Ania i Psy Posted July 6, 2004 Posted July 6, 2004 Ja również gratuluję, a moje zgłoszenie do Lublina zniknęło,zapłaciłam, miałam jechać i diabli wzieli... Quote
flashka-g Posted July 6, 2004 Posted July 6, 2004 a bylas umieszczona w katalogu?? bo jak nie to kloc sie o zwrot pieniedzy. Quote
Ania i Psy Posted July 6, 2004 Posted July 6, 2004 Obiecali,że zwrócą.Na razie czekam, jeszcze te pieniążki nie przyszły, ciekawa jestem,ile to będzie trwało. Quote
anna1 Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 apropos miotow po dardirze: to niestety nie bedzie pierwszy miot dardira w Polsce- juz jeden byl po Sake i nawet jest zdjecie jego nagiego synka w niemczech w legend in time http://www.beepworld.de/members40/legend-in-time/index_main.htm Quote
flashka-g Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 czemu niestety???obecnie bedzie miot po Int.Ch.Ch.RUS,CH.PL,Zw.Klubu Sasquehanna SABELLINA i Ch.PL,Ch.USA Sasquehanna DARDIR w hodowli Sasquehanna. Quote
anna1 Posted July 8, 2004 Posted July 8, 2004 poprostu ktos wczesniej napisal(niestety nie pamietam kto chyba "D.Grzywacz"ale nie jestem pewna wiec jesli nie to prosze o wybaczenie pomylki) ze bedzie u niej w hodowli pierwszy miot po dardirze a ja przypadkiem zanlazlam wczesniejszy jego miot i dlatego to "niestety" i bron Boze nie w negatywnym slowa tego znaczeniu jesli tak to Asiu odebralas:))))) no i oczywiscie gratulacje dla KC bo bardzo ladnie sie pokazala w olsztynie:)) Quote
flashka-g Posted July 8, 2004 Posted July 8, 2004 no wszystko jasne!! 8) po prostu nie wiedzialam o co chodzi:p do czego to sie odnosi :wink: A Kc to moze troche zmadrzala :D dzieki za mile slowa.Ucaluj Zuczka!!! Quote
anna1 Posted July 9, 2004 Posted July 9, 2004 to fajnie ze jasne juz wszystko:))) zuczek jest calusny caly czas wiec napewno sie ucieszy:)))) straszna przylepa:))) Quote
flashka-g Posted July 9, 2004 Posted July 9, 2004 hehe to tak jak moja KC:)) by mogla byc caly czas pieszczona.Byle zeby ktos ja drapal po brzuszku i po szyji. Quote
DOMINIKA Posted July 10, 2004 Posted July 10, 2004 Flashka...prosze Cie powiedz ,ze zartowalas z tym plynem do mycia naczyn... :roll: bo padne... Quote
flashka-g Posted July 11, 2004 Posted July 11, 2004 serio mowie:))Ivory jest tak delikatny i ladnie pachnie.Ma wyciag z migdalow.Pozatym dokladnie oczyszcza wlos.Bardzo dobrze go stosowac do Yorkow przy pierwszym mciu gdzy dokladnie zmywa oliwke.Co ty mysliscz ze ja ja papilotuje i wydaje setki zlotych na kosmetyki??:) najwazniejszy jes balsam..to on tu sprawia ze wlos jest doskonaly. Quote
flashka-g Posted July 11, 2004 Posted July 11, 2004 Pochwale sie:) Moja Kc w Warszawie wygrala dzisiaj rase:)..na grupe nawet nie ma co wchodzic bo sedziuje pan Redlicki...ktory uwaza ze mamy za krotki ogon i jestesmy za dobrze przygotowane do wystawy :wink: :roll: Quote
DOMINIKA Posted July 11, 2004 Posted July 11, 2004 No to :laola: gratulacje... a z tym plynem to.... :-? nie odwaze sie ...wole ja wykapac w plynie do higieny intymnej... Quote
flashka-g Posted July 11, 2004 Posted July 11, 2004 Hehe:) 8) jak wolisz:) ale jak widzisz mojej Kc sie nic nie dzieje..a nie tylkoona jest w tym kapana...duzo innych championow takze ci zdradze:p Quote
Recommended Posts