Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Goshka napisał(a):
Darianna, opcja z domkiem jest baardzo niebezpieczna:eviltong: Wiem co mówię:evil_lol:

:megagrin::megagrin::megagrin:
A podobno od przybytku glowa nie boli :evil_lol:

Posted

Sliczne rudzielce, to zdjecie najbardziej mi sie podoba:
http://img32.imageshack.us/img32/7406/p1180175.jpg :loveu:
Mam smaka na wiecej, chetnie zloze rewizyte.

Ale musze ci powiedziec, ze patrzac na zdjęcia, zwlaszcza na to w Twoim profilu, w zyciu bym Cie o meza nie posadzila! :oops: :evil_lol: Albo taka mlodziutka jestes albo tak mlodo wygladasz ;)

A co do stwierdzenia Gosi, ze niebieskie sie z rudym swietnie komponuje - popieram! I polecam sie na przyszlosc :lol:

Posted

dropsiata napisał(a):
Ojejku,z tydzień mnie nie było:placz:. A tu tyle się dzieje na forum. Fajnie by było spotkać się przy okazji wystawy,tyle pięknych wyżłów:multi:

My będziemy w Białymstoku w sobotę i zostajemy do niedzieli. ;)

dropsiata napisał(a):
No niestety,nic mi nie wychodzi z tymi zdjęciami,nie mogę załadować:roll:

Do imageshacka?

Posted

Ja tam jestem jeszcze podlotek :p

A zdjęcie mi się strasznie podoba to pierwsze, z Brando, on tak wspaniale pokazuje, co by chętnie porobił zamiast się wygłupiać na wystawach :lol:

Dropsiata, powalcz jeszcze z tym imageshack, jak chcesz, to Ci powiemy krok po kroku, co robić

Posted

[quote name='sylrwia']A propo gór zobaczcie jaka masakra :crazyeye:
Trzy godziny, żeby wejść na Giewont - zdjęcia - Kolejka na Giewont - Galeria - Wiadomości - WP.PL
Rrrrrany...

[quote name='Goshka']Myślę, że to prawda. Może z miernotami nie do końca, bo i fajne psy się zgłosiły w niektórych rasach, ale fakt faktem obsada sędziowska nie zachęcająca w ogóle...Podziwiam pomysłowość organizatorów, żeby na klubówkę wyżłów zaprosić "owczarkowego" eksperta. :crazyeye:

U nas kiedys na Klubówkę dali sędzinę, która jest z gr. chyba VI a oceniałą m.in. konkurencje hodowlane...

[quote name='sylrwia']Więc o moich wyprawach sierpniowych.:p
Wpierw zamiast na wystawę do Sopotu pojechałam zahaczając o Rituchę pod Wrocław na szaro - rudą imprezę, czyli wyżli weekend. Tam oddawałam swoje ciało na pożarcie ogromnej ilości komarów, gzów i innych mutantów:angryy:. Fotek z tej imprezy nie mam jedynie Ritucha w ferworze trzaskania insektów coś tam cykała.
Potem wróciliśmy do Rituchy, małe przepakowanie, ja wywiozłam Forysia do znajomych. I wyruszyliśmy do Zakopca i tylko z tej "imprezy" mam fotki. Foryś urzędowała w tym czasie u Tomaszka i Zosi. Dostał swój własny kojec w psiarni, w którym spał i odpoczywał po jedzeniu, bo tak to brykał po ogrodzie - Tomaszek prowadzi hotelik dla psiurów- i For dostał mega wypasione legowisko, w domu nigdy takiego nie miał:oops:. Pies mega zadowolony wyganiany z pozostałymi psami, wybawiony piłeczką, wygłaskany, wyprzytulany. Co najlepsze biegał razem z innymi samcami - poburczeli troche na siebie, poustawiali i nie było żadnych zadym, wielkich ścięć, ugryzień. Jak wróciliśmy do domu to nawet markotny był przez dwa dni.:roll: Jadąc pociągiem do domu nie obyło sie bez przygód z PKP. Pociąg rozjechał krowe którą właściel próbując złapać nagonił nam pod lokomotywe.:cool1:
Zawsze masz jakieś takie cudaczne przygody...

pzdr.

Posted

Oj brylują Twoje brylują. Wiem z pierwszej ręki, że Flora ogromnie spodobała się p. Wieremiejczyk-Wierzchowskiej. :cool3: Niestety, nie zrobiłam jej żadnych zdjęc, poniewaz byłam gospodarzem na innym ringu. :shake:

A moje maluchy wypadły fajnie, jednak najwięcej komplementów zebrał Archie, ale o tym pisać nie będę, bo mi znowu ktoś kłamstwo zarzuci :mdrmed::diabloti: Jak się pozbędę lenia to wrzucę jakieś foty :eviltong:

A tymczasem.... fajnie byłoby jakieś małe gaskońce poogladac :siara:

Posted

A ja tym razem dostalam zdjecia i relacje tuz po wystawie! Funny tez sie niedawno pokazala ponownie, rowniez z sukcesem :)
Ale nie bede sie rozpisywac, skoro i Ty sie nie chwalisz, jeszcze i mnie ktos cos zarzuci... :eviltong:

Ale daj choc fotki...

Posted

No wiesz, po sędziowaniu ostatnim p. W.-W. na klubówce gończych w Olsztynie, gdzie miałam ogromną przyjemnośc wystawiać Twoje urocze psy i gdzie pani W.-W. sprawdzała im dosłownie WSZYSTKO:cool3: to nie lada komplement z jej ust dot. FLORY. :loveu:

Chwal się, chwal co u Funny!! :multi: Bo do mnie jeszcze nie dotarło. :-(

Posted

chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! chcemy więcej! Piękniasty jest :)