Saskja Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 To Gosia tez nie ma ptaków na miejscu?!!! No to jak szkolisz, Gosia? Masz w klatce ptaszka czy cuś? Nadzieja mi zaswitała, że może i ja, może i ja bym dała radę... Ja bym tak chciała... ale ptaków ani dudu... Quote
Asiaczek Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Goshka napisał(a): Khe,khe, Honey, jak tam Twój transfer? Mam nadzieję, ze zostawiłaś coś na piatek i dasz nacieszyć oczy czymś "małym niebieskim" (i nie chodzi mi o Viagrę:mdrmed:) Ekhe, khe... węszę jakiegoś piesaka-niebieściaka...:p pzdr. Quote
Goshka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 :laugh2_2: http://www.forums.ughunter.ru/download/file.php?avatar=65_1227118409.jpg Quote
Darianna Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ha, świetne foto! Będzie ktoś z Was na wystawie w Poznaniu? Quote
Goshka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Niestety, nie będzie nas w Poznaniu. Nasze dzieciaki dopiero dzień po wystawie kończą 9 miesięcy. Ale za to wybieramy się do Kielc, o ile nas Dumisiowa do autka przygarnie, a jak nie przygarnie to jest jeszcze opcja cieczki Arsy (może dostanie?). Wykorzystam kazdą szanse,zeby do Kielc jednka nie dotrzeć. Mój wstręt do wystaw, którego nabawiłam się w tym roku chyba jest nieuleczalny:diabloti: Quote
Darianna Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ja w Kielcach jak będę to towarzysko bez rudzielców ;) Kończymy sezon pokazywania się na ten rok w Poznaniu ;) Ale by pięknie było Championat Młodzieżowy zamknąć. Ale się nie łudzę, zwłaszcza że sama będę Brandulca pokazywać, a ze mną tak ładnie nie stoi i nie biega ;) Quote
Goshka Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 sylrwia napisał(a):Ja jestem w Poznaniu ale bez kundla. uuu, nie zobaczymy się:shake: Quote
sylrwia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Goshka']uuu, nie zobaczymy się:shake:[/QUOTE] Nie "smutaj się" bo jak ja dalej będę tak pracować w budzie to nie wiem czy dożyję tej wystawy:flaming:, dziś wyszłam z domu o 7.35 wróciłam o 20.45, tydzień wcześniej wracałam po 18, idzie zwariować. :stupid: Jedyny plus, że odpuściłam sobie jazdę na Hubertusa to się nie dobiłam jazdą i weekendem na wsokich obrotach (sama jazda pociągami przyspaża i zmęczenia i nieraz emocji) a odpoczełam ciutkę, bo miałam trochę czasu dla siebie i kundla. Nawet do tego stopnia, że oprócz soboty i niedzieli i w poniedziałek udało mi się w pole na wieś dziadków ruszyć z psem. Może i ze dwie jakieś fotki by się z wypadu znalazły ale nie wiem kiedy mi się je uda wrzucić. Quote
Goshka Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 U mnie też fatalnie.:shake: Ciągle jakies spotkania i konferencje po godzianch pracy. Najbardziej szkoda mi psów, którymi nie mam czasu się zająć. Odbijamy sobie w weekendy, ale to zdecydowanie za mało. :-( Mam nadzieję, ze wkrótce napięty okres minie:cool1: Wrzucaj fotki, wrzucaj Sylwia. Ja nowych nie mam zadnych:shake: Quote
Darianna Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Ja dziś się źle czuję i nie idę do pracy. Rude sekundują mi w leżakowaniu... Quote
Asiaczek Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Tak jest. Sylrwia - dawaj te 2 foteczki...:lol: Pzdr. Quote
Saskja Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='sylrwia']jazda pociągami przysparza i zmęczenia i nieraz emocji Zwłaszcza Tobie, Sylwia. Ja już wszystkim znajomym opowiedziałam tę przygodę z dwoma biletami :lol: :lol: :lol: Dawaj te foty. a że czasu dla psów chwilowo nie ma, to chyba u wszystkich tak; u nas w dwójnasób, bo i budowa, i Jacuś, i praca (czyli w trójnasób właściwie). Dziewczyny, będzie lepiej, takie są od dzisiaj wytyczne ;). Quote
Goshka Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Oj, pewnie Saskja, nie ma innej opcji:p Darianna, w takim towarzystwie to sama przyjemnośc chorowania:evil_lol: Quote
Honey Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Widze, ze wszystkie jestesmy na jakiejs szalonej karuzeli obowiazkow i pracy. Pozostaje miec nadzieje na jak najszybsza chwile wytchnienia... Sprobuje wstawic kilka fotek jednej z moich ulubienic, moze sie uda :) i jeszcze jedna panna, jedynie portrecik kiepski, bo juz o zmierzchu robiony Darianna - rude podusie do lezakowania sa super! :lol: Quote
