Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

katkaS napisał(a):
noi wszystko jasne! Nasz Pagon też biega po prywatnym ogródku, ale zdecydowanie mniejszym. Hi, Hi. Kasia
:multi: :multi:

Spotkamy się na klubówce ? Ja już zgłoszona :) - zdecydowanie jadę :):eviltong:

Posted

Hania napisał(a):
To widzę, że w klasie baby będzie konkurencja :p . A miało jej nie być.

Jaka my konkurencja - to nasz debiut :) (znaczy małej na wystawie, a mój z gończym :) )

ps A kto tą konkurencją będzie :eviltong:

Posted

PARSONRK napisał(a):
Jaka my konkurencja - to nasz debiut :) (znaczy małej na wystawie, a mój z gończym :) )

ps A kto tą konkurencją będzie :eviltong:

Chodziło mi o to, że miało nie być klasy baby!!! A zabrzmiało tak, jakby miało nie być konkurencji :evil_lol:

Dla baby to dla wszystkich debiut :eviltong:. Bo nie mają szans w tym wieku wystąpić poza klubówką.
Kto będzie zobaczymy :eviltong: . Ale wiem, że moich trójka dzieci gończych się szykuje. A moze i jakiś ogarek się da namówić.

Posted

PARSONRK napisał(a):
Spotkamy się na klubówce ? Ja już zgłoszona :) - zdecydowanie jadę :):eviltong:

Nie orientuję się kiedy będzie ta wystawa i gdzie. Przypuszczam, że daleko od Szczecina?
:shake:

Posted

katkaS napisał(a):
Nie orientuję się kiedy będzie ta wystawa i gdzie. Przypuszczam, że daleko od Szczecina?
:shake:

Daleko troszkę - 26 maj Wałbrzych
Zawsze możemy pojechac razem - taniej będzie:)

Posted

Bardzo dzięki za zaproszenie! Nie pojadę jednak, bo boję się tych chorób róznych. Idziemy we wtorek po świętach na drugie szczepienie i dopiero w maju wypadnie wścieklizna, a jeszcze po drodze mamy komunię córeczki.
Ale potem chętnie. tak trochę zgaduję, że właśnie na Twoich hektarach są zajęcia z agiliti, czy dobrze odgaduję? Bardzo chętnie byśmy spróbowali tych biegów. Dziękuję za propozycję i pozdrawiam. Kasia

Posted

katkaS napisał(a):
Bardzo dzięki za zaproszenie! Nie pojadę jednak, bo boję się tych chorób róznych. Idziemy we wtorek po świętach na drugie szczepienie i dopiero w maju wypadnie wścieklizna, a jeszcze po drodze mamy komunię córeczki.
Ale potem chętnie. tak trochę zgaduję, że właśnie na Twoich hektarach są zajęcia z agiliti, czy dobrze odgaduję? Bardzo chętnie byśmy spróbowali tych biegów. Dziękuję za propozycję i pozdrawiam. Kasia

Jasne :) zapraszam:lol: