mausa Posted April 2, 2004 Posted April 2, 2004 Poczekaj cierpliwie, dzisiaj jest wystawa w Warszawie z gr VI i towarzystwo się wystawia :wink: a jak nie wystawa, to latają gdzieś po polach :lol: Znajdą się .... :wink: Quote
Dalmati&Maja Posted April 2, 2004 Posted April 2, 2004 Poczekaj cierpliwie, dzisiaj jest wystawa w Warszawie z gr VI i towarzystwo się wystawia :wink: a jak nie wystawa, to latają gdzieś po polach :lol: Znajdą się .... :wink: A to rozumiem :lol: !!! Jak się wystawiają, to niech to spokojnie robią, a po wystawieniu mam nadzieję, że przybędą :lol: 8) !!! Dzieki Mausa że Ty się pojawiłaś!!! :D Quote
Ania i Salma Posted April 2, 2004 Posted April 2, 2004 Ja niestety mam strasznie dużo nauki. Moj dzień to pies, szkola, pies, nauka, pies, nauka i spanko. Po prostu na nic więcej nie mam czasu :( Teraz wypada czekać na sprawozdanie z wystawy :D Quote
Kika Posted April 3, 2004 Posted April 3, 2004 Dalmatyńczyki Psy LORD KOX Biało-Czarni - dosk.CWC -pośrednia DZIKI JACK z Chrustów -otwarta I-X z Chrustów -championów - Zwycięstwo Rasy,CWC,CACIB Suki MAŁA BEKSA LALA z Chrustów -mlodzież - Zwycięstwo Młodzieży BRYTANIA BALLADA Kontradomino -posrednia- chyba bdb? ŁADNA PANNA Biało-Czarni -pośrednia - NSwR, CWC,CACIB SAPHIRE TIARA 101 Dalmatyńczyków - otwarta -dosk. ERIKA biało- Czarni - kl. champ.- dosk,CWC - druga lokata w sukach(nasza mama) Quote
mausa Posted April 3, 2004 Author Posted April 3, 2004 Dziewczyny "suczydełko" Kiki dostało NS w R, CWC i CACIBA, a Ona siedzi cicho .... oj nieładnie :laola: :multi: Musimy to uczcić :drinking: :BIG: Quote
Kika Posted April 3, 2004 Posted April 3, 2004 Jakie cicho????Już tu jestem od rana i puszę się jak tylko mogę :wink: Czyzby to było niezauważalne? Dla Bafisi - duża kość, bo ona nie lubi procentów :wink: :laola: :laola: :laola: Quote
mausa Posted April 3, 2004 Author Posted April 3, 2004 Kika procenty są dla nas ( dla Ciebie), za ładne pokazanie psa :wink: , to połowa cukcesów... Quote
Dalmati&Maja Posted April 3, 2004 Posted April 3, 2004 Dziewczyny "suczydełko" Kiki dostało NS w R, CWC i CACIBA, a Ona siedzi cicho .... oj nieładnie :laola: :multi: Musimy to uczcić :drinking: :BIG: Gratulacje Kika!!!!!!! Dla Ciebie i Twojej suni!!!!!!!! :drinking: :drinking: Quote
jovka Posted April 3, 2004 Posted April 3, 2004 Dziewczyny "suczydełko" Kiki dostało NS w R, CWC i CACIBA Byłam, widziałam, gratulowałam :D Bafisia naprawdę wypadła rewelacyjnie! Quote
Gosia & c.o. Posted April 3, 2004 Posted April 3, 2004 Ja też dołączam się do najserdeczniejszych gratulacji :drinking: I pomysleć, że o mały włos bym tam była :cry:, a jeszcze jak sobie pomyślę o konkurencji na mp, to już w ogóle :cry: No ale nic ja tylko czekam na potwierdzenie championatu, a potem klasa weteranów wita :D Jak narazie moja Bomba ma spokój z wystawami, ale ja nigdy w życiu :lol: To kto z nakrapianych będzie w Opolu??? Quote
Kika Posted April 3, 2004 Posted April 3, 2004 Dzieki Wam wszystkim za gratulacje.Suczydełko faktycznie z wystawy na wystawę wypada coraz lepiej, ale chyba dzięki temu, że i mnie lepiej idzie jako wystwcy.Słucham mądrych rad i ogladam swoje błędy z nagrań. Jestem z niej bardzo dumna. :D :D I musze przyznać,że również dzięki niej poznaję coraz więcej przesympatycznych ludzików - z Wami na czele. :D Quote
Alsa Posted April 4, 2004 Posted April 4, 2004 Kika- GRATULACJE!!! Buziaki dla suni i oby tak dalej! :) Ja też miałam być w Warszawie, żeby Wam podopingować, ale niestety piątek... szkoła imnóstwo innych spraw:/ Mausa- a co się z Tobą działo już nawet nie pamiętam kiedy ostatnio Cię tu widziałam:/ Miło Cię znowu widzieć :D i mam nadzieję, że nie znkniesz nzowu na kilka dobrych miesięcy;) Quote
mausa Posted April 5, 2004 Author Posted April 5, 2004 Alsa może się uda zostać na dłużej :wink: Quote
Recommended Posts