Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Goshka napisał(a):
Mateusz, tu się nie ma co zastanawiać tylko bierz namiary i jedź. :evil_lol:
Nie narzekaj na uniwerek. Rozwija się w błyskawicznym tempie. Kiedy ja tam studiowałam to nie było tylu atrakcji:eviltong:

Nie marudzę, tylko w tym czasie to jest sesja letnia.

a na ten uniwerek zawsze będę narzekał bo odstaje on od innych i będzie odstawał :diabloti::eviltong:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matusz napisał(a):
Nie marudzę, tylko w tym czasie to jest sesja letnia.

a na ten uniwerek zawsze będę narzekał bo odstaje on od innych i będzie odstawał :diabloti::eviltong:

A jako Uniwerek i owszem. Byliśmy swego czasu przeciwni zmianie nazwy i połączeniu z WSP (Wyższa Szkoła Pedagogiczna). Ale się połączyli :diabloti:

Istnieje jeszcze "kampania wrześniowa":eviltong:

Posted

Goshka napisał(a):
A jako Uniwerek i owszem. Byliśmy swego czasu przeciwni zmianie nazwy i połączeniu z WSP (Wyższa Szkoła Pedagogiczna). Ale się połączyli :diabloti:

Istnieje jeszcze "kampania wrześniowa":eviltong:

Na kampanię wrześniową to ja już mam inne plany :p

Posted

Asiaczek ma racje, przy gwaltownym ociepleniu beda powodzie.
U nas poki co snieg z takiego grubo powyzej kolan stopnial do pol lydki. Za chwile bedzie posniegowa breja a pozniej obrzydliwe bloto, fuj!
Ale nie martw sie Aniu, do majowki z pewnoscia obeschniemy z blota i da sie do nas dojechac ;)
Czy ja dobrze pamietam, iz kiedys wspominalas, ze chcialabys zobaczyc szczeniaczki krotko po ich urodzeniu? Bedziesz miala okazje pomiziac dwutygodniowe pluszaki :)

Posted

Oj brakuje brakuje tu ostatnio fotek, ja sama nie jestem lepsza ale dopiero uporałam się z obrobieniem i umieszczeniem wakacyjnych fot u Forysiiowego. Tu Wam kilka garści wrzuciłam na bieżąco a na stronce jakoś tak zwlekałam ale sobie ostatnio choruje i miałam dużo czasu :)

Mam akcje remont w chacie i to taki solidny bo zrywamy wszystko i kładziemy na nowo kable prądowe, przebudowę kuchni, łazienki i tu kładzenie nowej instalacji wodno-sanitarnej. Pierwszego marca mają okna przyjechać. Ogólnie sajgon. Ale oczywiście nawet teraz zapraszam :) jakby komuś się chciało to oczywiście miejsce się znajdzie - bo nie prujemy wszystkiego naraz tylko pokojami/pomieszczeniami.

Posted

Matusz napisał(a):
Jak to gdzie? W powietrzu !

Nic nie czuc w powietrzu, a nawet gdyby, to i tak czlowiek nic nie zauwazy - zbyt zajety patrzeniem pod nogi, aby sie nie zabic na zlodowacialej grudzie...
Byle do maja! :D

Posted

Archie Keiviento

Niezwykle cieszy mnie, iż nasze dzieciaki tak doskonale sobie radzą w łowisku. Tym bardziej podekscytowana jestem naszym przyszłym miotem. Co tez pokażą nasze kolejne maluchy, jak będą pracować... Musimy jeszcze trochę poczekać cierpliwie...

Posted

lafuma-82 napisał(a):
No to ja wczoraj dostalam swiezo zrobione foty! Ale pieknie trzyma!

Ania, wśród takiej masy polujących wyżłów, jakich nam się narobiło ostatnimi czasy to jest pikuś...mały "pikutek":evil_lol: Szkoda, ze żadnego z nich z poważnym aportem tudzież w "robocie" zobaczyć nie można :evil_lol: