Ritucha Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Takim helikopterem to chyba każdy by chciał :lol: Quote
Asiaczek Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 sylrwia napisał(a):A my w niedziele w Rostock (Niemcy) znowu:evil_lol: wnioski na championa CAC, VDH i kolejny CACIB :p Brawo!!! To ile juz macie tych niemieckich wniosków? Ja się przymierzam, może w przyszłym roku nawiedzimy Niemcy.... Pzdr. Quote
Goshka Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Spojrzenie wiernych psich oczu... bezcenne... Moja załoga w komplecie: Quote
Matusz Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Goshka napisał(a):Jak zawsze, hehe:evil_lol: Bo taka prawda, nie ma że boli :p Quote
Matusz Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Goshka napisał(a):No,no, któż to się pojawił?:cool3: Tak, to ja, we własnej osobie ! Pozdrawiam z Ostródy i z drugiego roku dziennikarstwa ;) Quote
Goshka Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Hmmm, dziennikarstwa???:crazyeye: A ..?:cool1: Quote
Matusz Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Goshka napisał(a):Hmmm, dziennikarstwa???:crazyeye: A ..?:cool1: Tak, dziennikarstwa, bo w końcu się okazało, że nie mogą mnie przyjąć w mieście Uć... kiedyś opowiem jak będzie okazja ;] Quote
Goshka Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 uuuuu, szkoda:shake: Okazja nie nadarzy się pewnie szybko, ponieważ uziemiona jestem, ale to też długa historia:-( Quote
Matusz Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Goshka napisał(a):uuuuu, szkoda:shake: Okazja nie nadarzy się pewnie szybko, ponieważ uziemiona jestem, ale to też długa historia:-( o masz :shake::shake::shake::shake: to napisz Gosiu maila albo na gg:razz: Quote
Asiaczek Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Niby takie same, ale jednak inne...:lol: http://img84.imageshack.us/img84/5811/pa030114.jpg Pzdr. Quote
Honey Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Gosiu, jaka sliczna fotka :loveu::loveu::loveu: http://img84.imageshack.us/img84/5811/pa030114.jpg Ja kazda wolna chwile spedzam na pracy z psami w lowisku i nawet nie mam kiedy dogo poczytac... [SIZE="1"](ale wymierne efekty tej pracy wynagradzaja mi wszystko :multi:) Quote
Goshka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Honey, może wypadałoby sie tymi efektami pochwalić, hę???:cool3: A jest czym!!;) Quote
Darianna Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Właśnie, chwal się :D Wyślę Ci rude na szkolenie ;) Quote
Honey Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Goshka, mozesz mnie wyreczyc ;), po trzech dniach przerwy spowodowanej tragiczna pogoda wreszcie mam znowu internet :multi: ale chwilowo brak czasu na udzielanie sie. Mam dziecko w szpitalu i tam wiekszosc czasu spedzam. [SIZE="1"]Dzwonilam do Ciebie, ale pogadalam sobie tyko z Twoja sekretarka...automatyczna ;) Darianna, zebym ja miala na czym wyzly ukladac, to bym z nich nie zrezygnowala... :p Ale z tego co widze Ty sobie radzisz calkiem niezle! :razz: Quote
Honey Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Goshka, widzialas co sie stalo ze strzelnica w Gutkowie?... Quote
Asiaczek Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Honey napisał(a):Goshka, widzialas co sie stalo ze strzelnica w Gutkowie?... A co tam się stało, powiedz... Pzdr. Quote
Honey Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Miejsce spotkan pasjonatow kynologii, strzelectwa itd. Obrabowane i spalone przez wandali... poprostu szlag czlowieka trafia :mad: http://www.pzlolsztyn.pl/biezace/podpalenie_d.jpg Quote
sylrwia Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 O kurcze na taki obrót sprawy bym nie wpadła:-o Quote
Asiaczek Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='Honey']Miejsce spotkan pasjonatow kynologii, strzelectwa itd. Obrabowane i spalone przez wandali... poprostu szlag czlowieka trafia :mad: http://www.pzlolsztyn.pl/biezace/podpalenie_d.jpg Oj, to przykre... Komuś przeszkadzało, eh... Pzdr. Quote
Honey Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 A ja musze serdecznie i od serca pogratulowac Gosi - jestem z niej bardzo dumna! :loveu: Nie ogladajac sie na brak drobnej zwierzyny w lowisku, nie zdajac na cudze umiejetnosci szkoleniowe sama cwiczy swoje psy i osiaga kolejne, wymierne efekty. Nie spoczywa na laurach po pierwszym zaliczonym konkursie, lecz wytrwale, pomimo roznych przeciwnosci, prze do przodu. Tym razem zaliczyla konkurs pracy wyzlow we Wloclawku. GRATULACJE !!! :multi::multi::multi: :loveu: Quote
Matusz Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Gratulacje !!! :multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts