Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poczekaj cierpliwie, dzisiaj jest wystawa w Warszawie z gr VI i towarzystwo się wystawia :wink: a jak nie wystawa, to latają gdzieś po polach :lol:

Znajdą się .... :wink:

Posted
Poczekaj cierpliwie, dzisiaj jest wystawa w Warszawie z gr VI i towarzystwo się wystawia :wink: a jak nie wystawa, to latają gdzieś po polach :lol:

Znajdą się .... :wink:

A to rozumiem :lol: !!! Jak się wystawiają, to niech to spokojnie robią, a po wystawieniu mam nadzieję, że przybędą :lol: 8) !!!

Dzieki Mausa że Ty się pojawiłaś!!! :D

Posted

Dalmatyńczyki Psy

LORD KOX Biało-Czarni - dosk.CWC -pośrednia

DZIKI JACK z Chrustów -otwarta

I-X z Chrustów -championów - Zwycięstwo Rasy,CWC,CACIB

Suki

MAŁA BEKSA LALA z Chrustów -mlodzież - Zwycięstwo Młodzieży

BRYTANIA BALLADA Kontradomino -posrednia- chyba bdb?

ŁADNA PANNA Biało-Czarni -pośrednia - NSwR, CWC,CACIB

SAPHIRE TIARA 101 Dalmatyńczyków - otwarta -dosk.

ERIKA biało- Czarni - kl. champ.- dosk,CWC - druga lokata w sukach(nasza mama)

Posted

Dziewczyny "suczydełko" Kiki dostało NS w R, CWC i CACIBA, a Ona siedzi cicho .... oj nieładnie :laola: :multi:

Musimy to uczcić :drinking: :BIG:

Posted

Jakie cicho????Już tu jestem od rana i puszę się jak tylko mogę :wink: Czyzby to było niezauważalne?

Dla Bafisi - duża kość, bo ona nie lubi procentów :wink:

:laola: :laola: :laola:

Posted
Dziewczyny "suczydełko" Kiki dostało NS w R, CWC i CACIBA, a Ona siedzi cicho .... oj nieładnie :laola: :multi:

Musimy to uczcić :drinking: :BIG:

Gratulacje Kika!!!!!!! Dla Ciebie i Twojej suni!!!!!!!! :drinking: :drinking:

Posted

Ja też dołączam się do najserdeczniejszych gratulacji :drinking:

I pomysleć, że o mały włos bym tam była :cry:, a jeszcze jak sobie pomyślę o konkurencji na mp, to już w ogóle :cry:

No ale nic ja tylko czekam na potwierdzenie championatu, a potem klasa weteranów wita :D Jak narazie moja Bomba ma spokój z wystawami, ale ja nigdy w życiu :lol: To kto z nakrapianych będzie w Opolu???

Posted

Dzieki Wam wszystkim za gratulacje.Suczydełko faktycznie z wystawy na wystawę wypada coraz lepiej, ale chyba dzięki temu, że i mnie lepiej idzie jako wystwcy.Słucham mądrych rad i ogladam swoje błędy z nagrań.

Jestem z niej bardzo dumna. :D :D

I musze przyznać,że również dzięki niej poznaję coraz więcej przesympatycznych ludzików - z Wami na czele. :D

Posted

Kika- GRATULACJE!!! Buziaki dla suni i oby tak dalej! :)

Ja też miałam być w Warszawie, żeby Wam podopingować, ale niestety piątek... szkoła imnóstwo innych spraw:/

Mausa- a co się z Tobą działo już nawet nie pamiętam kiedy ostatnio Cię tu widziałam:/

Miło Cię znowu widzieć :D i mam nadzieję, że nie znkniesz nzowu na kilka dobrych miesięcy;)