Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sylrwia napisał(a):
O rany Honey jak ja bym tak chciała bryknąć się saniami z koniami po dziczy.

Szkoda, ze taka odleglosc nas dzieli, moglabys sie przylaczyc.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sylrwia napisał(a):
halo halo
gdzie sa zdjecia?? Dziewczyny gdzie Was wywialo??

Sylwia cos pewnie jest na rzeczy:evil_lol:, tylko coooooooooo???
A w Paryzu juz po zimie! Teraz jest +4

Posted

Darianna napisał(a):
A my sobie rozwaliliśmy górną poduszkę u łapy i od ponad tygodnia szlaban na pola.... Ale dziś wystartujemy z bandażem i obciętą skarpetą, bo rudego mi nosi ;)

W okresie zimy to chyba wiele psow ma problemy z poduszkami, tzn na pewno Zahra, juz kilka razy miala rozcieta.

No ciekawe jak dlugo wytrzyma w bandazu:evil_lol:

Posted

Darianna skarpetki nie polecam bo zaraz przemoknie i ona i bandaż i rana. Najlepiej kup taki specjalny bucik nieprzemakalny. Choć dobrze mieć dwa bo jeden może w ferworze szaleństw zlecieć z nogi i polecieć w niewiadomym kierunku.

Posted

Bardziej poważne foty wkrótce na naszej stronie.

A to moje ulubione zdjęcia. Oczywiście zrobione przeze mnie:eviltong:
Iwona i Archie

Archie portrecik

I nasz kochany słodziak Aradi- brat miotowy Archiego i Arsy:

The end.

Posted

[quote name='lafuma-82']Gosia na tym Twoim ulubionym zdjęciu Arek jakiś taki smutny, a z kolei portret Archiego jest przepiękny.

A setery w jakich frakach;-)

Arek od zawsze takie miny robi:evil_lol:

A portret Archiego piękny, bo i Archie piękny ;)Hehe, najlepsze jest to, ze Archiego zamówił sobie, wybrał i kupił , tata Iwony tymczasem Artkowski zakochał się w jego córce:diabloti: Tak to już jest z tymi facetami.Nie wiadomo czego się po nich spodziewać. :diabloti: Moi panowie na przykład wracają do "żywych" po cieczce Arsy:evil_lol:, Arsa natomiast zaczyna się odchudzać, bo już na mnie krzyczą co niektórzy ze jej brzuch wisi:eviltong:

A to moja czekoladowa miłość :loveu::loveu:

Posted

Ja też muszę się przyznać, że mam słabość do takiego koloru sierści, a nawet skóry:eviltong:
A to zdjęcie mojego Zahrka, dziś rozmawiałam z rodzicami przez skype i Zahra też się udzialała, ale już więcej tak nie zrobię, bo biedna mnie słyszała a nie mogła znaleźć:placz:

Posted

heheheh, ja jak na razie wybieramz tych dwóch kolor psiej siersci, bezwzględnie zakochana jestem od kiedy Porto pojawił się u ans w brązowych wyżłach, a szczególnie właśnie w takim jednym.

Piekny portrecik Zahrki. Ania, to kiedy do Polski przyjeżdzasz?

Wrzucam dwa filmiki od Iwony, na których Archie szlifuje aport:
http://www.youtube.com/watch?v=YOdMi_brAjY

http://www.youtube.com/watch?v=oh2PNlxL3As