D.Grzywacz Posted June 28, 2004 Posted June 28, 2004 Ja również pozdrawiam wszystkich miłośników grzywaczy :P Quote
gruca Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 Witam Dorota i cieszę się że przybywa miłośników i właścicieli tej wspaniałej rasy.Też mam kilka chińczyków. Joanna Quote
D.Grzywacz Posted June 29, 2004 Author Posted June 29, 2004 Witam i ile masz grzywaczy? Ja mam ich 5 (2 nagich chłopaków,2 nagie suki i 1 powder-puff sukę).Uwielbiam je! Quote
onka Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 witam :) ja mam jedną (ale to tylko na razie :D jedną) sukę powder puff i goldena Quote
gruca Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 Stadko grzywaczy stale się powiększa mam 2 dorosłe psy golasy 3 suczki w tym jedna bezwłosa i zostają z nami dwie sunie ,mają już 6 miesięcy jedna bezwłosa, druga powder-puff.W niedzielę jedziemy na wystawę do Ustronia panny będą miału swój debiut wystawowy.Wszystkich grzywaczy pilnuje chart angielski whippet. Joanna Quote
onka Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 no to powodzenia na wystawie dla debiutantek ! owłosiona sunia jest po prostu cudna (ja jestem zakochana w puffa'ch :D )więc na pewno będa tytuły! oczywiście dla pozostałych chinolków trzymam kciuki :angel: my wybieramy sie do Koszalina 8) w najbliższym czasie Quote
flashka-g Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 A moja Keys bedzie sie prezentowac poraz piewszy w klasie Championow w niedziele w Olsztynie:)) Teraz juz wylacznie Champion Class. Quote
Germanika Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Pozdrawiam Wszystkich!!! Ja,oczywiście,również będę,w Olsztynie wystawiam swojego weterana 10 letniego(jak ten czas mija) CH.PL Sasquehanna CZARDASZa i NABABa Germanika(kl.ch.) Quote
gruca Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 :angel: Życzę wszystkim wystawiającym grzywacze w Olsztynie sukcesów,trzymam również kciuki za moje suczki zgłoszone do klasy młodzieży. :lol: Quote
anna1 Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 ja milo ze pojawil sie znowu watek grzywaczowy:))dawno mnie tu nie bylo:) pozdrowienia da wszystkich i powodzenia na wystawach; no to spotkamy sie z niektorymi grzywkami w koszalinie; ja bede tylko z Camparim w kl. ch.;a w olsztynie tylko towarzysko:))) Quote
flashka-g Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Ktos jedzie jeszcze na wystawe do Bratyslawy w sierpniu?Wiem ze bedzie Adam z psiakami i ja z moja laska. Quote
Ania i Psy Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 No, no,ale się porobiło... Tydzień mnie nie było a nasza grupa tak się poszerzyła...Witam wszystkich- Asię Grucę(hodowczynie mojej suczki Camille z Gangu Łysych),Dorotę (Dorota,co się stało z Twoją stroną?),Adama i Ciebie Aniu. W tą niedzielę jedziemy do Olsztyna,wystawiam Shadow White Sub-O-Divo w szczeniętach (debiut) oraz Camille w młodzieży. Zapraszam też na moją stronę www.grzywacze.republika.pl Quote
flashka-g Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 sliczny ten twoj psiaczek!!!!pozdrawiam Asia i Kc Quote
gruca Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Dorota co się stało z twoją stroną ,chciałam zobaczyć nową sunię zakupioną w Szwajcarii,bardzo jestem ciekawa jak dama wygląda napewno jest śliczna. Quote
D.Grzywacz Posted July 1, 2004 Author Posted July 1, 2004 Moja strona aktualnie jest poprawiana,ale myślę,że nie długo będzie ją można odwiedzać.Szwajcarka ma się dobrze,wydaje się dobrze zapowiadająco wystawową suką,ale to nigdy nie wiadomo "u nas" jak będzie. :lol: Quote
D.Grzywacz Posted July 1, 2004 Author Posted July 1, 2004 Trzymam kciuki za Wasze chińskie piękności.Ja będę w Warszawie oceniać będzie Supronka! tak że trzymajcie kciuki też za Moje chińczyki ok. Quote
D.Grzywacz Posted July 1, 2004 Author Posted July 1, 2004 Słuchajcie! :roll: to już chyba choroba,mam zamiar zostawić sobie 6 grzywacza!5 tygodni temu urodziły mi się szczeniaczki.To jest mój trzeci miot i do tej pory nie miałam ani jednej nagiej suczki.Teraz nareszcie mam i to dwie!Jedną z nich chyba sobie zostawie tym bardziej,że miot ten jest po DARDIRZE Sasquehanna-pierwszy miot w Polsce po nim.Co myślicie na ten temat?czy ja już jestem chora? :oops: Quote
onka Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 a ja myslę, że to wspaniale ,że będziesz miec szóstego grzywka! :angel: i moją "chorobę" hamuje tylko mąz ,który nie chce sie zgodzić na nastepnego psa :( jak na razie :evil: zazdroszczę! Quote
gruca Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 :roll: Dokładnie tak jak mówisz zaatakował cię wirus SUOP tzn.syndrom uzależnienia od psów.Ja jestem też na tym etapie,jak się rodzą maluchy to najchętniej zostawiłabym wszystkie.Są takie słodziutkie.Obecnie zostawiłam sobie dwie sunie z jednego miotu mają już 6 miesięcy.Teraz też mam maluszki 8 tygodniowe mam golaska sunie ,wszystkich nie mogę zostawić bo w łóżkach braknie dla nas miejsca.Powodzenia na wystawie w Warszawie. :angel: Quote
Ania i Psy Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 E tam, Dorota,pies zwierzę stadne, człowiek też, każdy psiarz wie,że 6 psów jest lepsze niż 5, pięć niż cztery....A jeszcze grzywki...Małe, pakowne...Ja mam na razie ogółem cztery psy, dwa,dalmatynka i Czarny terier,nie są wystawiane, pozostałe dwa to moje wystawowe grzywacze i wiem na pewno,że będzie ich z czasem więcej, tylko muszę mieszkanie sprzedać i przeprowadzić się do jakiegoś domu na odludziu, bo już jak te cztery zawyją unissono z żalu,że pani wyszła bezczelnie do pracy, to ściany drżą i szyby w oknach pękają.... A w Warszawie się spotkamy,czy Wenus będzie jeszcze w szczonkach, czy już w młodzieży? Quote
D.Grzywacz Posted July 2, 2004 Author Posted July 2, 2004 Już w młodzieży,ale ona jeszcze nie jest obyta na ringu-będzie baaaardzo ciężko.Ona ma dopiero skończone 9 miesięcy.A Twoje w jakiej klasie będą? Quote
Ania i Psy Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 Shadow w szczeniakach psach, A Camille młodzież suki.O Camille trudno powiedzieć,że obyta, bo ma na koncie trzy wystawy,ale ćwiczę z nią zawzięcie i w Płocku tak się pokazała,że to poezja po prostu, także o nią się raczej nie martwię, natomiast ciekawa jestem bardzo ,jak się spisze Shadow, bo jak na razie jeszcze nie lubi macania przez obce ręce, buntuje się, robi wygibasy, no, ale na wystawie sytuacja jest trochę inna, więc może będzie grzeczny.Już pojutrze się przekonam. Czyli spotykamy się za tydzień na ringu:) Nie wiesz, kto jeszcze się wybiera i jak liczna będzie stawka? Quote
Ania i Psy Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 Dowiedziałam się w oddziale,że będzie w sumie 15 sztuk,nic więcej nie chcieli powiedzieć:( Quote
Recommended Posts