Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Prosze bardzo:

Mysle, ze na upartego moglabym jej teraz jeszcze championat zamknac :evil_lol:

A tak Famcia i Emirek czekaja na szczycie schodow, az pani od szczeniakow wreszcie wroci :lol:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ktoś musi iść na łatwiznę :diabloti::eviltong:

ja obstawiam, że zapewne więcej jest suczek, jak to zawsze, wszędzie was więcej:mad:

a liczby? hmm... 7 suczek i 3 psy, albo 6 suczek i 4 psy:p

Posted

Matusz napisał(a):
ktoś musi iść na łatwiznę :diabloti::eviltong:

ja obstawiam, że zapewne więcej jest suczek, jak to zawsze, wszędzie was więcej:mad:

a liczby? hmm... 7 suczek i 3 psy, albo 6 suczek i 4 psy:p

No tak... nas jest wiecej, a WY to zawsze na latwizne idziecie ! :diabloti:

A jak obstawiac to konkretnie, a nie albo tyle, albo tyle, a moze jeszcze tyle :eviltong:

Posted

[quote name='Honey']No tak... nas jest wiecej, a WY to zawsze na latwizne idziecie ! :diabloti:

A jak obstawiac to konkretnie, a nie albo tyle, albo tyle, a moze jeszcze tyle :eviltong:

buhahaha:diabloti::diabloti:

nie odwiedza nas nikt:-(, to ja napiszę, że dałem linki do zdjęć Imagination by me:diabloti:

Posted

Honey napisał(a):
Asiaczku - ktos dal za duzo, czy ja za malo? :evil_lol:

To jeszcze jedna fotka, dla tych nie mogacych sie doliczyc :razz:

Ritucha miała watpliwości, ile zdjęć może być w 1 poscie, to odpowiedziałam...;)
Zaskrońce... no nie mogę...:lol:

Pzdr.

Posted

Powiem tyle pogoda w Chojnicach okropniasta.

Porto vel BAR von der Nachtweide dosk, CWC
Malomkozi JASMINE dosk 1/2, CWC, NDSWR

Foryś standardowy komplecik z BOBkiem

Posted

sylrwia napisał(a):

To mię tak Mrs Bobkiem z SOUTH PARK zaleciało było :diabloti:

Pozdrawiam dzielne - spalone słońcem kobiety :multi:

Posted

sylrwia napisał(a):
Powiem tyle pogoda w Chojnicach okropniasta.

Porto vel BAR von der Nachtweide dosk, CWC
Malomkozi JASMINE dosk 1/2, CWC, NDSWR

Noooo, widze, że Chojnice były baaaardzo szczęśliwe dla wszystkich moich znajomych/przyjaciół.:lol:

Pzdr.

Posted

Dziękujemy za gratulacje!!:loveu::loveu:

Wystawa jednym słowem udana, sędzina bardzo sympatyczna, chociaż upał straszliwy, ciasnota przy ringach okrutna i malutko wyżłów. :shake: A za wygraną na grupie dostawało się leżak:evil_lol::evil_lol:
No i Archie...Księciunio mój kochany, którego oczywiście Iwona szaleniec nie omieszkała pokazać p. Lorenc:eviltong: Jak przystało na Królewicza Archie elegancko wybiegal sobie jej zauroczenie. :evil_lol::evil_lol:
A po wystawce i pożegnaniu z Sylwia i Forysiem (mam piękne ustawiane fotki Forysia, który jest naprawdę w świetnej kondycji:loveu::loveu:) zajechałysmy do Bartosza na przepyszne pierozki :eating:

Fotki wstawie niedlugo;)

Posted

He,he, no sorry, ale muszę tu napisac teskt, jaki własnie widzę na gg, zeby nie robić tej osobie wstydu nie napiszę kto jest autorem :evil_lol:
Cytuję: "zauroczenie królewiczem? totalne kłamstwo:P"
Są pewne granice, których przekraczac nie nalezy, zeby nie otrzeć się o śmiesznosc. Widzę, ze dla niektórych tych granic nie ma.
Obiecałam sobie, ze nie bede komentowac tekstów pewnych ludzi, dla których sensem zycia, jak widac pustego jest krytykowanie moich psów i tego sie bede trzymac :cool3:Bo to nie ja się OŚMIESZAM!!:diabloti:

Posted

Hm, nie wiem, o kogo chodzi i dobrze mi z tym, ale wygląda to na jakiś problem emocjonalny. Moim zdaniem w grę wchodzi potajemna miłość (nieodwzajemniona, jak sądzę) lub ogromna zazdrość.

Posted

Saskja napisał(a):
Hm, nie wiem, o kogo chodzi i dobrze mi z tym, ale wygląda to na jakiś problem emocjonalny. Moim zdaniem w grę wchodzi potajemna miłość (nieodwzajemniona, jak sądzę) lub ogromna zazdrość.

Saskja, juz mi sie nie chce o tym pisac i tego komentowac, bo zazdrosc o małego szczeniaka, o którym sedzina powiedzial kilka miłych słow jest tak idiotyczna, ze naprawde radziłabym wizyte u psychologa.
Nie bede dodawac tego co słyszałam o Porcie;), bo wpada mi to jednym uchem, a drugim wypada.:evil_lol: Ale NAPRAWDĘ mam już po dziurki w nosie złośliwych komentarzy i czepiania się moich psów i szczeniaków, tym bardziej, ze w każdym roku rodzi sie ich więcej niz tylko te 9 w mojej hodowli, które są solą w oku niektórych :evil_lol:

Asiaczek napisał(a):
Bozhe, i u Was tez tacy ludzie są?:crazyeye::shake:

Pzdr.

Są, Asiaczku,są. :diabloti:
Jak na razie hitem jest dla mnie opercja oczu, którą zrobiłam Jazzirce w związku z wadą powieki:roflt::roflt:

Posted

hahaahahahahahahahahaahahahahah

a ja to wszystko w dupie mam bo i tak moje psy kocham.....:evil_lol:

P.S. A może ujawni się tu zaraz nowy tajemniczy użytkownik:diabloti::diabloti:

P.S.2 ekhmmm i tym razem proszę nie zapomnieć zmienić adresu mailowego dla niepoznaki :diabloti::diabloti::diabloti: przyszły ewentualny nowy użytkowniku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

P.S.3 a to wszystko spowodowane przez jednego niczego nieświadomego małego szczeniaczka :evil_lol:

Fajnie było na tej wystawie!!:evil_lol: