że powinnismy uzbierać tę kwotę i zwrócić na konto Fundacji - Rybc!a, co Ty na to? Quote
Rybc!a Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Kolia napisał(a):Kochani Pani Lucyna wyłoży 100zł na zapłatę za wykup psa, ale uważam, że powinnismy uzbierać tę kwotę i zwrócić na konto Fundacji - Rybc!a, co Ty na to? Adopcja psa będzie darmowa, my (wolontariusze - mój tata, Charly, AgaiTheta i kilka innych osób z Elbląg) mamy do tego prawo. Pies nadal tam jest, dziś go odwiedziłam. Wiecie co, on trochę dziwnie reaguje na psy z boksu obok . Jest w boksie z 9 innymi psami (dużymi- czyli razem jest ich 10- a bud 8 ) i z nimi się zgadza, a w boksie obok są psy średnie i małe- i ich nie lubi. Nie wiem, dlaczego tak jest? Quote
Kolia Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Tomek o 12 miał odebrać Friko, mam nadzieję, że wszystko sie udało :) Quote
Charly Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Własnie wróciłam ze schroniska. Tomek, który zabrał collaka to wspaniały facet:) Zrównoważony i rzeczowy- taki sam jak piesio. Piesio jest bardzo spokojny i łagodny. Podobno dominant do innych samców. Do ludzi jednak miodzio. Ladnie chodzi na smyczy, jeszcze ładniej jezdzi samochodem:multi:. Co prawda Tomek dopiero wyruszyl, ale myśle, ze będzie dobrze. Piesek jest bardzo zabiedzony, Trzeba go będzie chyba całego ogolić. Taki dredzik z niego....Oczki zapadnięte trochę, ale widzi. Szerokiej drogi:) Quote
madzia828 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 super że collak już bezpieczny:multi::multi: Quote
Rybc!a Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Cudownie- czekamy na informacje i zdjęcia. Dziękujemy Tomku, dziękujemy Charly . ;) Quote
Charly Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Ja z tego ambarasu zapomnialam przekazac Tomkowi egzemplarz umowy adopcyjnej. Jesli mam przesłać piszcie do mnie na pw Quote
Kolia Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Wydaje mi się, że osoby z hoteliku już zajmą się umową adopcyjną ;) Świetnie, że psiak już bezpieczny :) Quote
Charly Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 mnie chodzi raczej o umowę adopcyjną miedzy mną a Fundacją Dr. Lucy, która podpisalam ja i Tomek. Quote
Recommended Posts