Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szukam metalowej, w miarę pożądnej klatki transportówki dla psa, wys. ok.80cm.

Czy ktos z was ma namiary na jakis sklep gdzie mozna w miare tanio kupić taką klatkę?

Może gdzieś w Czechach?

Z góry wam wszystkim dziękuje :D

Posted

dzięki za info, ale klatki w karusku są po pierwsze nie najtańsze a po drugie nie za bardzo mi pasuje zamknięcie tych klatek.

A ten topik o klatkach już czytałam :D

Posted

Byłam u nas we Wrocku w Kakadu i:

1. ceny są bardzo wysokie, co zapewne jest między innymi spowodowane lokalizacją sklepu i czynszem jaki muszą zapłacić za tą lokalizację.

2. obsługa mnie "lekko" zdenerowała. Poszłam tam zapytać o klatkę aby prawdopodopodobnie wydac tam ze 400zł (a to chyba nie mało i warto takiego klienta w miarę dobrze potraktowac) a pan mi powiedział że mają w sklepie tylko takie klatki jakie widać, jak go poprosiłam o zmierzenie wysokości to się wykręcił i w końcu nie zmierzył (trochę mu się nie chciało). Po czym powiedział że jak bardzo chce to może się dowiedzieć o takie klatki więc jak chcę to mogę pzryjść za jakiś tydzień to może coś będzie wiedział. Sorry ale mamy XXI wiek i takie info można dla klienta zdobyć trochę szybciej. Mi się nie chciało ani czekać ani zostawiać fury pieniędzy komuś kto potraktował mnie jak intruza i zawracacza głowy.

Zatem gartuluje że udało ci się kupić u ciebie w kakadu klatkę, pewie tam jest deko lepsza obsługa. Mi się aż tak za klatką nie śpieszy. A najlepiej to pojechałabym za takową do czech tyle że nie mam sensownych namiarów na sklep :(

Posted

u mnie bylo git :) przyszla dziewczyna (nawet nie brzydka) rozstawila klatke(a na niej bylo pelno materacy) wszystko pokazala powiedziala ze tez ma taka dla AST wszystko spx :D

Posted

Centrowet Rzeszów Sp. z o. ul. Wielopolska 161 tel. 0-14 67034 77

39 - 200 Dębica tel/fax. 0-14 681 55 15-16

Zadzwoń tam i zapytaj o klatkę po cenie hurtowej i czy mają jakiegoś przedstawiciela we Wrocławiu

My tak kupilismy klatkę za 50% ceny sklepowej :)

Pozdrawiamy

Posted

Ten temat już był, ale nie chce mi się szukać.

Ja mam klatki "patentu Staff-ki :wink: :D .

Idziesz do sklepu/hurtowni z "wyposażeniem sklepu" kupujesz kraty - ja kupiłam 178 x 80 cm po ok 50 zł/szt, docinasz jak Ci pasuje i za 100 zł masz 1 dużą albo 2 mniejsze... Bardzo eleganckie - gruby drut obciągniety dość mocnym plastikiem, nawet kolor możesz wybrać :wink: - ja mam białe.

Tu Fufu w klatce bull terrierów (mniejszej) jeszcze w JG...

fufu_kl.jpg

Pozdrawiam

CHI

Posted

O no proszę - najtańszy sposób... :D 8)

Tylko trzeba chyba bardzo solidnie złączyć poszczególne elementy. Czym najlepiej ? Może jakoś zanitować, zespawać, czy po prostu grubym drutem ?