Honey Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Darianna napisał(a):chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! Piękniasty jest :) :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Honey Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='Goshka']oo, nieeee:mdleje:Ja nie moge takich zdjęc oglądac, to nie na moje wrażliwe serce:placz::placz: Jezu, Honey napisz tylko, czy to on , czy ona i kto jest szczęśliwą matką , zebym miała orientację:cool3::eviltong: Gosiaczku, to Citkowa dziewczynka. A to chlopczyk Clei : Ale ja juz teraz nie wiem... wklejac... nie wklejac... ? :roll: :lol: Quote
Asiaczek Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Jesoooo, juz czuję pod palcami ten aksamitny pyszczek:loveu: http://img215.imageshack.us/img215/1528/001wve.jpg Wklejać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pzdr. Quote
Honey Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Zamyslone, taki dziwny ten swiat... i taki pelen zapachow... Quote
Honey Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 A od tego dropiatego chlopczyka az ciezko oczy oderwac :loveu: Quote
Goshka Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Honey napisał(a): Ale ja juz teraz nie wiem... wklejac... nie wklejac... ? :roll: :lol: Pewnie, ze wklejać, ja będę patrzeć przez palce :mdrmed: A wracając do wystawy w Białysmtoku. Bardzo serdecznie gratuluję MAdzi, która rozpoczęła z Himenem dorosły Championat. :multi: I nie wiem, czy wiecie, ale pewnie nie wiecie, :eviltong:ze potwór Dumisiowej zgarnął w czarnych dogach rasę!! :multi: Sukces naprawdę ogromny!!:cool3: A potem na BiSie sczeniaków, gdzie psy nie były w ogóle jakoś sensownie poustawiane, Arsie wpadł w oko cztery razy od niej większy mastif tybetański, który stał za nią. I za nic w świecie nie chciała juz stać spokojnie zwrócona w kierunku ogona Archiego.I się zaczeły wygibasy...Nawet profesjonalista Archie został wciagniety :diabloti: Co ciekawe, mastif pozostał niewzruszony :eviltong: Widocznie nie była w jego typie :evil_lol: Quote
Honey Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Ho,ho, ale sukcesy, gratulacje dla wszystkich !!! A najwieksze dla Dumisiowej, toz to nie lada wyczyn, BRAWO! :multi::multi::multi: [SIZE="1"]Rozumiem, ze z wrazenia potrzebowalas az trzech dni, zeby nam o tym napisac :eviltong: :evil_lol: Szkoda, ze nie moglam wygibasow Arsy do mastifa zobaczyc, musialo to zabawnie wygladac. :evil_lol: Quote
Goshka Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='Honey'] Rozumiem, ze z wrazenia potrzebowalas az trzech dni, zeby nam o tym napisac :eviltong: :evil_lol: dokładnie tak :mdrmed::mdrmed: [quote name='Honey']Szkoda, ze nie moglam wygibasow Arsy do mastifa zobaczyc, musialo to zabawnie wygladac. :evil_lol: Przyznaję sie bez bicia, ze nie poświeciłam w ogole nawet minuty na ćwiczenia na ringówce przed wystawa. No i efekt był. :D Owszem, zabierałam ringówkę na pole, ale najpierw musiałam nia przywiązac tłumik, bo mi sie oberwał :eviltong: A potem robiłam nią Portkowi włóczki :eviltong: Quote
Saskja Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Gosia, genialne zastosowania dla ringówki :evil_lol: Honey - dawaj więcej niebieskich... Ja też chcę takie... Cuuuuda!!! (a jak już będę je miała, to mi pewnie nieźle dadzą popalić :loveu:) Quote
Honey Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Goshka napisał(a): Owszem, zabierałam ringówkę na pole, ale najpierw musiałam nia przywiązac tłumik, bo mi sie oberwał :eviltong: A potem robiłam nią Portkowi włóczki :eviltong: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Goshka Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 A ty zamiast sie śmiać wrzucaj portrety maluchów.:eviltong::evil_lol: Quote
Honey Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Nie wrzuce wiecej! Bo mi limit transferu do konca zezre!!! Quote
Dumisiowa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Kasiu gratuluję maluszków... Są przepiękne..... Quote
Dumisiowa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Ach... Asiaczku GRATULUJĘ wspaniałych sukcesów na białostockiej wystawie :)))) znowu nie udało nam sie spotkać, ale pracowałam na innym ringu....a na Twoim ringu pracowała jako gospodarz moja przyszywana siostra :)))) i nawet Cię pamięta :))) Quote
Asiaczek Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Dumisiowa napisał(a):Ach... Asiaczku GRATULUJĘ wspaniałych sukcesów na białostockiej wystawie :)))) znowu nie udało nam sie spotkać, ale pracowałam na innym ringu....a na Twoim ringu pracowała jako gospodarz moja przyszywana siostra :)))) i nawet Cię pamięta :))) Dziękowac! I pozdrowienia dla przyszywanej siostry.:lol: Pzdr. Quote
Dumisiowa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 A co do samej wystawy...hmm... Największą niespodziankę sprawił mi P.Tibor... :) zaskoczył nas strasznie ale równocześnie miło..... :) Podobało mi się to, że podchodził do każdego wystawcy i opowiadał co mu się w psie podoba a co nie.... Liczyłam na to samo z Anulką a on do nas powiedział tylko : "kompakt" :) ale straszliwie cieszę się z tego BOBa bo udało nam się zakończyć championat krajowy co w przypadku tej rasy nie jest sprawą prostą! Ja z Aniszką podczas oceny: A w ringu wyżłów P.Mirek zaskoczył mnie szczególnie jedną oceną a mianowicie postawieniem Jary nad Jazzy.... ale to decyzja sędziego :) Ja z jego oceny jestem bardzo zadowolona w stosunku co do mojego Skarbu :) Sędzia powiedział, że bardzo mu się podoba i że napewno w przyszłości bedę mieć z niego dużą pociechę :) Niedowiarków informuję, że na stronie ZKwP o/Lublin jest podany nr do P.Olejnika. Można ewentualnie zadzwonić i zmęczyć Pana sędziego czy nie kłamię i nie przekręcam jego słów....... a oto jego opis dla formalności " bardzo ładny wyżeł, bdb głowa, elegancka dolna i górna linia, doskonałe kątowanie kończyn, doskonały ruch, pies świetnie zapowiadający się". Wiadomo, że szczeniaczki wszystkim,sędziom również, sie podobają, a wyżełki maluszki są straszliwie słodkie i dlatego wszystkim życzę takiego fajnego opisu swoich wyżlastych szczeniaczków :) Archie "mój Skarb" :) Co do samej wystawy to koszmarna była pogoda...:( i to był największy minus wystawy..... ale spotkanie z Auseklisem, Oksaną, Eveliną i wieloma innymi znajomymi umiliło nam czas :) a spotkanie wieczorne z labradorkami dodatkowo umiliło nam wieczór :) prawda Gosiu ? :) Quote
Honey Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Iwonko - wieeelkie brawa za championat, rewelacja! :loveu: A Archi urosl :crazyeye:, przeciez dopiero co mentalnie uczestniczylam w jego porodzie... i na wystawie mi sie taki maly pyrtek na kolana pchal... Alez one szybko rosna!!! :lol: Quote
lafuma-82 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Iwona gratuluję,odniosłaś ze swoją kruszynką ogromny sukces! A Archie to już galanty chłopak!Piękny! Quote
Darianna Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 a pan Olejnik to jakiś taki ogromny autorytet i sława? Bo ja się na sędziach nie znam i nie wiem.... ;) Quote
Matusz Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Iwonka, ale Ci sucz wyrosła !! :loveu::loveu: rewelka i wielkie, ogromniaste gratulacje !! :multi::multi::loveu: Quote
Saskja Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Darianna, pan M. Olejnik to wielki sędzia. Bo po pierwsze ma piękne nazwisko (jakby ktoś nie wiedział, to moje brzmi tak samo :diabloti:) a po drugie - dał kiedyś Grzance BOB, a potem BOG I, co świadczy o tym, że się zna na psach najlepiej ze wszystkich sędziow :diabloti: i zawsze ma rację. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Goshka Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Iwo, ale się rozpisałas, kobieto:eviltong: Mateusz, a gdzie ty jestes, jak Ciebie nie ma?:evil_lol::diabloti: P. Olejnika lubię i na pewno jescze raz sie do niego wybiorę, chociaż w niemcach nie mamy chyba podobnego gustu :evil_lol: Niewazne, ważne, ze wybrał psy, które mu się podobały, a nie znajome :diabloti: A tak dla równowagi zdjęcia Araduni- brata Archiego: Quote
Goshka Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Pozwole sobie wstawić i podzielić się z Wami zaskrońcowymi chłopaczkami z hodowli LE BLEU CARDINALIS :evil_lol: Oczywiscie, ich hodowczyni tłumaczy się brakiem zasięgu, transferu, a czas leci... Ja osobiście jestem zafascynowana ich umaszczeniem :) Quote
Asiaczek Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Tropienie czy szukanie miejsca na q...? http://img193.imageshack.us/img193/7047/22502870.jpg Jaki sliczny portrecik! http://img200.imageshack.us/img200/4670/63424480.jpg Ale mina! http://img231.imageshack.us/img231/4051/19380915.jpg Pzdr. Quote
Matusz Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Goshka napisał(a): Mateusz, a gdzie ty jestes, jak Ciebie nie ma?:evil_lol::diabloti: w buszu :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts