Ziółkowa Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 A oto po dluzszej nieobecnosci HRABIANKA Wiczy Pazur A moze powinna byc Skakanka a nie Hrabianka? Quote
amberek Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Jak Wy to robicie, że udaje się Wam uchwycić psiaki w ruchu?? Rewelacyjne zdjęcia!!! Ziółkowa, liczę na podpowiedź!!! Jakie ustawienia czasów itp, bo funkcja sport mi nie zdaje egzaminu :( Pozdrawiam Quote
Ziółkowa Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Nie korzystam z zadnych gotowych programow. Ustawiam ISO na maxa a u mnie to jest 400 i przy dobrym oswietleniu wychodza zdjecia ostre. Niestety w takich miejscach jak las (bo widzialam zdjecia Amberka z zagrody) nie uda sie raczej uchwycic psa w ruchu :shake: Zreszta ja jestem amator. Spytaj sie Hani albo Marysi :p Quote
Ziółkowa Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 No to jeszcze jedno zdjecie Hrabiany wrzucam No i zeby sie moja starsza corka nie obrazila to wstawiam i Braneczke Quote
amberek Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Dzięki za podpowiedź, przetestuję zaraz na osiedlu na ruszających się szybko pieskach ;) Quote
Recommended Posts