LUSIA188 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 :crazyeye: Jak w Katowicach na wystawie 16.03.?????:p Quote
rencze Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Obudźcie się już wiosna!!!! Wyników z Katowic brak, postów brak itp. Forum zamarło. Quote
Guest Reyes Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 rencze napisał(a):Obudźcie się już wiosna!!!! Wyników z Katowic brak, postów brak itp. Forum zamarło. Jolka obiecała wkleić wyniki - ja na beaglach siedziałam - czasu biegać nie miałam. Na końcówke wparowałam Quote
Kika Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='rencze']Obudźcie się już wiosna!!!! Wyników z Katowic brak, postów brak itp. Forum zamarło. Myśmy się już dawno obudziły:) Witaj rencze. Zaglądnij do nas na stronę - są super nowości :) Quote
Guest Reyes Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Kika']Myśmy się już dawno obudziły:) Witaj rencze. Zaglądnij do nas na stronę - są super nowości :) Tyle tylko powiem Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ps. A za 10 lat to choco maus będzie w rodowodach wszystkich psow w całej polsce - drugi bocar bandoni Quote
rencze Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Witaj Kika!Nareszcie dobre wiadomości. Czekamy z niecierpliwościa na wynik.:multi: Quote
Guest Reyes Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Kika napisał(a):Albo i nie. Obstawiamy :diabloti: ? Jeszcze raz gratuluje !! Quote
Kika Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 rencze napisał(a):Witaj Kika!Nareszcie dobre wiadomości. Czekamy z niecierpliwościa na wynik.:multi: My też :) Dziewczyna sie nam rozrasta, apetyt szalony, dobrze że się rusza.:) Ale co to będzie później :roll: Quote
Kika Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Reyes napisał(a):Obstawiamy :diabloti: ? Jeszcze raz gratuluje !! No przyznam Ci rację chyba , bo jeśli w Polsce będzie nadal tyle miotów hodowlanych co teraz, szanse są spore :evil_lol: Quote
jolly_94 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 PRZEPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Najpierw nie miałam neta przez ponad 2 tygodnie, przed świętami czasu, a teraz nie mogę znaleźć katalogu!!!!!!!!!!! Poszukam i wrzucę wyniki, w każdym razie rasę dostała suczka, chyba z otwartej, w niemieckich rękach. Reyes, Twoja kieszonka na nagródki leży bezpiecznie w mojej szafie, wyślę ją pocztą w najbliższych dniach :oops: Quote
Guest Reyes Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 jolly_94 napisał(a):Reyes, Twoja kieszonka na nagródki leży bezpiecznie w mojej szafie, wyślę ją pocztą w najbliższych dniach :oops: Mam zapasowe :P Oddasz mi na jakiejś wystawie jak się miniemy - sprawy nie ma ;) Quote
jolly_94 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Dzieki Reyes :lol: A ja nadal szukam katalogu... :shake: :shake: :shake: Quote
Recommended Posts