Sabina1 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Porcelaine? chyba tylko jedna suczka jest w Polsce, a strasznie mi się podobały. Widziałam tylko na ilustracjach, ale nawet ze zdjęć widać, że to piękne psy. Ochotna świetnie trafiła, bo i miejsce i towarzystwo doborowe :loveu: Bardzo, bardzo proszę o fotki, jak będą :multi: Quote
samograj Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Witaj Sabina1! Jak tylko nam czech prześle to pismo kynologiczne (najpopularniejsze w Czechach) , do którego będą fotki, natychmiast wkleję fotki - co do porclaine, w Czechach jest kilka egzemplarzy i 1 ogar => przypuszczam, że będzie to artykuł poświęcony nowym rasom sprowadzonym do Czech! Quote
Sabina1 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 [quote name='samograj'] 1 ogar To oni są tak samo niemądrzy jak my. My, bo niedostatecznie popularyzujemy własne rasy, sprowadzając często okropieństwa ze świata, oni, bo mając takie piękne psy u sąsiadów za ściana, dorobili się do tej pory jednego. Aniu, namów ich , żeby natychmiast sprowadzili wspaniałego męża dla niej :lol: Quote
musia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 O tej jedynej porcelance w Polsce strona jest tutaj . Jest ona współwłasnością Grześka Werona www.porcelaine.pl Quote
Sabina1 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Dziekuję bardzo za linka, dopiero teraz weszłam na dogo. Piękny pies prawda? taki szlachetny :loveu: Quote
carmen888 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 ładny :multi: ale ja pozostane chyba przy miłości tylko do narodowych ras ;) Quote
Recommended Posts