Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to widze ze wiekszosc sciaga do olsztyna- to milo:)))zycze wszystkim powodzenia bo my sie nie wystawiamy:))nie tym razem:)

________

Sua Sponte

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ooooooooo widzę, że forum ożyło :)

No, no witam!!

Powodzenia na wystawach - połamania nóg :roll: :wink:

Milva na razie ma przerwę w wystawianiu z powodu macierzyństwa, ale jak odchowamy małe, pewnie wrócimy na ringi - jeszcze nie wiem czy w Polsce, ale wrócimy :wink:

Pozdrawiam wszystkich miłośników grzywaczy :D

Kasia

Posted

WITAM WSZYSTKICH MILOSNKOW GRZYWKÓW!!! a w szczególnosci Moja sister D. Grzywacz....(mowilam Ci,ze tu zajrze)!

Super,ze tez macie taka mozliwosc "pogadania" jak Yorkomaniacy!!!

Ja tez uwielbiam grzywki...! nawet sie o nich (miedzy innymi) ucze!!! w sekcji ozdobek w oddz.warszawskim! Mam cicha nadzieje,ze jak wybudujemy domek to Moja kochana siostrzyczka obdaruje mnie takim jednym powder'kiem???!!! wiecie lubie bawic sie szczotka do wloskow! :lol: :lol: :lol: (w koncu mam doswiadczenie w machaniu tzw.grzebykiem)!

Posted

Oj Ty to jestes!!! Moglas sobie lepiej zoorganizowac Swoj cenny czas!!! :wink: Nic ciekawego sie nie dzialo...byla jedna Pani, ktora szukala reproduktora dla Swojej suni...(Chińczyka), i w sumie tylko tyle...wiesz...teraz sa wakacje, wiec "ruchu" nie ma :D !

Koniecznie musisz Nas odwiedzic !!! aaa, wyslij mi aktualne zdjatka psiakow - jak masz!!! bardzo chetnie jeszcze raz zobacze te cuda!!!

Calusy!!!

Posted

:lol: Kasiu gratuluję wspaniałego miotu.Maleństwa są urocze.Bardzo mi się podoba sunia golasek,jeżeli się nie mylę to będzie brązowa w malutkie groszki i ma super grzyweczkę. :P

Posted

:oops:

Speszyłam się ;) i Milva też :wink:

Dzięki za gratulacje. Na tym etapie pewnie trudno jest cokolwiek powiedzieć jakie będą w przyszłości... Mam nadzieję, że niezłe :wink: Ale nigdy nic nie wiadomo...

Wystawiających w Warszawie na pewno odwiedę 8) Jako widz :wink:

Flashka - nie opiekuj się cudzymi - tylko pomyśl o swoich :wink:

Posted

Adam racja.....Juz mi sie kreci w tej glowie:)) ale w kazdym razie jedna rodzinka 8) poprawka Sasquehanna GRATKA:) ma 7 fajnych maluszkow..Kasia najpierw INterchampionat i Championat Czech....potem pogadamy o maluchach:)

Posted
Pochwalę się-Nabab-NPwR,BOB,BOG i BIS-OLSZTYN 2004

GRATULACJE :D Nabab jest pięęękny. Obawiam się, że jak jest wystawiany to inne grzywki nie mają szans.

Posted

A ja sie pochwale ze Moja Kc SASQUEHANNA SABDA 1 dosk.CWC i BOS!!przegralysmy porownanie o Zw. Rasy z Nababem...ale na to nie liczylysmy.Gratulacje dla Grubego 8) za tydzien Warszawa a potem Mlada Boleslav.

Posted

Pozwólcie,że i ja się pochwalę.FUTOI zdobył w Lublinie Zw.Młodzieży,Zw.Rasy,został Najpiękniejszym Juniorem Wystawy z pierwszym miejscem i tym samym jest już MŁ.CH.PL. :angel:

Posted

Gratulacje dla właściciela NABABA świetny pies zawsze jest moim faworytem.

Dla Doroty również gratulacje za CH.MŁ. dlaczego tak póżno się chwalisz?

Posted

Gratulki dla Futoi:)) My teraz musimy tylko czekac na odtsep czasu do ukonczenia Championa Czech i Interchampiona..I chemy dokonczyc Championat Austrii i Wegier...ale nie wiem czy sie uda...trzymajcie kciuki!!!