Honey Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Na takie zdjecia jak powyzej trzeba albo bardzo dlugo polowac, albo przytrzymac delikwenta. W innym przypadku wszystkie wychodza takie: ;) Quote
Asiaczek Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 A co się czepiasz zdjęć lub obiektów? Fotki jak nalezy, widac psy (!:evil_lol:) i mozna se pooglądać!:lol: Pzdr. Quote
Goshka Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Aaaaaaa!!:multi: No w końcu doczekalismy się i mozemy oczęta nasze zapracowane nacieszyć:evil_lol::evil_lol: Panienka z portetu to wykapany tatuś :cool3: Quote
kinnia Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Boskie te foty! a ta w szczególności mi się podoba :loveu: [quote name='Honey'] Quote
Goshka Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Arsik pilnie szlifuje aport;) A Portuś pilnie obserwuje, czy wszystko przebiega zgodnie z planem. Postanowaiłm wstawać dużo wcześniej, żeby znaleźc zaginiony czas dla psów:eviltong: Wyjdzie mi tylko na zdrowie:eviltong: UU ujrzały me oczęta stawkę wnk na Kielce i cóz... Wypadałoby pojechać skoro konkurencję mamy w klasie, żeby nie powiedzieli, ze stchórzyłysmy:evil_lol: Quote
lafuma-82 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Fotki sa super. Oj widze Gosia, ze jestes mega szczesliwa w zwiazku z ta wystawa:diabloti: Quote
Honey Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Asiaczek']A co się czepiasz zdjęć lub obiektów? Fotki jak nalezy, widac psy (!:evil_lol:) i mozna se pooglądać!:lol: Pzdr. Tyz prawda! :lol: [quote name='Goshka']Aaaaaaa!!:multi: No w końcu doczekalismy się i mozemy oczęta nasze zapracowane nacieszyć:evil_lol::evil_lol: Panienka z portetu to wykapany tatuś :cool3: Hertus to wykapany tatus! (ta glowa z nisko osadzonym, dluuugim, pofaldowanym uchem :loveu:) A piekna, szlachetna glowa to dla mnie jedna z najwazniejszych rzeczy w wygladzie psa! [quote name='Goshka']Arsik pilnie szlifuje aport;) A Portuś pilnie obserwuje, czy wszystko przebiega zgodnie z planem. Postanowaiłm wstawać dużo wcześniej, żeby znaleźc zaginiony czas dla psów:eviltong: Wyjdzie mi tylko na zdrowie:eviltong: UU ujrzały me oczęta stawkę wnk na Kielce i cóz... Wypadałoby pojechać skoro konkurencję mamy w klasie, żeby nie powiedzieli, ze stchórzyłysmy:evil_lol: Zdjecia cud, miod i malinki ! :loveu: :lol: (Moze sama tego nie zauwazylas, ale coraz piekniejsze fotki robisz! :loveu:) A co do Kielc... moze jakis lokomotiw czy cus na droge, zeby Cie nie zemdlilo po dlugiej podrozy?.. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Honey Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='kinnia']Boskie te foty! a ta w szczególności mi się podoba :loveu:[/QUOTE] Kinnia - dzieki! A pokaz nam prosze to czarne cudo, ktore masz w avatarze :loveu: Quote
Goshka Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='lafuma-82']Fotki sa super. Oj widze Gosia, ze jestes mega szczesliwa w zwiazku z ta wystawa:diabloti:[/QUOTE] He,he, p. Fonfara preferuje "czeski" typ wnk,:diabloti: więc na nic nie liczymy, a jedną taką mamy w klasie. Nasze maluchy będą tam niestety najmłodsze.:cool3: Widziałam Zahrkę w stawce, kto ją będzie wystawiał? [quote name='Honey']Tyz prawda! :lol: Hertus to wykapany tatus! (ta glowa z nisko osadzonym, dluuugim, pofaldowanym uchem :loveu:) A piekna, szlachetna glowa to dla mnie jedna z najwazniejszych rzeczy w wygladzie psa! [/QUOTE] Naprawdę wykapany tatuś. Coś niesamowitego, jak bardzo jest podobna. Nie moge się doczekac, kiedy urośnie:loveu: [quote name='Honey']Zdjecia cud, miod i malinki ! :loveu: :lol: (Moze sama tego nie zauwazylas, ale coraz piekniejsze fotki robisz! :loveu:) A co do Kielc... moze jakis lokomotiw czy cus na droge, zeby Cie nie zemdlilo po dlugiej podrozy?.. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: [quote name='Honey']Kinnia - dzieki! A pokaz nam prosze to czarne cudo, ktore masz w avatarze :loveu:[/QUOTE] Pokaż ,Kinnia, pokaż. Chociaż pewnie niedługo zobaczę na żywo;) Quote
Recommended Posts