Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lafuma-82']Zgadzam się w 100%
Te zdjęcia to jak kadr z jakiegoś filmu o starej Anglii:loveu:

A w Paryżu deszcz leje jak z cebra, okropnie jest.

Milo wiedziec, ze nie tylko u nas paskudnie :razz:

Honey a będziesz z nimi startować w konkursie powożenia?

A to "stara" foteczka mojego kundla dawno zrobiona ale dopiero ściągnełam na kompa.

Jaki fajny jesienny Forys!
Faktycznie, wyglada jakby sie pieklil - no zwolnij mnie wreszcie z tego warowania, ja chce pobiegac!!! :evil_lol:

Ja nie lubie rywalizacji, a to cecha wszystkich konkursow. 'Brunetki' mam dla czystej przyjemnosci - patrzenia na nie, jazdy z nimi/na nich, codziennych kontaktow... :loveu: Nic mi wiecej nie potrzeba!

Posted

sylrwia napisał(a):
A zapytuje bo taka bryczka jak u nas na konkursach w powożeniu bywaja :)

Masz racje, to sportowa bryczka - maratonka. W naszym ciezkim terenie zadna inna nie dala by rady ;)

Posted

Daria, a co tez te Twoje rude na brzeg wyciągnęły.? Oczom nie wierzę. :crazyeye: Zuch chłopaki:evil_lol::evil_lol: Myśliwski duch się w nich odezwał :cool3::cool3:

Fortek tak pięknie się komponuje w ślicznej zielonej obróżce...:loveu:Kiedy do nas zawita?:cool3:

Kilka weekendowych fotek moich sierściuchów.:razz:
Dla osób o słabych nerwach informacja: podczas sesji nie ucierpiało żadne zwierze, kaczka z tych co to sie je na mięsko hoduje, a załatwiły ją współtowarzyszki. Ważyła sporo, ale zamiast w garnku wylądowała w kufach moich psiurów:diabloti:
Byłam pewna, ze Arsa sobie nie poradzi, bo kaczka naprawdę sporo ważyła, ale... Hm,hm, zobaczcie sami.:loveu:
Czekam cierpliwie:p

jeeee,jeee, jeeee :multi:

Spokojnie, spokojnie, popozuję , potrzymam, nie spieszy nam się przecież:cool3:

I jak tu nie być DUMNYM z mojego małego pracusia???:loveu::loveu:
Za chwilę pracuś nr 2;)

Posted

Puerto Rico:loveu::loveu:
Po buszowaniu w krzaczorach Portunia jest cały podrapany:shake:
Czekamy.. co też ona dziś wymyśliła?:multi:

I górny wiatr... szukamy, szukamy...Co tam jest?

Pańciu, znalazłem!!!!:multi:

Moja kochana czekoladka :loveu::loveu::loveu:

Posted

No wspaniałe dzieci! Jest się czym chwalić :) Chyba się wybiorę do Ciebie po jakieś wskazówki szkoleniowe ;)

A tak apropo - jak sygnalizujecie na polu gestem "siad" i "waruj"? No i jak gwizdkiem? Bo chciałam zacząć uczyć starszego chłopaka na odległość, a pomysłu mi brak jak to z głową zrobić.

Posted

Goshka- az przyjemnie popatrzec!!! :loveu:

Ja nic nie mowie, ale moja ulubiona chrzesnica ma jeszcze lepszy aport niz Portek! :razz: :evil_lol:
Już niedługo wspolny weekend, ciekawe jak sie dziewczyny dogadaja.

Darianna- fota z krokodylem jest niezla :lol: gdzie takie cudo stoi???

Posted

Darianna napisał(a):
No wspaniałe dzieci! Jest się czym chwalić :) Chyba się wybiorę do Ciebie po jakieś wskazówki szkoleniowe ;)

Zapraszam, zapraszam

Darianna napisał(a):
A tak apropo - jak sygnalizujecie na polu gestem "siad" i "waruj"? No i jak gwizdkiem? Bo chciałam zacząć uczyć starszego chłopaka na odległość, a pomysłu mi brak jak to z głową zrobić.

"Waruj" ręka w górę albo dłuuuugi gwizdek.Tylko najpierw oczywiście musi mieć to opanowane "nie na odległość"

Kasiu, Portek miał rewelacyjny aport, nigdy nie zdarzyło mu się aportować "siekaczami", jak chwycił to porządnie, ale przy tym delikatnie. Najpierw wyłamał się na konkursie, gdzie w ogóle schrzanił aport przez co punktacja poszła w dół. Nie wiem, czym to jest spowodowane, ale pracujemy nad tym. ;)
A Arsa to aport od małego ma rewelacyjny i na razie nic jej się w główce nie poprzestawiało. Odpukać;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Ale macie uzytkowe psiaki... Baski to by w drodze połknęły aporcik i po ptokach:) A dodatkowo, to pobiegłyby w inną stronę:)

Pzdr.

Asiaczku, takie już ich przeznaczenie i za to właśnie je uwielbiam:evil_lol: Nie wiedziałabym co zrobić na spacerze z psem, który mi się koło nóg plącze. :roll:

Sylwia, dawkujesz, dawkujesz...:diabloti:

A Dumisiowa właśnie podziwia piękną Italię i już rano dostałam sms-a ,ze koniecznie musimy się tam wybrać z psami na wystawę, FT (!!!) cokolwiek. Szalona:crazyeye:

Posted

[quote name='sylrwia']i znowu rdza :)

Sliczna fotka!

[quote name='Goshka']
A Dumisiowa właśnie podziwia piękną Italię i już rano dostałam sms-a ,ze koniecznie musimy się tam wybrać z psami na wystawę, FT (!!!) cokolwiek. Szalona:crazyeye:

Jej to dobrze! A u nas zimno, mokro, mglisto...
Z sms-a wnioskuje jednak, ze jej czworonogow na wycieczce brakuje :evil_lol:

Posted

[quote name='Honey'] Jej to dobrze! A u nas zimno, mokro, mglisto... [/QUOTE]

Taaa, i jeszcze przysyła mi smsy w nocy, bo jej się nudzi w podroży:roll:
Najgorsze, ze pewnie się wybierzemy. Jesteśmy w stanie pojechac wszędzie:eviltong::eviltong:A tam nas jeszcze nie było.:diabloti:

[quote name='Honey'] Z sms-a wnioskuje jednak, ze jej czworonogow na wycieczce brakuje :evil_lol:[/QUOTE]
A ma czworonoga, ma ;)