Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj tak, wilki potrafia sie pojawiac pod samym domem. Ale tak to jest jak sie w srodku lowiska mieszka ;)
Sylwia, bron u nas zawsze pod reka, lepsze to niz samochodem na sarny polowac, hihi :evil_lol: I to cudzym! :eviltong:

Gosia - ( tfu, tfu, na psa urok! ) mala zapowiada sie swietnie, a jej umaszczenie wyjatkowo mi sie podoba. Ma bardzo szlachetna, smukla glowe po Cicie i wyjatkowo dlugie, nisko osadzone uchale po Baronku. A charakterek to chyba po... hodowcy :evil_lol:
Mam nadzieje, ze wkrotce ja na zywo zobaczysz.

Matusz - szybko zleci, ale chyba warto poczekac, mysle, ze zapowiada sie ciekawy weekend :cool3:
A tak przy okazji - zauwazylam, ze Dobre Miasto nie bedzie tradycyjnie na poczatku maja , ale tydzien pozniej. To chyba ta cacibowka w Lodzi poprzesuwala terminy?..

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kinnia - ale kapitalny sniegowy gordon!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Gosiaczku, ktora to panna nabyla takich spektakularnych umiejetnosci? Jazzira czy Arsik?? :crazyeye:
Zdjecie kapitalne, ale jak inne psy sie tego naucza... :evil_lol:

Posted

Kinnia rewelacyjny śnieżny Atos. Szczególnie a la bałwanek :evil_lol:

[quote name='Honey']Kinnia - ale kapitalny śniegowy gordon!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Gosiaczku, ktora to panna nabyla takich spektakularnych umiejetnosci? Jazzira czy Arsik?? :crazyeye:
Zdjecie kapitalne, ale jak inne psy sie tego naucza... :evil_lol:

Kasiu, żaden mój wyżeł nigdy nie wpadł na pomysł, żeby zwiewać przeskakując siatkę. One zawsze czekają na spacer ze mną. Nie zdarzyło im się zwiać bez pozwolenia. Jeszcze by tego brakowało. :mad:Niestety, nie mogę tego samego powiedzieć o owczarkach, szczególnie Freyu, którego ciągle musimy ściągać z szosy. Zdarzyło się i płacić za niego mandaty:diabloti:
Na tej siatce ćwiczyłam z Portkiem aport przez przeszkodę :eviltong: Zamarzła nam bramka wyjściowa, więc kiedy szłam z Arsą w pole musiałyśmy się wydostać w nietypowym miejscu, w tym samym gdzie skakał Porto.

Posted

Goshka napisał(a):

Kasiu, żaden mój wyżeł nigdy nie wpadł na pomysł, żeby zwiewać przeskakując siatkę. One zawsze czekają na spacer ze mną. Nie zdarzyło im się zwiać bez pozwolenia. Jeszcze by tego brakowało. :mad:Niestety, nie mogę tego samego powiedzieć o owczarkach, szczególnie Freyu, którego ciągle musimy ściągać z szosy. Zdarzyło się i płacić za niego mandaty:diabloti:
Na tej siatce ćwiczyłam z Portkiem aport przez przeszkodę :eviltong: Zamarzła nam bramka wyjściowa, więc kiedy szłam z Arsą w pole musiałyśmy się wydostać w nietypowym miejscu, w tym samym gdzie skakał Porto.

No to kamien z serca! Wiem jaki to problem, bo ja mialam taka artystke, wyzlice, ktora dwumetrowy plot bez rozbiegu przesadzala, nie bylo na nia mocnych - skakala i wspinala sie po ogrodzeniach jak kot :evil_lol:

A fotki z cwiczen Portka super!!! Szlifujcie forme, szlifujcie :razz:

Posted

sylrwia napisał(a):
hehe Ania ma czkawke i dwa razy ten sam post wrzuciła

Coś mi się pochrzaniło, w ogole to zapomniałam jak się zdjęcia dodaje, a jak już sobie przypomniałam to nawet dwa razy wkleiłam, szkoda ze to samo ;-)

Posted

lafuma-82 napisał(a):
umiescilam dwa razy ten sam post!sorry

Hehe, to zamiast pisac 'sorry' trzeba bylo jeszcze kilka fotek wkleic!
Te w pierszym poscie bardzo ladne, ale... zdecydowanie ich za malo! ;) :evil_lol:

Posted

gonek napisał(a):
boskie fotki :D

chyba muszę odkurzyć aparat póki tak ładnie jest

Oj tak, ja bardzo bym chciala zobaczyc "mojego" borzoja w sniegu! :D