Honey Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Oj tak, wilki potrafia sie pojawiac pod samym domem. Ale tak to jest jak sie w srodku lowiska mieszka ;) Sylwia, bron u nas zawsze pod reka, lepsze to niz samochodem na sarny polowac, hihi :evil_lol: I to cudzym! :eviltong: Gosia - ( tfu, tfu, na psa urok! ) mala zapowiada sie swietnie, a jej umaszczenie wyjatkowo mi sie podoba. Ma bardzo szlachetna, smukla glowe po Cicie i wyjatkowo dlugie, nisko osadzone uchale po Baronku. A charakterek to chyba po... hodowcy :evil_lol: Mam nadzieje, ze wkrotce ja na zywo zobaczysz. Matusz - szybko zleci, ale chyba warto poczekac, mysle, ze zapowiada sie ciekawy weekend :cool3: A tak przy okazji - zauwazylam, ze Dobre Miasto nie bedzie tradycyjnie na poczatku maja , ale tydzien pozniej. To chyba ta cacibowka w Lodzi poprzesuwala terminy?.. Quote
Goshka Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 He,he, no sarninka przed samym Nowym Rokiem, mmm A ja mam juz dosyć tej zimy!! Quote
Honey Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 No to czas na pierwszy post w nowym roku :p Wszystkiego najlepszego, oby nie byl gorszy niż ten, ktory wlasnie sie skonczyl. Quote
Goshka Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Śliczny portrecik:) Jak to powiedział mój szef : "Oby najlepszy dzień 2009 r. był jednym z gorszych w 2010", czy jakoś tak :P Quote
Goshka Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Skok w Nowy Rok: [URL=http://img85.imageshack.us/i/p1030350.jpg/] Quote
kinnia Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 I do nas zima zawitał i jakieś fotki wyszły:P A tu Atos się maskuje:P mój śnieżny gordon:P Quote
Honey Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Kinnia - ale kapitalny sniegowy gordon!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gosiaczku, ktora to panna nabyla takich spektakularnych umiejetnosci? Jazzira czy Arsik?? :crazyeye: Zdjecie kapitalne, ale jak inne psy sie tego naucza... :evil_lol: Quote
Goshka Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Kinnia rewelacyjny śnieżny Atos. Szczególnie a la bałwanek :evil_lol: [quote name='Honey']Kinnia - ale kapitalny śniegowy gordon!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gosiaczku, ktora to panna nabyla takich spektakularnych umiejetnosci? Jazzira czy Arsik?? :crazyeye: Zdjecie kapitalne, ale jak inne psy sie tego naucza... :evil_lol: Kasiu, żaden mój wyżeł nigdy nie wpadł na pomysł, żeby zwiewać przeskakując siatkę. One zawsze czekają na spacer ze mną. Nie zdarzyło im się zwiać bez pozwolenia. Jeszcze by tego brakowało. :mad:Niestety, nie mogę tego samego powiedzieć o owczarkach, szczególnie Freyu, którego ciągle musimy ściągać z szosy. Zdarzyło się i płacić za niego mandaty:diabloti: Na tej siatce ćwiczyłam z Portkiem aport przez przeszkodę :eviltong: Zamarzła nam bramka wyjściowa, więc kiedy szłam z Arsą w pole musiałyśmy się wydostać w nietypowym miejscu, w tym samym gdzie skakał Porto. Quote
Honey Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Goshka napisał(a): Kasiu, żaden mój wyżeł nigdy nie wpadł na pomysł, żeby zwiewać przeskakując siatkę. One zawsze czekają na spacer ze mną. Nie zdarzyło im się zwiać bez pozwolenia. Jeszcze by tego brakowało. :mad:Niestety, nie mogę tego samego powiedzieć o owczarkach, szczególnie Freyu, którego ciągle musimy ściągać z szosy. Zdarzyło się i płacić za niego mandaty:diabloti: Na tej siatce ćwiczyłam z Portkiem aport przez przeszkodę :eviltong: Zamarzła nam bramka wyjściowa, więc kiedy szłam z Arsą w pole musiałyśmy się wydostać w nietypowym miejscu, w tym samym gdzie skakał Porto. No to kamien z serca! Wiem jaki to problem, bo ja mialam taka artystke, wyzlice, ktora dwumetrowy plot bez rozbiegu przesadzala, nie bylo na nia mocnych - skakala i wspinala sie po ogrodzeniach jak kot :evil_lol: A fotki z cwiczen Portka super!!! Szlifujcie forme, szlifujcie :razz: Quote
Asiaczek Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Super ten skok w nowy Rok! http://img85.imageshack.us/img85/9068/p1030350.jpg Pzdr. Quote
Honey Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Robiac porzadek na twardym dysku znalazlam taka fotke: Cztery tygodnie maluchy wtedy mialy, takie pluszowe maskotki. Quote
lafuma-82 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='Honey']Robiac porzadek na twardym dysku znalazlam taka fotke: Cztery tygodnie maluchy wtedy mialy, takie pluszowe maskotki. Jakie są słodkie!!! Quote
sylrwia Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 hehe Ania ma czkawke i dwa razy ten sam post wrzuciła Quote
sylrwia Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Atos rewelacyjnie wygląda jakby świeżo z bieguna przybył taki przyśnieżony http://legawce.com/legawcehost/upload_image/thumb/fd02a319587f86e5f0a8a13025917c41.jpg Goshka wiecej czekolady, wiecej :) Quote
lafuma-82 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 sylrwia napisał(a):hehe Ania ma czkawke i dwa razy ten sam post wrzuciła Coś mi się pochrzaniło, w ogole to zapomniałam jak się zdjęcia dodaje, a jak już sobie przypomniałam to nawet dwa razy wkleiłam, szkoda ze to samo ;-) Quote
lafuma-82 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 sylrwia napisał(a):hehe Ania ma czkawke i dwa razy ten sam post wrzuciła Hehe, przyganiał kocioł garnkowi;-) Quote
Honey Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 lafuma-82 napisał(a):umiescilam dwa razy ten sam post!sorry Hehe, to zamiast pisac 'sorry' trzeba bylo jeszcze kilka fotek wkleic! Te w pierszym poscie bardzo ladne, ale... zdecydowanie ich za malo! ;) :evil_lol: Quote
gonek Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 boskie fotki :D chyba muszę odkurzyć aparat póki tak ładnie jest Quote
Honey Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 gonek napisał(a):boskie fotki :D chyba muszę odkurzyć aparat póki tak ładnie jest Oj tak, ja bardzo bym chciala zobaczyc "mojego" borzoja w sniegu! :D Quote
sylrwia Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 O rany Honey jak ja bym tak chciała bryknąć się saniami z koniami po dziczy. Quote
Recommended Posts