Saskja Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Ja się zakochałam w "laluni" :loveu: :loveu: :loveu: A jak Wy to robicie, że cytując zdjęcie zamieniacie je na link? Ja nie umiem :oops: Quote
Matusz Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Saskja']Ja się zakochałam w "laluni" :loveu: :loveu: :loveu: A jak Wy to robicie, że cytując zdjęcie zamieniacie je na link? Ja nie umiem :oops:[/quote] klikasz prawym na zdjęcie i pokaż obrazek, następnie kopiujesz z paska adresu i wklejasz ;-) pozdr. Quote
Saskja Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Ale jak kliknę prawym, to mi sie żadne "pokaz obrazek" nie pokazuje...:shake: Quote
Matusz Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Saskja']Ale jak kliknę prawym, to mi sie żadne "pokaz obrazek" nie pokazuje...:shake:[/quote] albo powinno być kopiuj adres obrazka :) Quote
Saskja Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Honey'] http://img219.imageshack.us/img219/7962/51284383.jpg Próba mikrofonu ;) Quote
Saskja Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Udało się :multi: - choć nie bylo tego, co napisałeś, ale mnie naprowadziłeś - musiałam wejść we "właściwości", i tam znalazłam adres. Dzięki! Quote
Matusz Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Saskja']Udało się :multi: - choć nie bylo tego, co napisałeś, ale mnie naprowadziłeś - musiałam wejść we "właściwości", i tam znalazłam adres. Dzięki![/quote] to zależy jakiej przeglądarki używasz, ja używam Mozilli i jak kliknę prawym to mam m.in. takie opcje do wyboru jak pisałem ;) Quote
sylrwia Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Saskja']... A jak Wy to robicie, że cytując zdjęcie zamieniacie je na link? Ja nie umiem :oops: Wiec szybko kursik obrazkowy :) Quote
sylrwia Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Foryś skończył w sobote Championat Słowacji i dodatkowo został najlepszym psem w rasie i Zwycięzcą Słowacji :p Quote
lafuma-82 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='sylrwia']Foryś skończył w sobote Championat Słowacji i dodatkowo został najlepszym psem w rasie i Zwycięzcą Słowacji :p[/quote] Wiedziałam, że Foryś ma błękitną krew:loveu: Gratulacje!!! Quote
Madziaa.P Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Sylrwia no to moje Gratulacje!!! :) Moze jakieś fotki? Quote
Asiaczek Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='sylrwia']Foryś skończył w sobote Championat Słowacji i dodatkowo został najlepszym psem w rasie i Zwycięzcą Słowacji :p[/quote] Hohoho, wiem juz o tych sukcesach z tematu o wystawie w P., ale i tutaj wypada pogratulowac, prawda? GRATULACJE!!!:multi::loveu: Pzdr. Quote
Saskja Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Sylwia, dzięki wielkie za kursik :loveu: i OGROMNE GRATULACJE!!!! Quote
Honey Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='sylrwia']Foryś skończył w sobote Championat Słowacji i dodatkowo został najlepszym psem w rasie i Zwycięzcą Słowacji :p WOW! Gratulacje! :multi::multi::multi: Sylwia, potrafilabys wymienic z pamieci wszystkie jego tytuly i osiagniecia? :razz: A Madzia ma racje - jakies fotki by sie przydaly! (Od Madzi tez! :cool3::evil_lol: I od Goshki, i od Dumisiowej... i... i... ) Ja dostalam wczoraj zdjecia suni z mojego ostatniego miotu owerniakow, pasuje do tematu, wiec wklejam: A to towarzystwo spod ciemnej gwiazdy, z ktorym na codzien pracuje moja kolezanka w Rwandzie :lol: Chyba nie chcialabym ich miec tuz kolo domu... Quote
Asiaczek Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 O, piękne ujęcie! http://img142.imageshack.us/img142/5932/p8233964.jpg I to też:lol: http://img340.imageshack.us/img340/8272/p8233990.jpg A tu dziewczynka nie jest hm... zbyt okrągła? http://img340.imageshack.us/img340/4664/p8233987.jpg A towarzycho to Twoje koleżanka ma po prostu super!:diabloti: http://img132.imageshack.us/img132/5239/towarzystwospodciemnejg.jpg Pzdr. Quote
sylrwia Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Madziaa.P, Asiaczek, Saskja, Honey dzięki za gratki, ale fotek nie będzie nie brałam aparatu a Anita właścicielka Fili - pointerki którą wystawiałam i dzięki której tam dojechaliśmy miała problem ze światłem na hali i swoim aparatem. Quote
Honey Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Tak tu cichutko... i pusto... Zalozycielka galerii gdzies przepadla... Na dodatek za oknem zimno i leje, brrr. Dlatego czas sie cieplej ubrac! :evil_lol: Ale wczoraj byla jeszcze piekna pogoda. A po szczeniaczka przybyl... pewien czlowiek... dosc niecodziennym pojazdem :razz: Przy okazji udalo mi sie wypstrykac okolice z lotu ptaka :p Quote
Saskja Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Aaaale suuuper! Żeby tak do mnie przyleciał ktoś po malucha odrzutowcem! To zawsze bylo moje marzenie, taki lot "z przytupem" :lol: A na tym zdjęciu widać Twoje domostwo, Honey ? Quote
Darianna Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 No proszę, mały nie bał się takim środkiem transportu lecieć? ;) Odlotowy właściciel ;) Quote
Honey Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Saskja napisał(a):Aaaale suuuper! Żeby tak do mnie przyleciał ktoś po malucha odrzutowcem! To zawsze bylo moje marzenie, taki lot "z przytupem" :lol: A na tym zdjęciu widać Twoje domostwo, Honey ? Nie, na tym zdjeciu mojego domostwa nie widac. Ale jestem przeszczesliwa, bo udalo mi sie zrobic naprawde sporo zdjec zakatka, w ktorym polozony jest nasz dom, na ktorych widac jak tu jest uroczo - las, jezioro, rzeczka, laka - cztery w jednym. Pewnie nie predko sie taka okazja znowu trafi ;) a tak - mam piekna pamiatke! I kilka zdjec najblizszych sasiadow, bede miala dla nich prezent :p Darianna napisał(a):No proszę, mały nie bał się takim środkiem transportu lecieć? ;) Odlotowy właściciel ;) Darianna, mala (bo to suczka) rewelacyjnie zniosla podroz. I trudno jej sie dziwic - to super luksusowy helikopter i doskonaly pilot, najrowniejsza droga wydaje sie w porownaniu z takim lotem wyboista, a co tu dopiero mowic o naszych polskich wertepach... Krotko, bez wstrzasow, jak w puchowej kolderce, na dodatek na kolankach. W srodku relatywnie cicho, ale halasu sie srajtki nie boja, sa juz nawet wstepnie ostrzelane. Podrozowala tak caly dzien z miejsca na miejsce, przesypiajac wiekszosc czasu. Dopiero poznym wieczorem w domu zaczela rozladowywac nadmiar energii :evil_lol: Ech, czasami sie lapie na tym, ze zazdroszcze niektorym moim szczeniakom :evil_lol: Do takich luksusow szyko mozna sie przyzwyczaic :diabloti: Quote
gonek Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 A gdzie wylądowała? :) Okolica bajecznaa, zazdraszczam :placz: :) Mam nadzieje kiedyś sama w podobnej zamieszkać:loveu: Quote
Goshka Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Sylwia, GRATULACJE!! Honey, mina Famy w przebraniu niesamowicie przypomina mi miny, które często robi moja Arsa. Wyraz pyska identyczny. :lol: No, no, już się maluchy helikopterami rozbijają. Gdyby nie mój lęk wysokości chyba sprawiłabym sobie taki. Mniej stresująca podróż ze względu na mniejsze ryzyko wypadku i ... innych zdarzeń losowych:shake: Tymczasem przebadaliśmy serducho Porto (EKG, USG) i jest całkowicie zdrowe:p Wkrótce badanie czeka resztę sfory, mam nadzieję, iż wyniki będą pozytywne. Quote
sylrwia Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 A my w niedziele w Rostock (Niemcy) znowu:evil_lol: wnioski na championa CAC, VDH i kolejny CACIB :p Quote
Goshka Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Podoba mi się Twoja podejście, Sylwia. Traktujesz to jako przygodę, a nie chęć wygrywania za wszelką cenę. :lol: GRATULACJE!! Quote
sylrwia Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ta to była mega przygoda :evil_lol: na Bałtyku był sztorm (dla nie wtajemniczonych Rostock nad Bałtykiem jest) i pewnie dlatego jak wychodziło się z hali to od razu w mega wiaterek taki nadmorski "halny". A po drodze to pare kilometrów w mega deszczu, że ledwo wycieraczki zbierały to kilka kilometrów po suchym asfalcie by za chwile znowu wjechać w ulewe i tak cały czas. Dla mnie niesamowite jest to, że zjawiają się na mojej drodze ludzie dzięki którym moge pojechać na wystawy poza granice kraju a nawet na niektóe imprezy u nas w kraju gdzie pociagi nie dochodzą :) Nie tylko znajduje się miejsce dla mnie i rudego w aucie ale czesto nas nocują.:p Ale na takich z helikopterem to jeszcze nie trafiłam :) Quote
Recommended Posts