Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Honey napisał(a):
Fajne, prawda? I niestety takie prawdziwe. Mam juz serdecznie dosc tej zimy!

Wcale się nie dziwię!
Jeszcze 3 dni i wiosna, oby nie tylko kalendarzowa!
Gonek u mnie też nie ma śladu po zimie, teraz jest 19 stopni, a wczoraj byłam na spacerze i widziałam już piękne krokusy

Mnie jakoś szkoda tych sarenek, które próbują przebrać przez te zaspy śniegu.

Posted

[quote name='lafuma-82']Wcale się nie dziwię!
Jeszcze 3 dni i wiosna, oby nie tylko kalendarzowa!
Gonek u mnie też nie ma śladu po zimie, teraz jest 19 stopni, a wczoraj byłam na spacerze i widziałam już piękne krokusy

Ach, nic juz nie mowcie, bo mnie zazdrosc zezre! U nas wczoraj caly dzien sniezyca szalala, a dzis jakies blocko z nieba leci, fuj!!!

Dobrze choc, ze w weekend pogoda nam dopisala i poszalalysmy z Goshka w Wilnie :D

A dla urozmaicenia fotka jednej z moich dziewczyn, kilka dni temu slonko zaswiecilo na chwile...

Posted

Honey napisał(a):

Asiaczku - widzialam Cie na ringu finalowym w Wilnie :)

O, żal, że nie podeszłaś, ale wiem, rozumiem. Ja tez nie zawsze mam czas, aby podejśc do ludzi na wystawie...

Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

Madziaa.P napisał(a):
Honey przepiękną masz tą swoją dziewczyne :) dosłownie się zakochałam...

Oj, tak. Chetnie obejrzelibyśmy więcej zdjęc:cool3:

Posted

A ja wczoraj w nocy dostalam newsa od wlasciciela Hermesa, psiak dopiero od dziesieciu dni jest w Szwecji (kwarantanna...) ale wczoraj wieczorem znalazl swojemu panu pierwszego dzika.
To bardzo fajny pies, beda mieli Szwedzi z niego pocieche :)
A tu fotka z komorki:

Posted

A które ci się podoba? :cool3:

No, no, co za szybka aklimatyzacja. Będą mieli pociechę z niego niewątpliwie:p

Postanowiłam mało pisać tutaj, bo każde moje słowo napisane odbierane jest na opak i roztrząsane na wszelkie możliwe sposoby. :evil_lol: Lepiej więc milczeć.:p

A i się pochwalę. Byliśmy na weekend w Niemczech na niemieckim Derby, które Arsa wygrała. Dostała wyróżnienie za konkurencję "sposób szukania" 4h i ogólnie zauroczyła "Niemiaszków" swoją pracą. ;)

Posted

To z Twojej tablicy na facebook-u.
I nie rozumiem dlaczego sie tym przejmujesz, znasz to powiedzenie - psy szczekaja a karawana idzie dalej? Niech sobie szczekaja :evil_lol:

Posted

hehehe, z tym szczekaniem przypomniała mi się sytuacja z ostatniego weekendu Byłam z Arsą i Portkiem w Płocku,w drodze powrotnej z Niemiec. Rano wyszłam z Porciakiem na siku (qpe robił wcześniej i miało jej już nie być :P) I oczywiście nagle Portek się zgina i chlap, chlap spadają klocki :) A ja nieprzygotowana , żadnego woreczka, nic. I nagle okno na parterze się otwiera i pani mnie op... za to, ze pies się załatwia pod jej oknem. Rozglądam się wokół i mowie" to coś słabo pani pilnuje, bo zas... wszystko wokół dokumentnie" NA to pani "i jeszcze mi tu warczy". JA na to do niej "szczekasz- to warczę" :evil_lol:
A które zdjęcie z tablicy? Takie na zielonym tle? :cool3: