Honey Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Goshka, no wlasnie widze, ze sobie pozwolilas... :diabloti: Ale niech bedzie, po powrocie mozesz dodac jeszcze jakies dziewczyny :eviltong: (linka podesle Ci mailem) No i jakas mala relacje rowniez :razz: A co do Twojej mlodziezy - dobrze, ze nikt nie kaze mi wybrac najladniejszego przedstawiciela Keiviento, bo co jeden pies to piekniejszy ! :loveu: Nie moglabym sie zdecydowac :evil_lol: Asiaczku, poki co miejsce na q... kazde jest dobre, nie trzeba go specjalnie szukac! :evil_lol: Matusz, gdzie ten busz ??? :diabloti: Quote
sylrwia Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Po przeszło tygodniu życia z wyrwanym gniazdkiem od netu melduje się, że już jest :multi: I co dziwne nawet tak strasznie mnie cholera nie brała na to, że nie mam u siebie netu.:p Quote
Matusz Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Honey'] Matusz, gdzie ten busz ??? :diabloti: Busz w buszu :diabloti: Quote
Goshka Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 No i jesteśmy. Plan wykonany- Jazzirka zakończyła CHAMPIONAT LITWY! Arsik dostała bardzo dobry opis i przewidywania p. Szutkiewicza co do jej wspaniałej przyszłości. A wierzymy mu bez zastrzeżeń. :cool3: I tytuł Najlepszego Szczeniaka w Rasie. Niestety, przegapiłyśmy BISa szczeniaków, ponieważ udałysmy się na zakupy do pobliskiego hipermarketu :oops: Foty z wystawy: Naprawdę pozwoliła nam leżec na łozku? Udawajmy na wszelki wypadek, ze nas nie ma :diabloti: Aleee nudy :roll: Po wystawie. :p Quote
Goshka Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 A na deser...:cool3: Mamy już 4 tygodnie i jestesmy przepięknymi panienkami.:loveu::loveu: Quote
Darianna Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Gosiu, gratulację z ukończenia championatu! Eh, może i kiedyś dla mojego rudego nadejdzie dzień, że coś wygra ;) a te małe uszaste.... łaaaaaa.... rozpływam się.... Zachwycające... Quote
Dumisiowa Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Gosia GRATULACJE!! Artunio przesyła buziaczki dla mamusi i piatke przybija dla siory :) a Elliotek pozdrawia...i razem z chłopakami i dziewczynami oczekujemy na Ciebie i kogoś jeszcze... :D Kasiu przecudne te kłapouchy :D Quote
Honey Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Goshka, tu http://img401.imageshack.us/img401/217/p9050172.jpg musialam sie chwile zastanowic ktora to matka, a ktora corka :evil_lol: Ale sliczne obie! :loveu: Gratuluje championatu!!! :multi: A z gaskoncow, to Ci sie chyba ta jedna panna mocno spodobala, skoro az trzy jej fotki wkleilas :evil_lol: Darianna, gratuluje zaliczonych prob! :multi: Quote
Goshka Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Dziekujemy za gratulacje. JAzzirka przechodzi na wystawową emeryturkę raczej, chociaż nie mówię, ze sie nie pojawimy gdzieś od czasu do czasu.;) Niestety, zrezygnowalismy z Lipska i z wyjaZdu do Niemiec w ten weekend przez co Sylwia została przez nas na lodzie:-( Dumisiowa napisał(a):i razem z chłopakami i dziewczynami oczekujemy na Ciebie i kogoś jeszcze... :D Bedzie różnokolorowo;) i przy okazji ... co będzie to będzie :evil_lol: Honey napisał(a):Goshka, tu http://img401.imageshack.us/img401/217/p9050172.jpg musialam sie chwile zastanowic ktora to matka, a ktora corka :evil_lol: Ale sliczne obie! :loveu: Gratuluje championatu!!! :multi: A z gaskoncow, to Ci sie chyba ta jedna panna mocno spodobala, skoro az trzy jej fotki wkleilas :evil_lol: Nie mogłam sie na jedno zdjęcie zdecydowac, więc wkleiłam wszytskie:eviltong: Quote
Honey Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Goshka napisał(a): Bedzie różnokolorowo;) i przy okazji ... co będzie to będzie :evil_lol: Dobrze bedzie !!! :evil_lol: Quote
Goshka Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Wszyscy tak mówią, a ja mam OGROMNE wątpliwości. :placz: Quote
Honey Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Goshka napisał(a):Wszyscy tak mówią, a ja mam OGROMNE wątpliwości. :placz: :calus::calus::calus: Jak sie okaze, ze byly one nieuzasadnione to... to.... to przyjedziesz wreszcie do mnie! To bedzie pokuta za niezasadne marudzenie :diabloti: [SIZE="1"]Kolejna taka okazja zobaczenia gaskonskiej szaranczy predko Ci sie nie trafi! :evil_lol: Quote
Darianna Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 oh, jak szkoda, że tak daleko do Was mam... ja bym takązgraję chętnie zobaczyła :loveu: ps. jak odróżniasz, które dzieciaki są czyje? :diabloti: Quote
Saskja Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Ależ tu tajemniczo... Człowiek zachodzi w głowę, o co może chodzić... Czyżby się miało psie stadko powiększyć? Quote
Goshka Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Saskja napisał(a):Ależ tu tajemniczo... Człowiek zachodzi w głowę, o co może chodzić... Czyżby się miało psie stadko powiększyć? Saskja, jak sie jakimś cudem uda to napiszę:evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Goshka napisał(a):No i jesteśmy. Plan wykonany- Jazzirka zakończyła CHAMPIONAT LITWY! Arsik dostała bardzo dobry opis i przewidywania p. Szutkiewicza co do jej wspaniałej przyszłości. A wierzymy mu bez zastrzeżeń. :cool3: I tytuł Najlepszego Szczeniaka w Rasie. Niestety, przegapiłyśmy BISa szczeniaków, ponieważ udałysmy się na zakupy do pobliskiego hipermarketu :oops: Foty z wystawy: Naprawdę pozwoliła nam leżec na łozku? Udawajmy na wszelki wypadek, ze nas nie ma :diabloti: Aleee nudy :roll: Po wystawie. :p Gratulacje!!! Ja też wierzę w opisy i oceny p. Szutkiewicza. Ma oko do psów.:lol: A w tym hipermarkecie coś ciekawego kupiłyście? Bo ja tam się wybierałam, ale... czasu nie starczyło.:oops: Pzdr. Quote
Dumisiowa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Ahhhh Asiaczku gratuluję Wilna :))) widziałam jak biegałaś i obserwowałam:D a propo jak dostanę zdjęcia to wkleję Twoje zdjęcia poza ringowe, które udało mi się Tobie cyknąć :D :D a jak poszło Jumie?? Quote
Asiaczek Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Dumisiowa napisał(a):Ahhhh Asiaczku gratuluję Wilna :))) widziałam jak biegałaś i obserwowałam:D a propo jak dostanę zdjęcia to wkleję Twoje zdjęcia poza ringowe, które udało mi się Tobie cyknąć :D :D a jak poszło Jumie?? Kobieto, a dlaczego nie podeszłaś?!?!?! Juma - BOG2.:lol: Maśka - BIS JUNIOR 1! Para hod. - I miejsce Grupa hod. - I miejsce. Wszystkie wyniki są u mnie w Galerii. Pzdr. Quote
Goshka Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Asiaczek napisał(a): A w tym hipermarkecie coś ciekawego kupiłyście? Bo ja tam się wybierałam, ale... czasu nie starczyło.:oops: Pzdr. Przede wszytskim cos do jedzenia, bo od rana nic nie jadłysmy:shake: , a wyzły oceniane były dopiero około 14.42, więc w oczekiwaniu na finały powędrowałysmy do hiper i tak nas wciągnłęło, ze Bisy odbyły się bez naszego udziału :P Asiaczek napisał(a):Kobieto, a dlaczego nie podeszłaś?!?!?! Juma - BOG2.:lol: Maśka - BIS JUNIOR 1! Para hod. - I miejsce Grupa hod. - I miejsce. Wszystkie wyniki są u mnie w Galerii. Pzdr. Zaszaleliście Asiaczku, zaszaleliście!! :multi::multi:A to wszystko w niedzielę? :cool3: Quote
Asiaczek Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Goshka napisał(a):Przede wszytskim cos do jedzenia, bo od rana nic nie jadłysmy:shake: , a wyzły oceniane były dopiero około 14.42, więc w oczekiwaniu na finały powędrowałysmy do hiper i tak nas wciągnłęło, ze Bisy odbyły się bez naszego udziału :P Zaszaleliście Asiaczku, zaszaleliście!! :multi::multi:A to wszystko w niedzielę? :cool3: Tak, te wyniki to z niedzieli. A co tak Cię w tym zdziwiło? Pzdr. Quote
Goshka Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Asiaczek napisał(a):Tak, te wyniki to z niedzieli. A co tak Cię w tym zdziwiło? Pzdr. Szczęśliwa niedziela w takim razie :D My byliśmy tylko w sobotę.;) Quote
Dumisiowa Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Asiaczek napisał(a):Kobieto, a dlaczego nie podeszłaś?!?!?! Juma - BOG2.:lol: Maśka - BIS JUNIOR 1! Para hod. - I miejsce Grupa hod. - I miejsce. Wszystkie wyniki są u mnie w Galerii. Pzdr. No kochana!!!!! REWELACJA!!!!!!! Gratulacje!!!! jak to nie podeszłam!!!?? a kto krzyknął do Ciebie " Asiaczku!" i poleciał cię wycałować jak ćwiczyłaś z Dżezikiem:loveu: na bieżni :diabloti: Quote
Asiaczek Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Dumisiowa napisał(a):No kochana!!!!! REWELACJA!!!!!!! Gratulacje!!!! jak to nie podeszłam!!!?? a kto krzyknął do Ciebie " Asiaczku!" i poleciał cię wycałować jak ćwiczyłaś z Dżezikiem:loveu: na bieżni :diabloti: A czy ja Ci odpowiedziałam chociaz? Musiałam być nieźle nakręcona/zakręcona, bo nic nie pamiętam...:oops: Pzdr. Quote
Recommended Posts