Darianna Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 albo dwa rude i gaskonek ;) Ale to dopiero w opcji z domkiem ;) Quote
Goshka Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Darianna, opcja z domkiem jest baardzo niebezpieczna:eviltong: Wiem co mówię:evil_lol: Quote
Honey Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Darianna, a pokazesz nam swoje rudzielce? [SIZE="1"]Dawno temu, za czasow plastyka i ognistoczerwonych wlosow, marzylam o takim do kompletu :evil_lol: Quote
Honey Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Goshka napisał(a):Darianna, opcja z domkiem jest baardzo niebezpieczna:eviltong: Wiem co mówię:evil_lol: :megagrin::megagrin::megagrin: A podobno od przybytku glowa nie boli :evil_lol: Quote
Darianna Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Ja z Brando My Presto więcej u mnie w galerii - w podpisie : serdecznie zapraszam :) Quote
Honey Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Sliczne rudzielce, to zdjecie najbardziej mi sie podoba: http://img32.imageshack.us/img32/7406/p1180175.jpg :loveu: Mam smaka na wiecej, chetnie zloze rewizyte. Ale musze ci powiedziec, ze patrzac na zdjęcia, zwlaszcza na to w Twoim profilu, w zyciu bym Cie o meza nie posadzila! :oops: :evil_lol: Albo taka mlodziutka jestes albo tak mlodo wygladasz ;) A co do stwierdzenia Gosi, ze niebieskie sie z rudym swietnie komponuje - popieram! I polecam sie na przyszlosc :lol: Quote
Darianna Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 młodo wyglądam ;) 26 lat mam, już nie taki podlotek jestem :P Quote
dropsiata Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Ojejku,z tydzień mnie nie było:placz:. A tu tyle się dzieje na forum. Fajnie by było spotkać się przy okazji wystawy,tyle pięknych wyżłów:multi: Quote
dropsiata Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 No niestety,nic mi nie wychodzi z tymi zdjęciami,nie mogę załadować:roll: Quote
Goshka Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 dropsiata napisał(a):Ojejku,z tydzień mnie nie było:placz:. A tu tyle się dzieje na forum. Fajnie by było spotkać się przy okazji wystawy,tyle pięknych wyżłów:multi: My będziemy w Białymstoku w sobotę i zostajemy do niedzieli. ;) dropsiata napisał(a):No niestety,nic mi nie wychodzi z tymi zdjęciami,nie mogę załadować:roll: Do imageshacka? Quote
Darianna Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 a w Przemyślu ktoś z Was będzie? ;) Albo na próbach polowych w Katowicach? Quote
Goshka Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Nie, nie będzie nas, ale liczymy na fotorelację :lol: A teraz lece Waszą galerię ogladać:lol: Quote
Saskja Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ja tam jestem jeszcze podlotek :p A zdjęcie mi się strasznie podoba to pierwsze, z Brando, on tak wspaniale pokazuje, co by chętnie porobił zamiast się wygłupiać na wystawach :lol: Dropsiata, powalcz jeszcze z tym imageshack, jak chcesz, to Ci powiemy krok po kroku, co robić Quote
Asiaczek Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='sylrwia']A propo gór zobaczcie jaka masakra :crazyeye: Trzy godziny, żeby wejść na Giewont - zdjęcia - Kolejka na Giewont - Galeria - Wiadomości - WP.PL Rrrrrany... [quote name='Goshka']Myślę, że to prawda. Może z miernotami nie do końca, bo i fajne psy się zgłosiły w niektórych rasach, ale fakt faktem obsada sędziowska nie zachęcająca w ogóle...Podziwiam pomysłowość organizatorów, żeby na klubówkę wyżłów zaprosić "owczarkowego" eksperta. :crazyeye: U nas kiedys na Klubówkę dali sędzinę, która jest z gr. chyba VI a oceniałą m.in. konkurencje hodowlane... [quote name='sylrwia']Więc o moich wyprawach sierpniowych.:p Wpierw zamiast na wystawę do Sopotu pojechałam zahaczając o Rituchę pod Wrocław na szaro - rudą imprezę, czyli wyżli weekend. Tam oddawałam swoje ciało na pożarcie ogromnej ilości komarów, gzów i innych mutantów:angryy:. Fotek z tej imprezy nie mam jedynie Ritucha w ferworze trzaskania insektów coś tam cykała. Potem wróciliśmy do Rituchy, małe przepakowanie, ja wywiozłam Forysia do znajomych. I wyruszyliśmy do Zakopca i tylko z tej "imprezy" mam fotki. Foryś urzędowała w tym czasie u Tomaszka i Zosi. Dostał swój własny kojec w psiarni, w którym spał i odpoczywał po jedzeniu, bo tak to brykał po ogrodzie - Tomaszek prowadzi hotelik dla psiurów- i For dostał mega wypasione legowisko, w domu nigdy takiego nie miał:oops:. Pies mega zadowolony wyganiany z pozostałymi psami, wybawiony piłeczką, wygłaskany, wyprzytulany. Co najlepsze biegał razem z innymi samcami - poburczeli troche na siebie, poustawiali i nie było żadnych zadym, wielkich ścięć, ugryzień. Jak wróciliśmy do domu to nawet markotny był przez dwa dni.:roll: Jadąc pociągiem do domu nie obyło sie bez przygód z PKP. Pociąg rozjechał krowe którą właściel próbując złapać nagonił nam pod lokomotywe.:cool1: Zawsze masz jakieś takie cudaczne przygody... pzdr. Quote
Honey Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Skoro udalo mi sie dobic na dogo to wstawie fotki moich francuskich chlopakow, w wieku 16 tygodni: Quote
Honey Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 No i co tu tak cicho?... Moje 'dzieci' bryluja na wystawach, wypadalo bys Goshka napisala jak wypadly Twoje, glowe dam, ze sie podobaly ! :evil_lol: Quote
Goshka Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Oj brylują Twoje brylują. Wiem z pierwszej ręki, że Flora ogromnie spodobała się p. Wieremiejczyk-Wierzchowskiej. :cool3: Niestety, nie zrobiłam jej żadnych zdjęc, poniewaz byłam gospodarzem na innym ringu. :shake: A moje maluchy wypadły fajnie, jednak najwięcej komplementów zebrał Archie, ale o tym pisać nie będę, bo mi znowu ktoś kłamstwo zarzuci :mdrmed::diabloti: Jak się pozbędę lenia to wrzucę jakieś foty :eviltong: A tymczasem.... fajnie byłoby jakieś małe gaskońce poogladac :siara: Quote
Honey Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 A ja tym razem dostalam zdjecia i relacje tuz po wystawie! Funny tez sie niedawno pokazala ponownie, rowniez z sukcesem :) Ale nie bede sie rozpisywac, skoro i Ty sie nie chwalisz, jeszcze i mnie ktos cos zarzuci... :eviltong: Ale daj choc fotki... Quote
Goshka Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 No wiesz, po sędziowaniu ostatnim p. W.-W. na klubówce gończych w Olsztynie, gdzie miałam ogromną przyjemnośc wystawiać Twoje urocze psy i gdzie pani W.-W. sprawdzała im dosłownie WSZYSTKO:cool3: to nie lada komplement z jej ust dot. FLORY. :loveu: Chwal się, chwal co u Funny!! :multi: Bo do mnie jeszcze nie dotarło. :-( Quote
Darianna Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 dawać foty obie, a to już!!.... co to za galeria z samym pisaniem.... Quote
Honey Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 No fakt, co to za galeria... ;) Czterotygodniowy Citkowy maluch :loveu: Quote
Darianna Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! Piękniasty jest :) Quote
Honey Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Darianna, jaki masz ladny, nowy banerek! :loveu: Ogladalam fotki w Twojej galerii, ale co usiluje je tam pochwalic, to mi dogo blad wywala... :shake: Quote
Goshka Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 oo, nieeee:mdleje:Ja nie moge takich zdjęc oglądac, to nie na moje wrażliwe serce:placz::placz: Jezu, Honey napisz tylko, czy to on , czy ona i kto jest szczęśliwą matką , zebym miała orientację:cool3::eviltong: Albo to :mdleje: http://picasaweb.google.com/lebleucardinalis/PetitBleuDeGascogne35WeeksOldClea#5373993186563785378 Quote
Recommended Posts