PANGEA Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Pochwalilabym sie wlasnym psem z VI grupy ale nie mam pojecia jak wstawic obrazek;( Quote
Mateusz Niemczyński Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 :bigok: :bigok: PANGEA napisał(a):Pochwalilabym sie wlasnym psem z VI grupy ale nie mam pojecia jak wstawic obrazek ;( Witam was ja mam ten sam problem może ktoś nam pomuc:lol: Quote
Kika Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Mateusz Niemczyński napisał(a)::bigok: :bigok: Witam was ja mam ten sam problem może ktoś nam pomuc:lol: Możecie skorzystac z http://imageshack.us/. Tam wybieracie zdjęcie ze swojego komputera -potem funkcja "host it! Zdjecie znajdzie sie na serwerze i stamtąd można skopiowac link do niego i wkleic na forum. Ja wykorzystałam 5 link pod miniaturką, można inne.Tu na dogo wybierasz ikonkę wklej obrazek - tam kopiujesz wybrany link i zdjęcie powinno znaleźc zie na forum. Quote
Recommended Posts