Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sylrwia napisał(a):
Honey to i tak są zdjęcia na których tych turystów "nie ma".:cool1:

Sylwia, nie doprecyzowalam sie, zauwazylam, ze zdjecia robilas tak, aby tych mrowek nie bylo widac, a stada turystow najbardziej mi przeszkadzaja w realu.

Fotki piekne :loveu:, na tyle piekne, ze od pol godziny siedze i czekam az sie zaladuja, zeby je jeszcze poogladac :lol:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Haaaa, udało mi się wedrzeć siłą na dogo!!!
Sylwia, przy twoim opisie "...Ritucha w ferworze trzaskania insektow... itd" az się zapowietrzyłam ze smiechu. No a krowa pod pociągiem... biedna krowa, ale abstrahując od jej uczuć, Ty powinnac napisac książkę "Moje przygody z PKP" :lol:

A zdjęciami mi zrobiłas depresję tatrzańską...:-( Kieeedy ja się w Taterki wyrwę...

Posted

Witamy w poniedziałek. Najgorszy dzień tygodnia:shake:

Niestety, jakość zdjęć nie jest najlepsza. Szczególnie ta zurawi. Ćwiczyłam z Portkiem, poimimo strasznej ulewy, w szczerym polu, z dala od samochodu i oto efekt. Aparat lezał niczym nie nakryty.:placz:

Posted

Goshka - widze co prawda jedynie pierwsza i ostatnia fotke, ale powiem Ci, ze uroda psow w zupelnosci rekompensuje niedostatki techniczne :loveu:
A po ogladaniu ostatnich zdjec od Iwony musze stwierdzic, ze te Twoje dzieciaki z miotu A maja tak charakterystyczne mordki, nie dosc, ze ladne to jeszcze bystre i myslace, ze je w tlumie innych wyzlow rozpoznam! Super, bardzo mi sie to podoba. :loveu:

Posted

Goshka napisał(a):
Witamy w poniedziałek. Najgorszy dzień tygodnia:shake:
Niestety, jakość zdjęć nie jest najlepsza. Szczególnie ta zurawi. Ćwiczyłam z Portkiem, poimimo strasznej ulewy, w szczerym polu, z dala od samochodu i oto efekt. Aparat lezał niczym nie nakryty.:placz:

I don't like Mondays.
Ale widać na zdjęciach, że psy mimo poniedziałku ładnie pracują-warowanie opanowane:eviltong:

Posted

Goshka napisał(a):
Kasiu, dziekuję za miłe słowa.:loveu:
Ania, zdjęcia niestety są z soboty:oops:
A tu z niedzieli- Porto respektuje sarnę;)

A myślałam, że Ty Gosia rano przed pracą z psami w pole idziesz:evil_lol:
Normalnie respekt dla Porto, za to respektowanie zwierzyny:loveu:

Posted

No dobra...jakoże szczególnie dwie osoby trują mi i trują to umieszczę kiepskie jakościowo zdjęcia...... :D

Chłopcy:loveu::
ELLIOT

ARCHIE

Kobieta;):
GUMISIA

i....

bandyty..... :D:diabloti::evil_lol:

Posted

lafuma-82 napisał(a):
A myślałam, że Ty Gosia rano przed pracą z psami w pole idziesz:evil_lol:
Normalnie respekt dla Porto, za to respektowanie zwierzyny:loveu:

A zdarzało się, ze chodziłam, zdarzało:eviltong:

Dumisiowa napisał(a):
Zdjęcia świetne Gosiaczku....!!!!! ale k..... ta sarna to jakaś antylopo-małpa, że po drzewach skacze.......

Hahahah, no i dlatego Porto zdezorientowany odpuścił, bo by się na drzewo za nią nie wdrapał:megagrin:

No w końcu maluchy, a ja już je niedługo na żywo wypieszczę:bigok::bigcool:
A co do PAńci mam inny plan::drinka:

Posted

Goshka napisał(a):

No w końcu maluchy, a ja już je niedługo na żywo wypieszczę:bigok::bigcool:
A co do PAńci mam inny plan::drinka:

Hahaha taaaa ciocia niech tylko nie zapomni smakołyków dla siostrzeńców :diabloti:

hehehehe a co do planów to ćwicz siostra ćwicz....ja mistrzunio nie muszę :evil_lol: ale tata już ćwiczy...:evil_lol::evil_lol: poza tym to co się chowa na Twój przyjazd na strychu to hohoho :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Dumisiowa napisał(a):
Hahaha taaaa ciocia niech tylko nie zapomni smakołyków dla siostrzeńców :diabloti:

hehehehe a co do planów to ćwicz siostra ćwicz....ja mistrzunio nie muszę :evil_lol: ale tata już ćwiczy...:evil_lol::evil_lol: poza tym to co się chowa na Twój przyjazd na strychu to hohoho :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Co masz na mysli pisząc smakołyki? Kota nie oddam!!:diabloti::evil_lol:

O boshe, a ja nie pamietam kiedy ostatnio trenowałam :eviltong::eviltong: Ale bedzie wstyd:eviltong:

Posted

A tymczasem małe gaskońce rosną i rosną i rosną i wyrosły juz tak: :loveu:
Gromadka CLEI:

Ktos tu juz zaczął śpiewać :P

Zobaczcie, jaki ten najbardziej łaciaty ma rewelacyjny ogonek:D

Hehehe, żarłoki:P

Posted

Gosiu, dzieki za wstawienie fotek i zabawne opisy :loveu:

Darianna - lekarstwo na ta milosc jest w zasiegu reki... :razz:

Iwona - jeszcze raz pochwale fotki, tym razem publicznie - swietne sa! :loveu:

Posted

Bo to błąd mieć dwa rudzielce. Niebieski, czy też błękitny rewelacyjnie sie z rudym komponuje. :eviltong:
Mąż "rzecz" nabyta- pies jest na całe życie :D, :D

Posted

Darianna napisał(a):
Taaa... a mąż o rozwód wystąpi. Póki co pozakochuję się wirtualnie, zresztą moje dwa rudzielce dają wystarczająco czadu jak na mieszkanie ;)

:evil_lol:
Szkoda, ze moj rozwodem nie grozi, tylko pyta - jak daleko tym razem musimy jechac?.. :evil_lol:

Gosia - dobry tekst, taki... prawdziwy ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: