Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Goshka, no wlasnie widze, ze sobie pozwolilas... :diabloti:
Ale niech bedzie, po powrocie mozesz dodac jeszcze jakies dziewczyny :eviltong: (linka podesle Ci mailem)
No i jakas mala relacje rowniez :razz:

A co do Twojej mlodziezy - dobrze, ze nikt nie kaze mi wybrac najladniejszego przedstawiciela Keiviento, bo co jeden pies to piekniejszy ! :loveu: Nie moglabym sie zdecydowac :evil_lol:

Asiaczku, poki co miejsce na q... kazde jest dobre, nie trzeba go specjalnie szukac! :evil_lol:

Matusz, gdzie ten busz ??? :diabloti:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po przeszło tygodniu życia z wyrwanym gniazdkiem od netu melduje się, że już jest :multi: I co dziwne nawet tak strasznie mnie cholera nie brała na to, że nie mam u siebie netu.:p

Posted

No i jesteśmy.
Plan wykonany- Jazzirka zakończyła CHAMPIONAT LITWY! Arsik dostała bardzo dobry opis i przewidywania p. Szutkiewicza co do jej wspaniałej przyszłości. A wierzymy mu bez zastrzeżeń. :cool3: I tytuł Najlepszego Szczeniaka w Rasie. Niestety, przegapiłyśmy BISa szczeniaków, ponieważ udałysmy się na zakupy do pobliskiego hipermarketu :oops:
Foty z wystawy:
Naprawdę pozwoliła nam leżec na łozku? Udawajmy na wszelki wypadek, ze nas nie ma :diabloti:

Aleee nudy :roll:

Po wystawie. :p

Posted

Gosiu, gratulację z ukończenia championatu! Eh, może i kiedyś dla mojego rudego nadejdzie dzień, że coś wygra ;)

a te małe uszaste.... łaaaaaa.... rozpływam się.... Zachwycające...

Posted

Gosia GRATULACJE!!

Artunio przesyła buziaczki dla mamusi i piatke przybija dla siory :) a Elliotek pozdrawia...i razem z chłopakami i dziewczynami oczekujemy na Ciebie i kogoś jeszcze... :D

Kasiu przecudne te kłapouchy :D

Posted

Dziekujemy za gratulacje. JAzzirka przechodzi na wystawową emeryturkę raczej, chociaż nie mówię, ze sie nie pojawimy gdzieś od czasu do czasu.;)
Niestety, zrezygnowalismy z Lipska i z wyjaZdu do Niemiec w ten weekend przez co Sylwia została przez nas na lodzie:-(

Dumisiowa napisał(a):
i razem z chłopakami i dziewczynami oczekujemy na Ciebie i kogoś jeszcze... :D

Bedzie różnokolorowo;) i przy okazji ... co będzie to będzie :evil_lol:

Honey napisał(a):
Goshka, tu http://img401.imageshack.us/img401/217/p9050172.jpg musialam sie chwile zastanowic ktora to matka, a ktora corka :evil_lol: Ale sliczne obie! :loveu: Gratuluje championatu!!! :multi:
A z gaskoncow, to Ci sie chyba ta jedna panna mocno spodobala, skoro az trzy jej fotki wkleilas :evil_lol:

Nie mogłam sie na jedno zdjęcie zdecydowac, więc wkleiłam wszytskie:eviltong:

Posted

Goshka napisał(a):
Wszyscy tak mówią, a ja mam OGROMNE wątpliwości. :placz:

:calus::calus::calus:
Jak sie okaze, ze byly one nieuzasadnione to... to....
to przyjedziesz wreszcie do mnie! To bedzie pokuta za niezasadne marudzenie :diabloti:
[SIZE="1"]Kolejna taka okazja zobaczenia gaskonskiej szaranczy predko Ci sie nie trafi! :evil_lol:

Posted

Saskja napisał(a):
Ależ tu tajemniczo... Człowiek zachodzi w głowę, o co może chodzić... Czyżby się miało psie stadko powiększyć?

