Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Guest Reyes
Posted

rencze napisał(a):
Obudźcie się już wiosna!!!!
Wyników z Katowic brak, postów brak itp.
Forum zamarło.

Jolka obiecała wkleić wyniki - ja na beaglach siedziałam - czasu biegać nie miałam. Na końcówke wparowałam

Posted

[quote name='rencze']Obudźcie się już wiosna!!!!
Wyników z Katowic brak, postów brak itp.
Forum zamarło.

Myśmy się już dawno obudziły:) Witaj rencze. Zaglądnij do nas na stronę - są super nowości :)

Guest Reyes
Posted

[quote name='Kika']Myśmy się już dawno obudziły:) Witaj rencze. Zaglądnij do nas na stronę - są super nowości :)
Tyle tylko powiem
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ps. A za 10 lat to choco maus będzie w rodowodach wszystkich psow w całej polsce - drugi bocar bandoni

Guest Reyes
Posted

Kika napisał(a):
Albo i nie.

Obstawiamy :diabloti: ?
Jeszcze raz gratuluje !!

Posted

rencze napisał(a):
Witaj Kika!Nareszcie dobre wiadomości. Czekamy z niecierpliwościa na wynik.:multi:

My też :) Dziewczyna sie nam rozrasta, apetyt szalony, dobrze że się rusza.:)

Ale co to będzie później :roll:

Posted

Reyes napisał(a):
Obstawiamy :diabloti: ?
Jeszcze raz gratuluje !!

No przyznam Ci rację chyba , bo jeśli w Polsce będzie nadal tyle miotów hodowlanych co teraz, szanse są spore :evil_lol:

Posted

PRZEPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Najpierw nie miałam neta przez ponad 2 tygodnie, przed świętami czasu, a teraz nie mogę znaleźć katalogu!!!!!!!!!!! Poszukam i wrzucę wyniki, w każdym razie rasę dostała suczka, chyba z otwartej, w niemieckich rękach.
Reyes, Twoja kieszonka na nagródki leży bezpiecznie w mojej szafie, wyślę ją pocztą w najbliższych dniach :oops:

Guest Reyes
Posted

jolly_94 napisał(a):
Reyes, Twoja kieszonka na nagródki leży bezpiecznie w mojej szafie, wyślę ją pocztą w najbliższych dniach :oops:

Mam zapasowe :P Oddasz mi na jakiejś wystawie jak się miniemy - sprawy nie ma ;)