Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Honey']Dzieki Matusz :loveu:

Bierz rudzielca i nie pytaj :evil_lol:.
Z tego rozumiem, ze zbiorka bedzie u mnie ?.. :diabloti: :multi::multi::multi:

mam tylko nadzieję, że będzie się potrafił zachować :P
na to wygląda :diabloti::loveu:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Matusz']
mam tylko nadzieję, że będzie się potrafił zachować :P
na to wygląda :diabloti::loveu:

Chyba potrzeba Ci spotkania z moja Zahrą, wtedy docenisz swojego rudzielca.

Posted

Wracam powoli do zywych.:) Nienawidze chorować, nienawidzę, szczególnie kiedy jest to takie nieznosnie choróbsko jak grypa.
Ale slicznie rosnie mała Herta. Widze, ze spotkanie jakies psiejskie sie szykuje, ale ja nic nie obiecuje i nie planuje. W tym roku moje plany spełniły sie w 10% procentach, wiec moja skutecznośc w ich realizacji jest żadna. Najgorsze, ze zadnego wpływu na to nie miałam.
CAla2, wrzuc jakies foty swojej czekolady. Tak daaaaawno jej nie widziałam :(

Posted

[quote name='Matusz']Gosia, witaj w świecie żywych !! :):):)

Matusz, Ty jej nie witaj tylko nagadaj! Najblizej mieszka i juz sie chce wylamac?! :mad:
I jak tu sie teraz probowac konkretnie umowic... Ja sie tak nie bawie ( tu miala byc obrazona ikonka, ale nie moge otworzyc listy ;) )

Posted

Cala, nie pokazuj czekolady, powiedz, ze jak sie spotkamy, to sobie do woli pooglada :diabloti:

A co, nie bedzie nam tu Goshka w listopadowy marazm wpadac! :eviltong:

Posted

Osz ty.... A bo ja tak przezornie, w mysl tego co powiedził Woody Allen:" jeżeli chcesz rozśmieszyć boga opowiedz mu o swoich planach".
Duzo planowałam, a tu wyszło jedno wielkie nic. Więc teraz raczej spontan chyba będzie:)

A taka deprecha jesienna mnie dopadła. Mam szkolenie BHP tak poza tym i o stresie film własnie oglądamy:)

Posted

Honey napisał(a):
Matusz, Ty jej nie witaj tylko nagadaj! Najblizej mieszka i juz sie chce wylamac?! :mad:
I jak tu sie teraz probowac konkretnie umowic... Ja sie tak nie bawie ( tu miala byc obrazona ikonka, ale nie moge otworzyc listy ;) )

zaraz jej nagadam !!!! :P

Posted

Mateusz..koń by sie uśmiał:D

Pamietacie te konie, na poprzednich zdjęciach? Ta "konica" jedna powyzej wydostała sie do nich i wróciła baaardzo szczesliwa, a raczej wrócić nie chciała, z została zaciągnięta po całodniowym pościgu , jak na rodeo :P

Posted

Gosia,

można się tylko domyslac kto kogo "namawiał" do niesubordynacji :-) i co oni tam "brali" że konice powaliło na wesoło :-)

tak na marginesie, tutaj teraz coś napisac to szału mozna dostac.....

Posted

Honey napisał(a):
Gosiaczku, zeby po takim wypadzie sie nie okazalo, ze Karina sie o towarzystwo postarala :cool3: :evil_lol:

Ale fotka super !!!

Chyba nie ? Oj, to by się narobiło!!

Posted

[quote name='Goshka']Chyba nie ? Oj, to by się narobiło!!

Raczej nie, ale... nigdy nie wiadomo ;)

[SIZE="1"]Gosiu, na Litwie wlasnie oglosili epidemie grypy...

Posted

[quote name='Honey']
Gosiu, na Litwie wlasnie oglosili epidemie grypy...
Mnie chyba też dopadła, wczoraj na uczelni powiedzieli, mi że lepiej będzie jak pójdę do domu, bo wyglądam na chorą, a ja tylko makijażu nie zrobiłam i od razu, że wyglądam na chorą.
Tak więc dziś zostałam w domu i buszuję po dogo, ale tak poważnie to czuję się tragicznie, a cholerka nawet nie mam termometru, żeby sobie zmierzyć temperaturę

Posted

Darianna napisał(a):
Ja raz wyszłam bez makijażu do sklepu, to mi piwa sprzedać nie chcieli bez dowodu :D

Zdrowiej Gosiu!

Darianna, to raczej dobrze, znaczy, że wyglądasz bardzo młodo, a w moim przypadku bez makijażu= tragicznie;-), ale Ci Francuzi się nie znają.

Posted

[quote name='lafuma-82'] a ja tylko makijażu nie zrobiłam i od razu, że wyglądam na chorą.

Hihihi :evil_lol:

A tak serio - kuruj sie, teraz przy tych zmutowanych odmianach to juz nie ma zartow!

Nas tez listopadowe chorobsko nie ominelo. Ale pracowac trzeba. Fama rowniez pracuje, nawet cieczka i zasmarkany mener jej nie przeszkadza ;)

I o swicie, juz bez lampy blyskowej, wiec w naturalnej tonacji

Posted

Darianna napisał(a):
Ja raz wyszłam bez makijażu do sklepu, to mi piwa sprzedać nie chcieli bez dowodu :D

Zdrowiej Gosiu!

Czesc Darianna, jak sie trzymasz?.. :calus: