musia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 KWPR Chorzów 2006 Alimighty's Gift Royal Hermalin BDB ROYAL - bdb czy BOB ?? Quote
Guest Reyes Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Bardzo dobra mi się zdaje :I BOB nieprzyznano ;/ Bo niebyło ciapek na ogonie:roll: ... Chyba że coś myle... Jolly dobrze pisze?? Quote
musia Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 No, ten nasz sędzia był wyjątkowy. Ogarowi powiedział , że za duża łatka na piersi. Quote
Guest Reyes Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 A nam coś gadał że mósi być 5 ciapek na ogonie czy cuś :lol: Quote
jolly_94 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Reyes napisał(a):Bardzo dobra mi się zdaje :I BOB nieprzyznano ;/ Bo niebyło ciapek na ogonie:roll: ... Chyba że coś myle... Jolly dobrze pisze?? Dobrze piszesz, niestety, sędzia stwierdził, że musi być 5 kropek na ogonie i tyle.:shake: Tylko nie wiem dlaczego w tym momencie wyzej ocenił Chocapika bez kropek na ogonie niż psa Moniki z trzema kropkami.... jest niekonsekwentny :cool1: Chyba, że Chocapic ma jakieś kropki, o których nie słyszałam :cool3: wiesz coś Reyes? Quote
Guest Reyes Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Renia mi woła na gg że chako ma 3 kropki na ogonie :evil_lol: Quote
Recommended Posts