puz Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Nitra Pod Egidą Lami i Puzon z Południowej Kniei Quote
puz Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Kasia? no to Czesc Nitra obciełam troszke i jest :lol: Kochani przywitajcie nowego Ogarowca Nitre włascicielke tej oto damy Quote
Nitra Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Tak- Kasia, poprzednie konto mi jakoś usunęło, musiałam założyć nowe. A "Kasia" było już zajęte, więc zostało Nitra :) Quote
Nitra Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Ta dama tak mi dziś poszła za zającem, że myslałam, że będzie po niej, ale przypomniała sobie o mnie :) Dziękuję za miłe powitanie Quote
dogaja Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='puz']Kasia? no to Czesc Nitra obciełam troszke i jest :lol: Kochani przywitajcie nowego Ogarowca Nitre włascicielke tej oto damy Witaj Nitra! Powiedz coś o sobie... Quote
Nitra Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Coś o sobie... Jesteśmy z Krosna... Nitra to mój pierwszy i za razem najbardziej udany pies :) Jestem w niej zakochana po uszy :) Quote
dogaja Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Nitra napisał(a):Coś o sobie... Jesteśmy z Krosna... Nitra to mój pierwszy i za razem najbardziej udany pies :) Jestem w niej zakochana po uszy :) Udał się lepiej niż poprzednie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A wyżej wymienione uczucie jest powszechnie znane w tym środowisku.:cool3: Zaglądaj na forum.Mam nadzieję, że wkrótce się znowu rozrusza, po przednówku, bo kupa dzieci w drodze i sezon wystawowy nabiera rozpędu. Będziesz na klubówce? Quote
puz Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Obawiam sie że Nitra teraz potrzebuje opieki swojej Pańci a Kasia ma Egazmin dojrzałosci i troche pracy , studia itp. Nitra wowczas bedzie na połmetku do rozwiazania:evil_lol: Quote
Nitra Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 No, dokładnie, ja mam matury, a Nitra bardzo przeżywa zarówno wystawy jak i podróże samochodem... Może innym razem :) Quote
Recommended Posts