Honey Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Prosze bardzo: Mysle, ze na upartego moglabym jej teraz jeszcze championat zamknac :evil_lol: A tak Famcia i Emirek czekaja na szczycie schodow, az pani od szczeniakow wreszcie wroci :lol: Quote
Matusz Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 ktoś musi iść na łatwiznę :diabloti::eviltong: ja obstawiam, że zapewne więcej jest suczek, jak to zawsze, wszędzie was więcej:mad: a liczby? hmm... 7 suczek i 3 psy, albo 6 suczek i 4 psy:p Quote
Honey Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Matusz napisał(a):ktoś musi iść na łatwiznę :diabloti::eviltong: ja obstawiam, że zapewne więcej jest suczek, jak to zawsze, wszędzie was więcej:mad: a liczby? hmm... 7 suczek i 3 psy, albo 6 suczek i 4 psy:p No tak... nas jest wiecej, a WY to zawsze na latwizne idziecie ! :diabloti: A jak obstawiac to konkretnie, a nie albo tyle, albo tyle, a moze jeszcze tyle :eviltong: Quote
Matusz Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='Honey']No tak... nas jest wiecej, a WY to zawsze na latwizne idziecie ! :diabloti: A jak obstawiac to konkretnie, a nie albo tyle, albo tyle, a moze jeszcze tyle :eviltong: buhahaha:diabloti::diabloti: nie odwiedza nas nikt:-(, to ja napiszę, że dałem linki do zdjęć Imagination by me:diabloti: Quote
Matusz Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Honey napisał(a):W jamniora kliknac? Ide polookac :razz: taaa, w tego dłuuugiego :diabloti::eviltong: Quote
Asiaczek Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Honey napisał(a):Asiaczku - ktos dal za duzo, czy ja za malo? :evil_lol: To jeszcze jedna fotka, dla tych nie mogacych sie doliczyc :razz: Ritucha miała watpliwości, ile zdjęć może być w 1 poscie, to odpowiedziałam...;) Zaskrońce... no nie mogę...:lol: Pzdr. Quote
Honey Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Te Chojnice to chyba dzisiaj...:hmmmm: Urlop urlopem, ale mam nadzieje, ze po powrocie Goshka zda relacje :razz: Quote
Matusz Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Ta Chojnice dziś, ciekawe jak poszło?:razz: Gosia, dostałaś PW ? Quote
sylrwia Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Powiem tyle pogoda w Chojnicach okropniasta. Porto vel BAR von der Nachtweide dosk, CWC Malomkozi JASMINE dosk 1/2, CWC, NDSWR Foryś standardowy komplecik z BOBkiem Quote
Ritucha Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 sylrwia napisał(a): Foryś standardowy komplecik z BOBkiem To mię tak Mrs Bobkiem z SOUTH PARK zaleciało było :diabloti: Pozdrawiam dzielne - spalone słońcem kobiety :multi: Quote
Asiaczek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 sylrwia napisał(a):Powiem tyle pogoda w Chojnicach okropniasta. Porto vel BAR von der Nachtweide dosk, CWC Malomkozi JASMINE dosk 1/2, CWC, NDSWR Foryś standardowy komplecik z BOBkiem Noooo, widze, że Chojnice były baaaardzo szczęśliwe dla wszystkich moich znajomych/przyjaciół.:lol: Pzdr. Quote
Saskja Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Gratulacje dla wspaniałych niemców i węgrów oraz ich pańć! Quote
Ritucha Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Wczorajszy upalny spacerek... Ot co udało się nam upolować :p Quote
Ritucha Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 A to szara część :razz: No i zostaną juz tylko portreciki Alicji :multi: Quote
Goshka Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Dziękujemy za gratulacje!!:loveu::loveu: Wystawa jednym słowem udana, sędzina bardzo sympatyczna, chociaż upał straszliwy, ciasnota przy ringach okrutna i malutko wyżłów. :shake: A za wygraną na grupie dostawało się leżak:evil_lol::evil_lol: No i Archie...Księciunio mój kochany, którego oczywiście Iwona szaleniec nie omieszkała pokazać p. Lorenc:eviltong: Jak przystało na Królewicza Archie elegancko wybiegal sobie jej zauroczenie. :evil_lol::evil_lol: A po wystawce i pożegnaniu z Sylwia i Forysiem (mam piękne ustawiane fotki Forysia, który jest naprawdę w świetnej kondycji:loveu::loveu:) zajechałysmy do Bartosza na przepyszne pierozki :eating: Fotki wstawie niedlugo;) Quote
Goshka Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 hehehe to lubię:evil_lol: http://1.1.1.1/bmi/silverprinces.strefa.pl/ALBUM/spac109.JPG Quote
Goshka Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 He,he, no sorry, ale muszę tu napisac teskt, jaki własnie widzę na gg, zeby nie robić tej osobie wstydu nie napiszę kto jest autorem :evil_lol: Cytuję: "zauroczenie królewiczem? totalne kłamstwo:P" Są pewne granice, których przekraczac nie nalezy, zeby nie otrzeć się o śmiesznosc. Widzę, ze dla niektórych tych granic nie ma. Obiecałam sobie, ze nie bede komentowac tekstów pewnych ludzi, dla których sensem zycia, jak widac pustego jest krytykowanie moich psów i tego sie bede trzymac :cool3:Bo to nie ja się OŚMIESZAM!!:diabloti: Quote
Saskja Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Hm, nie wiem, o kogo chodzi i dobrze mi z tym, ale wygląda to na jakiś problem emocjonalny. Moim zdaniem w grę wchodzi potajemna miłość (nieodwzajemniona, jak sądzę) lub ogromna zazdrość. Quote
Asiaczek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Bozhe, i u Was tez tacy ludzie są?:crazyeye::shake: Pzdr. Quote
Goshka Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Saskja napisał(a):Hm, nie wiem, o kogo chodzi i dobrze mi z tym, ale wygląda to na jakiś problem emocjonalny. Moim zdaniem w grę wchodzi potajemna miłość (nieodwzajemniona, jak sądzę) lub ogromna zazdrość. Saskja, juz mi sie nie chce o tym pisac i tego komentowac, bo zazdrosc o małego szczeniaka, o którym sedzina powiedzial kilka miłych słow jest tak idiotyczna, ze naprawde radziłabym wizyte u psychologa. Nie bede dodawac tego co słyszałam o Porcie;), bo wpada mi to jednym uchem, a drugim wypada.:evil_lol: Ale NAPRAWDĘ mam już po dziurki w nosie złośliwych komentarzy i czepiania się moich psów i szczeniaków, tym bardziej, ze w każdym roku rodzi sie ich więcej niz tylko te 9 w mojej hodowli, które są solą w oku niektórych :evil_lol: Asiaczek napisał(a):Bozhe, i u Was tez tacy ludzie są?:crazyeye::shake: Pzdr. Są, Asiaczku,są. :diabloti: Jak na razie hitem jest dla mnie opercja oczu, którą zrobiłam Jazzirce w związku z wadą powieki:roflt::roflt: Quote
Dumisiowa Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 hahaahahahahahahahahaahahahahah a ja to wszystko w dupie mam bo i tak moje psy kocham.....:evil_lol: P.S. A może ujawni się tu zaraz nowy tajemniczy użytkownik:diabloti::diabloti: P.S.2 ekhmmm i tym razem proszę nie zapomnieć zmienić adresu mailowego dla niepoznaki :diabloti::diabloti::diabloti: przyszły ewentualny nowy użytkowniku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: P.S.3 a to wszystko spowodowane przez jednego niczego nieświadomego małego szczeniaczka :evil_lol: Fajnie było na tej wystawie!!:evil_lol: Quote
Recommended Posts