Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sylrwia napisał(a):
A my w niedziele w Rostock (Niemcy) znowu:evil_lol: wnioski na championa CAC, VDH i kolejny CACIB :p

Brawo!!! To ile juz macie tych niemieckich wniosków? Ja się przymierzam, może w przyszłym roku nawiedzimy Niemcy....

Pzdr.

Posted

Goshka napisał(a):
Hmmm, dziennikarstwa???:crazyeye:
A ..?:cool1:

Tak, dziennikarstwa, bo w końcu się okazało, że nie mogą mnie przyjąć w mieście Uć... kiedyś opowiem jak będzie okazja ;]

Posted

Goshka napisał(a):
uuuuu, szkoda:shake:
Okazja nie nadarzy się pewnie szybko, ponieważ uziemiona jestem, ale to też długa historia:-(

o masz :shake::shake::shake::shake: to napisz Gosiu maila albo na gg:razz:

Posted

Goshka, mozesz mnie wyreczyc ;), po trzech dniach przerwy spowodowanej tragiczna pogoda wreszcie mam znowu internet :multi: ale chwilowo brak czasu na udzielanie sie.
Mam dziecko w szpitalu i tam wiekszosc czasu spedzam.
[SIZE="1"]Dzwonilam do Ciebie, ale pogadalam sobie tyko z Twoja sekretarka...automatyczna ;)

Darianna, zebym ja miala na czym wyzly ukladac, to bym z nich nie zrezygnowala... :p Ale z tego co widze Ty sobie radzisz calkiem niezle! :razz:

Posted

A ja musze serdecznie i od serca pogratulowac Gosi - jestem z niej bardzo dumna! :loveu:
Nie ogladajac sie na brak drobnej zwierzyny w lowisku, nie zdajac na cudze umiejetnosci szkoleniowe sama cwiczy swoje psy i osiaga kolejne, wymierne efekty. Nie spoczywa na laurach po pierwszym zaliczonym konkursie, lecz wytrwale, pomimo roznych przeciwnosci, prze do przodu. Tym razem zaliczyla konkurs pracy wyzlow we Wloclawku. GRATULACJE !!! :multi::multi::multi: :loveu: