anna1 Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 to widze ze wiekszosc sciaga do olsztyna- to milo:)))zycze wszystkim powodzenia bo my sie nie wystawiamy:))nie tym razem:) ________ Sua Sponte Quote
Dudek Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 Ooooooooo widzę, że forum ożyło :) No, no witam!! Powodzenia na wystawach - połamania nóg :roll: :wink: Milva na razie ma przerwę w wystawianiu z powodu macierzyństwa, ale jak odchowamy małe, pewnie wrócimy na ringi - jeszcze nie wiem czy w Polsce, ale wrócimy :wink: Pozdrawiam wszystkich miłośników grzywaczy :D Kasia Quote
Dan Danilo Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 WITAM WSZYSTKICH MILOSNKOW GRZYWKÓW!!! a w szczególnosci Moja sister D. Grzywacz....(mowilam Ci,ze tu zajrze)! Super,ze tez macie taka mozliwosc "pogadania" jak Yorkomaniacy!!! Ja tez uwielbiam grzywki...! nawet sie o nich (miedzy innymi) ucze!!! w sekcji ozdobek w oddz.warszawskim! Mam cicha nadzieje,ze jak wybudujemy domek to Moja kochana siostrzyczka obdaruje mnie takim jednym powder'kiem???!!! wiecie lubie bawic sie szczotka do wloskow! :lol: :lol: :lol: (w koncu mam doswiadczenie w machaniu tzw.grzebykiem)! Quote
D.Grzywacz Posted July 2, 2004 Author Posted July 2, 2004 Szybka jesteś siostro :o Jasne,że Ci podaruje chińczyka,pamiętam o tym :wink: Quote
Dudek Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 Miło jest Cię tu widziec Jussi :D Miałam Was dzisiaj odwiedzić na sekcji, ale się nie wyrobiłam czasowo... :( Pozdrawiam Quote
Dan Danilo Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 Oj Ty to jestes!!! Moglas sobie lepiej zoorganizowac Swoj cenny czas!!! :wink: Nic ciekawego sie nie dzialo...byla jedna Pani, ktora szukala reproduktora dla Swojej suni...(Chińczyka), i w sumie tylko tyle...wiesz...teraz sa wakacje, wiec "ruchu" nie ma :D ! Koniecznie musisz Nas odwiedzic !!! aaa, wyslij mi aktualne zdjatka psiakow - jak masz!!! bardzo chetnie jeszcze raz zobacze te cuda!!! Calusy!!! Quote
Dudek Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 Hej, hej :) Aktualnych fot. nie mam bo mam 'mobilną' :lol: cyfrówkę - raz jest u mnie a raz nie - w zależności czy uda mi się ją wybłagać u znajomych czy też nie :wink: Ale zdjęcia szczeniąt w 16 dniu są teraz na stronie: http://www.rosathea.republika.pl/mioty_ramki.htm Kasia http://www.rosathea.republika.pl Quote
gruca Posted July 3, 2004 Posted July 3, 2004 :lol: Kasiu gratuluję wspaniałego miotu.Maleństwa są urocze.Bardzo mi się podoba sunia golasek,jeżeli się nie mylę to będzie brązowa w malutkie groszki i ma super grzyweczkę. :P Quote
Dan Danilo Posted July 3, 2004 Posted July 3, 2004 Ju widzialam! :wink: Sliczne sa!!! Gratulacje! Calusy Quote
flashka-g Posted July 3, 2004 Posted July 3, 2004 Moja Kc takze bedzie wystawiana w Warszawie...chyba w klasie otwartej albo Championow..nie pamietam jak ja zglaszalam. 8) Quote
flashka-g Posted July 3, 2004 Posted July 3, 2004 Kasia maluszki bomba!!A ja obecnie sie opiekuje w Austrii miotem po Sasquehanna GRENLANDIA i Zholesk COCOS:) Quote
D.Grzywacz Posted July 3, 2004 Author Posted July 3, 2004 Ja też dołączam gratulacje!!! :angel: Quote
Dudek Posted July 3, 2004 Posted July 3, 2004 :oops: Speszyłam się ;) i Milva też :wink: Dzięki za gratulacje. Na tym etapie pewnie trudno jest cokolwiek powiedzieć jakie będą w przyszłości... Mam nadzieję, że niezłe :wink: Ale nigdy nic nie wiadomo... Wystawiających w Warszawie na pewno odwiedę 8) Jako widz :wink: Flashka - nie opiekuj się cudzymi - tylko pomyśl o swoich :wink: Quote
Germanika Posted July 3, 2004 Posted July 3, 2004 Flaszka,nie Sasquehanna GRENLANDIA,a chyba GRATKA,ale sprawdź.Psy wykąpane,KC strasznie skołtuniona,ale już wygląda bosko,jutro Olsztyn.Pozdrawiam wszystkich!!! Quote
flashka-g Posted July 4, 2004 Posted July 4, 2004 Adam racja.....Juz mi sie kreci w tej glowie:)) ale w kazdym razie jedna rodzinka 8) poprawka Sasquehanna GRATKA:) ma 7 fajnych maluszkow..Kasia najpierw INterchampionat i Championat Czech....potem pogadamy o maluchach:) Quote
Germanika Posted July 4, 2004 Posted July 4, 2004 Pochwalę się-Nabab-NPwR,BOB,BOG i BIS-OLSZTYN 2004 Quote
Jolka Posted July 4, 2004 Posted July 4, 2004 Pochwalę się-Nabab-NPwR,BOB,BOG i BIS-OLSZTYN 2004 GRATULACJE :D Nabab jest pięęękny. Obawiam się, że jak jest wystawiany to inne grzywki nie mają szans. Quote
flashka-g Posted July 4, 2004 Posted July 4, 2004 A ja sie pochwale ze Moja Kc SASQUEHANNA SABDA 1 dosk.CWC i BOS!!przegralysmy porownanie o Zw. Rasy z Nababem...ale na to nie liczylysmy.Gratulacje dla Grubego 8) za tydzien Warszawa a potem Mlada Boleslav. Quote
DOMINIKA Posted July 4, 2004 Posted July 4, 2004 Nabab jest boski! :D Widzialam jaka klase pokazal w DORTMUNDZIE w zeszlym roku :D Quote
D.Grzywacz Posted July 4, 2004 Author Posted July 4, 2004 Gratulacje dla NABABA to mój ulubieniec Quote
D.Grzywacz Posted July 4, 2004 Author Posted July 4, 2004 Pozwólcie,że i ja się pochwalę.FUTOI zdobył w Lublinie Zw.Młodzieży,Zw.Rasy,został Najpiękniejszym Juniorem Wystawy z pierwszym miejscem i tym samym jest już MŁ.CH.PL. :angel: Quote
gruca Posted July 5, 2004 Posted July 5, 2004 Gratulacje dla właściciela NABABA świetny pies zawsze jest moim faworytem. Dla Doroty również gratulacje za CH.MŁ. dlaczego tak póżno się chwalisz? Quote
flashka-g Posted July 5, 2004 Posted July 5, 2004 Gratulki dla Futoi:)) My teraz musimy tylko czekac na odtsep czasu do ukonczenia Championa Czech i Interchampiona..I chemy dokonczyc Championat Austrii i Wegier...ale nie wiem czy sie uda...trzymajcie kciuki!!! Quote
Germanika Posted July 5, 2004 Posted July 5, 2004 Trzymam kciuki,ale wydaje się oczywisty fakt że te championaty będą.Kc ślicznie się pokazała w Olsztynie,zresztą jak zawsze. Quote
Recommended Posts