Saskja, jak sie jakimś cudem uda to napiszę:evil_lol::evil_lol:

Posted

Goshka napisał(a):
No i jesteśmy.
Plan wykonany- Jazzirka zakończyła CHAMPIONAT LITWY! Arsik dostała bardzo dobry opis i przewidywania p. Szutkiewicza co do jej wspaniałej przyszłości. A wierzymy mu bez zastrzeżeń. :cool3: I tytuł Najlepszego Szczeniaka w Rasie. Niestety, przegapiłyśmy BISa szczeniaków, ponieważ udałysmy się na zakupy do pobliskiego hipermarketu :oops:
Foty z wystawy:
Naprawdę pozwoliła nam leżec na łozku? Udawajmy na wszelki wypadek, ze nas nie ma :diabloti:
Aleee nudy :roll:
Po wystawie. :p

Gratulacje!!!
Ja też wierzę w opisy i oceny p. Szutkiewicza. Ma oko do psów.:lol:
A w tym hipermarkecie coś ciekawego kupiłyście? Bo ja tam się wybierałam, ale... czasu nie starczyło.:oops:

Pzdr.

Posted

Ahhhh Asiaczku gratuluję Wilna :))) widziałam jak biegałaś i obserwowałam:D a propo jak dostanę zdjęcia to wkleję Twoje zdjęcia poza ringowe, które udało mi się Tobie cyknąć :D :D a jak poszło Jumie??

Posted

Dumisiowa napisał(a):
Ahhhh Asiaczku gratuluję Wilna :))) widziałam jak biegałaś i obserwowałam:D a propo jak dostanę zdjęcia to wkleję Twoje zdjęcia poza ringowe, które udało mi się Tobie cyknąć :D :D a jak poszło Jumie??

Kobieto, a dlaczego nie podeszłaś?!?!?!
Juma - BOG2.:lol:
Maśka - BIS JUNIOR 1!
Para hod. - I miejsce
Grupa hod. - I miejsce.

Wszystkie wyniki są u mnie w Galerii.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A w tym hipermarkecie coś ciekawego kupiłyście? Bo ja tam się wybierałam, ale... czasu nie starczyło.:oops:

Pzdr.

Przede wszytskim cos do jedzenia, bo od rana nic nie jadłysmy:shake: , a wyzły oceniane były dopiero około 14.42, więc w oczekiwaniu na finały powędrowałysmy do hiper i tak nas wciągnłęło, ze Bisy odbyły się bez naszego udziału :P

Asiaczek napisał(a):
Maśka - BIS JUNIOR 1!
Para hod. - I miejsce
Grupa hod. - I miejsce.

Pzdr.

Zaszaleliście Asiaczku, zaszaleliście!! :multi::multi:A to wszystko w niedzielę? :cool3:

Posted

Goshka napisał(a):
Przede wszytskim cos do jedzenia, bo od rana nic nie jadłysmy:shake: , a wyzły oceniane były dopiero około 14.42, więc w oczekiwaniu na finały powędrowałysmy do hiper i tak nas wciągnłęło, ze Bisy odbyły się bez naszego udziału :P
Zaszaleliście Asiaczku, zaszaleliście!! :multi::multi:A to wszystko w niedzielę? :cool3:

Tak, te wyniki to z niedzieli.
A co tak Cię w tym zdziwiło?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Maśka - BIS JUNIOR 1!
Para hod. - I miejsce
Grupa hod. - I miejsce.

Pzdr.

No kochana!!!!! REWELACJA!!!!!!! Gratulacje!!!!

jak to nie podeszłam!!!?? a kto krzyknął do Ciebie " Asiaczku!" i poleciał cię wycałować jak ćwiczyłaś z Dżezikiem:loveu: na bieżni :diabloti:

Posted

Dumisiowa napisał(a):
No kochana!!!!! REWELACJA!!!!!!! Gratulacje!!!!

jak to nie podeszłam!!!?? a kto krzyknął do Ciebie " Asiaczku!" i poleciał cię wycałować jak ćwiczyłaś z Dżezikiem:loveu: na bieżni :diabloti:

A czy ja Ci odpowiedziałam chociaz? Musiałam być nieźle nakręcona/zakręcona, bo nic nie pamiętam...:oops:

Pzdr.