Gosia & c.o. Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 No to może i ja się wreszcie dołączę??? Narazie tylko kilka zdjątek, bo resztę muszę wrzucić z aparatu do komputerka :roll: Oto moja prawie 10 letnia Alfa: A to 3 lata młodsza Bomba: I znowu Bomba w wersji czarno białej :wink: : Mam nadzieję, że wyszło :roll: Quote
Gosia & c.o. Posted February 26, 2004 Author Posted February 26, 2004 A to najświeższe fotki :wink: Śpiochy: Nie wierzę, że Wy też nie macie takich zdjęć: Oto jak moje pieszczochy się kochają: W oczekiwaniu na tabletkę ;)) I sama Alfa: Quote
paolinka Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Gosiulka - miodzio :wink: Masz super psiaczki :D Mam nadzieje, ze w Katosach zobacze chociaz Bombe :P Quote
Magda i Saga Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Piękne psiaki i zdjęcia. Rozczulające. Chyba tak mnie biora za serce, bo właśnie zostawiłam moja susie na tydzień, bo wyjeżdżam. Strasznie pusto w chałupie bez psa Quote
Madziorek Posted February 27, 2004 Posted February 27, 2004 Piękne kropeczki i w ogóle wszystkie piechy tutaj są cudne :thumbs:. Quote
Ania i Salma Posted February 27, 2004 Posted February 27, 2004 Gosia, a Twoje pieski jak zwykle piękne :D Ja muszę w końcu kupić aparata cyfrowy, szkoda ze są one takie drogie :-? Quote
shangri_la Posted February 27, 2004 Posted February 27, 2004 slodziutkie te dalmatynczyki :) no nareszcie mam te fotki :) oto moja suczka i drugie: Quote
Poświata Posted February 28, 2004 Posted February 28, 2004 Gosia, a Twoje pieski jak zwykle piękne :D Ja muszę w końcu kupić aparata cyfrowy, szkoda ze są one takie drogie :-? wiesz Aniu, my też jesteśmy na etapie kupienia aparatu cyfrowego. I nie wszystkie są drogie. Podobno w granicach tysiąca zł można kupić przyzwoity aparat. Tylko wcześniej trzeba zrobić wywiad, albo pośledzić np. w galerii onetu czym ludzie robią zdjęcia. Popatrz sobie na stronki ( cenzura) i prześledź co jaki aparat potrafi. Oczywiście jak kupować to nie wysyłkowo, ale można się zorientować. pozdrawiam Quote
PATIszon Posted February 29, 2004 Posted February 29, 2004 Tylko wcześniej trzeba zrobić wywiad, albo pośledzić np. w galerii onetu czym ludzie robią zdjęcia. Po co zaraz w Onecie...Dogomania to bardzo pozyteczne forum....prosze bardzo chocby tutaj :lol: Quote
Gosia & c.o. Posted December 31, 2004 Author Posted December 31, 2004 No to może jakaś mała seria moich psiaków?? ;) Alfa: Portrecik ;) Bomba: i portrecik ;) "ale ta sesja nudna" :) Razem raźniej ;) Quote
Gosia & c.o. Posted January 2, 2005 Author Posted January 2, 2005 Beata super!! U nas też zabawa niczego sobie- zobaczcie i ocencie ;) Różowe kropki (to żaden fotomontaż ;)) i Sywestrowa Alfa :D : z życzonkami noworocznymi Gosia Quote
Recommended Posts