Mateusz Niemczyński Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 dzienki . a co zy opolem bendziećie z ogarkami Quote
KUMPELka Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Mateusz Niemczyński napisał(a):dzienki . a co zy opolem bendziećie z ogarkami Z ogórków wiem, że wybiera się Ania z Jaśmikiem i ja z Kumplem - obie w młodzieży :cool3: Quote
Mateusz Niemczyński Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 :Dog_run: cieszymy sie z remizem:multi: że znuw bendzie dóżo ogarów;) remiz jak ma obok siebie wiencej ogarów:wink: to jest pewny siebie;) Quote
KUMPELka Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 KUMPELka napisał(a):Z ogórków wiem, że wybiera się Ania z Jaśmikiem i ja z Kumplem - obie w młodzieży :cool3: Ja też się cieszę bo może się poznamy, w Katowicach jakoś nie było okazji :roll: Quote
Mateusz Niemczyński Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 :hand: Bendzie supre:B-fly: cieszymy sie z remizem:cunao: :laola: :laola: :laola: i pozdrawiamy was :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: Quote
kasiawro Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Witamy wszystkich zainteresowanych Opolem! Jeśli chodzi o obecność ogarków, to my też będziemy z Paśką vel Rewia Quote
Mateusz Niemczyński Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 kasiawro napisał(a):Witamy wszystkich zainteresowanych Opolem! Jeśli chodzi o obecność ogarków, to my też będziemy z Paśką vel Rewia :smilecol: :smilecol: :smilecol: czesc my tez jedziemy z Remizem, a czasami Rewia to nie jest siostra Remiza ? Jak tak to super. Pozdrawiamy wszystkie ogary ktore jada do Opola i nietylko.:klacz: :klacz: :bigok: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: Quote
Recommended Posts