Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o kurcze biedny maluch:roll:

Z tym netem to niezły numer. Zgłaszaj, zgłaszaj reklamacje.

A pro po mojej reklamacji na PKP z lipca co mi wystawili na bilecie przejazd dla dwóch niewidomych. Wczoraj zadzwoniła jakaś kobieta z PKP z zapytaniem w którym okienku kupiłam bilet bo oni nie wiedza kto ma oddać kasę. Jak zasugerowałam, że bilet kupiłam prawie miesiąc temu i po za tym nie notuje w jakim okienku kupuje bilety. To kobieta zapytała, że w takim razie może pamiętam jak wyglądała kasjerka :diabloti: Nie ma to jak pytań "niewidomego" o wygląd kasjerki:evil_lol:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Honey napisał(a):

A ponadto mam w domu szczeniaczka, z wydawaloby sie porzadnej hodowli... hodowca wydal szczenie w wieku 6 tygodni, z jednym odrobaczeniem (wg jego info, bo ksiazeczki brak) i bez zadnego szczepienia! I po zrobionym juz przegladzie miotu! Granda!!!:angryy:

I co? Maluch juz zostanie u Was? Czy to tylko chwilowo?

Pzdr.

Posted

sylrwia napisał(a):

A pro po mojej reklamacji na PKP z lipca co mi wystawili na bilecie przejazd dla dwóch niewidomych. Wczoraj zadzwoniła jakaś kobieta z PKP z zapytaniem w którym okienku kupiłam bilet bo oni nie wiedza kto ma oddać kasę. Jak zasugerowałam, że bilet kupiłam prawie miesiąc temu i po za tym nie notuje w jakim okienku kupuje bilety. To kobieta zapytała, że w takim razie może pamiętam jak wyglądała kasjerka :diabloti: Nie ma to jak pytań "niewidomego" o wygląd kasjerki:evil_lol:

O kurcze, poplakalam sie, oplulam monitor i dostalam czkawki. Sylwia, fantastycznie to opisalas, ostatnie zdanie rozlozylo mnie na lopatki i poprawilo mi humor na noc ! Jestes swietna!!!!!!!!!

Asiaczku, wykupilam od jutra wiekszy transfer miesieczny ( zlodzieje! oszusci!! dranie!!!), ale jezeli to nie ruszy, to skorzystam z Twojej oferty. Dzieki :)

Maluch dla przyjaciela, mial dostac od nas posoka, ale po pokryciu dwoch gaskonek odmowilam wszystkie rezerwacje i zrezygnowalam z miotu posokow. Chlop czekal rok, mial obiecanego w prezencie, wiec kupilismy w innej hodowli... Z polecenia oczywiscie. Ech...

Posted

Honey napisał(a):

Asiaczku, wykupilam od jutra wiekszy transfer miesieczny ( zlodzieje! oszusci!! dranie!!!), ale jezeli to nie ruszy, to skorzystam z Twojej oferty. Dzieki :)
Maluch dla przyjaciela, mial dostac od nas posoka, ale po pokryciu dwoch gaskonek odmowilam wszystkie rezerwacje i zrezygnowalam z miotu posokow. Chlop czekal rok, mial obiecanego w prezencie, wiec kupilismy w innej hodowli... Z polecenia oczywiscie. Ech...

Jakby co - czekam na fotki.
W sumie Maluch miał szczęście, że do Was trafił, w ramach transferu...:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='sylrwia']W razie czego ja też zawsze służe skrzynką, czasem przy obróbce fotek. No z małym wyjątkiem bo niedługo jade w góry:p
Przelicytuję Sylrwię;):evil_lol:.
Ja nigdzie nie wyjeżdżam, czasami TYLKO na wystawy...:lol:

Pzdr.

Posted

Sylwia bardzo ladnie to podsumowala :D

Dzieki za fotki Asiaczku. Plamy generalnie dwie - na glowie, kazda obejmujaca oko i ucho, moga sie laczyc ze soba lub nie. A reszta - fantazja matki natury, jak slusznie zauwazyla Sylwia ;)

Posted

I w tym ich cały urok :loveu:

Ale Honey, strach się bać co by było, gdyby Ci się rozlazły i pomieszały :-) Nigdy byś nie doszła, które po której mamusi :evil_lol:

Posted

Honey napisał(a):
Sylwia bardzo ladnie to podsumowala :D

Dzieki za fotki Asiaczku. Plamy generalnie dwie - na glowie, kazda obejmujaca oko i ucho, moga sie laczyc ze soba lub nie. A reszta - fantazja matki natury, jak slusznie zauwazyla Sylwia ;)

Jasne!:lol:

Pzdr.

Posted

No ladnie... A gdyby byly trzy mioty, to co tym trzecim powinnam obciac ??! :crazyeye::mad::evil_lol:

Net sie ruszyl, moge wiec wstawic jakies fotki.
Z wylegiwania na tarasie

z wylegiwania w domu

z nad wody dla ochlody

cooo? maly plywa a ja nie ?!

no to siup na dziob ! :evil_lol:

Posted

Sylwia - Wszystkiego najlepszego dla Forysia :loveu: :loveu: :loveu:

Honey - siupanie jest świetne, wygląda, jakby się wydłużyła jak dżdżownica :lol:

Posted

Sylwia - zycz ode mnie Forysiowi wielu wspolnych lat z Toba spedzonych na beztroskich wyprawach po swiecie, setkach kolejnych wygranych wystaw i setek tysiecy pieknych wspolnych chwil, zapadajacych w pamiec i w serce na zawsze! :loveu: A zyczen nie zapomnij okrasic jakims smakolykiem :evil_lol:

Posted

[quote name='Goshka']Zrobiło się tu strasznie niemiło, ale niestety są sprawy, na które nie mogę nie reagować, ponieważ oczerniają moją osobę i moje psy. I dlatego pozwoliłam sobie opisać to na forum publicznym. Poza tym stawiane mi zarzuty są tak absurdalne, ze nie sposób nawet z nimi polemizować.

Droga Pani, naszą rozmowę na gg zapisałam, a co za tym idzie wszelkie insynuacje na mój temat, którymi raczyła się Pani ze mną podzielić. Jest to chore i innego słowa nie znajduję, a że oczernianie ludzi nie przedstaiwając faktów, ani dowodów nie może ujsc nikomu bezkarnie!!!! W zwiazku z tym, jezeli nadal docierac beda do mnie nieprawdziwe opinie na mój temat sprawa znajdzie swój finał w sądzie. A to rozwieje wszelkie wątpliwości i pokaże po czyjej stronie leży prawda. I chyba nawet tak byłoby naprościej rozwiązac ten idiotyczny konflikt i do tego bede dążyć, zeby sprawę wyjaśnić jak najszybciej.
Poza tym cóz, powodzenia w hodowli zyczę .

Tym samym, przestaję udzielac sie w tym watku, wklejac zdjecia swoich psów, zeby nikogo nie kłuły w oczy.

I nie robię z siebie ofiary, proszę pani, chce oszczędzić pani stresów, które przezywa pani ogladajac moje psy:cool1:

Trochę jestem do tyłu z tym co się w światku wyżłowym dzieje, ale z tego co przeczytałam na dogo i nie tylko to stwierdzam, że ktoś ma naprawdę jakieś problemy emocjonalne!!!
Gosia, rok temu byłam w podobnej sytuacji. Mega nagonka na mnie, mojego psa, tak na mojego psa, który do momentu, dopóki się kumplowałam z owymi ludźmi, był niemalże idealny, a później z tego co owe panie pisały i mówiły można wnioskować, że nie mam wyżła, tylko coś wyżłopodobnego:eviltong:
Moja rada jest taka: nie odpowiadaj na prowokacje, niech gadają i piszą co chcą. Obrabianie ludziom tyłków i sianie nienawiści jest dla nich jak powietrze. Nie ma co wdawać się w żadne dyskusje, bo to je jeszcze bardziej nakręca.O mnie też mówiły jakieś niestworzone, wyssane z palca rzeczy, ale na szczęście czas wszystko weryfikuje, wiem to, przekonałam się o tym na własnej skórze. Grunt to umieć się zdystansować do tego, ja tak zrobiłam i teraz jestem szczęśliwa. Mam swojego wyżła, jeżdżę sobie z nim na wystawy i mam w nosie to, czy owe panie będą na wystawie, co o mnie i o moim psie powiedzą:diabloti:

Gosia nie poddawaj się, jesteśmy z Tobą, chcemy oglądać Twoje psy, chcemy patrzeć jak dorastają szczeniaki.