nika28 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 madzia828 napisał(a):to trzymam kciuki;);) Ja też :kciuki: Quote
Kolia Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Ostateczna decyzja donacji zapadnie we wtorek. Do wyboru są dwa psy - ten Elbląski i Cieszyński. Dam znać jak już będzie wiadomo :) Quote
Kolia Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Matko, cały w błocie :( Rybc!a, czy one mają choć kawałek miejsca, aby się położyć w suchym? Quote
Rybc!a Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Kolia napisał(a):Matko, cały w błocie :( Rybc!a, czy one mają choć kawałek miejsca, aby się położyć w suchym? Przykro mi- nie . :-( Quote
Kolia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Chyba jednak donacja zdecyduje się na tego psa z Cieszyna... Matko nie mogę na niego patrzeć.. serce się kraje... chociaż tymczas :( Quote
Kolia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Nie mam jeszcze żadnych informacji od donacji... Quote
Kolia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Donacja zdecydowała się jednak na psa z Cieszyna. Tak więc ciągle szukamy domku!!! :-( Quote
Rybc!a Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1655454.html Quote
Kolia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Rybc!a a może wspólnymi siłami zrobiłybyśmy bazarki, aby wyciągnąć go ze schronu? Może udałoby się znaleźć dla niego miejsce w hoteliku. Collie znajdują domy błyskawicznie, tylko trzeba je wykąpać, wyczesać i zrobić dobre zdjęcia... Obiecałam pomóc Pani Irence w zbiórce pieniędzy dla collaka z Niepołomnic, ale myślę, że jak poszukam to znajdzie się coś i dla Friko! Quote
madzia828 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 szkoda mi tego psiaka:-( Kolia jestem za tym, żeby wyciągnąć go ze schronu do hoteliku jakby nas było więcej to myślę że damy rade uzbierać;) Quote
Rybc!a Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Kolia, ja się nie podejmuję odpowiedzialności za pieniądze. Hotele są drogie, a mnie osądzają później o żebranie . Raz natknęłam się z anonimowym listem na mój temat, bardzo to przeżyłam i nie chcę czytać kiedykolwiek o sobie czegoś podobnego. Zarzucono mi tam, że oddałam sukę do hotelu, a później żebrałam o pieniądze, nie będąc odpowiedzialną i świadomą tego, iż to ja powinnam zbierać fundusze. Zobacz, jakie zainteresowanie jest tym wątkiem- jesteśmy tylko we dwie . W dwójkę nic nie zrobimy. Tu potrzebny jest tymczas . Quote
Kolia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Ja zaraz coś wstawię na aukcję. Kwotę, którą uzbieram podzielę na pół - część dla Lorda i część dla Friko. Proszę, abyście w miarę możliwości również coś wstawiły na aukcje :( Quote
Kolia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Rozumiem, ale zawsze łatwiej byłoby znaleść tymczas, gdyby Friko coś miał w swojej skarpecie :) Kurcze... Miałam ogromną nadzieję, ze donacja się na niego zdecyduje. Ten Cieszyński psiak był w lepszych warunkach i miał większe szanse na adopcję :( Pytam po znajomych, ale każdy umywa ręce.. Quote
madzia828 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Kolia psiak ma watek na forum collie? kto na dogo pomaga jeszcze collakom trzeba porozsyłać watek :cool3::cool3: Quote
nika28 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='madzia828']psiak ma watek na forum collie? Ma tam wątek ;) : http://www.collie.intertel.net.pl/forum/viewtopic.php?t=3383 Quote
nika28 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Rybc!a napisał(a):Zmieniam tytuł wątku . Teraz jest dużo lepszy :loveu: Quote
zurdo Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Dobrze byłoby znaleźć DT, ale jak z tym bywa, każda z nas wie... Hotel to ogromne pieniądze, przy wpłatach na fundację rzędu 300-400 zł miesięcznie i 3 collakach przebywających obecnie w hotelach - nie ma na to pieniędzy. Gdyby udało się zrobić lepsze zdjęcie, może ogłoszenia przyniosłyby rezultat. Rybc!a, czy masz możliwość zrobienia zdjęć, na których Frik wyglądałby kapkę lepiej (bez krat, nie z góry)? Quote
Rybc!a Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 zurdo napisał(a):Dobrze byłoby znaleźć DT, ale jak z tym bywa, każda z nas wie... Hotel to ogromne pieniądze, przy wpłatach na fundację rzędu 300-400 zł miesięcznie i 2 collakach przebywających obecnie w hotelach - nie ma na to pieniędzy. Gdyby udało się zrobić lepsze zdjęcie, może ogłoszenia przyniosłyby rezultat. Rybc!a, czy masz możliwość zrobienia zdjęć, na których Frik wyglądałby kapkę lepiej (bez krat, nie z góry)? Przykro mi, ale nie. Te zdjęcia i tak są dobre. Nie mam możliwości wejścia do boksu . Quote
zurdo Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Czy w elbląskim schronisku nie można zabrać psa na spacer? :crazyeye: Ewentualnie - czy nie możesz ukucnąć, żeby zdjęcie nie było z góry i przyłożyć aparat do siatki tak, żeby w kadrze nie mieściła się siatka? Quote
Recommended Posts