Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dumisiowa']hahaahahahahahahahahaahahahahah

a ja to wszystko w dupie mam bo i tak moje psy kocham.....:evil_lol:

P.S. A może ujawni się tu zaraz nowy tajemniczy użytkownik:diabloti::diabloti:

P.S.2 ekhmmm i tym razem proszę nie zapomnieć zmienić adresu mailowego dla niepoznaki :diabloti::diabloti::diabloti: przyszły ewentualny nowy użytkowniku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

P.S.3 a to wszystko spowodowane przez jednego niczego nieświadomego małego szczeniaczka :evil_lol:

Fajnie było na tej wystawie!!:evil_lol:
Hahaha, faktycznie...:lol:

Pzdr.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saskja napisał(a):
Hm, nie wiem, o kogo chodzi i dobrze mi z tym, ale wygląda to na jakiś problem emocjonalny. Moim zdaniem w grę wchodzi potajemna miłość (nieodwzajemniona, jak sądzę) lub ogromna zazdrość.

:crazyeye: o masakra, strach się bać. Cóż za diagnoza psychologiczna. Saskja wychodzi na to, że trzeba na Ciebie uważać. :eviltong:
Saskja a nieodwzajemniona miłość to niby czyje lodowate serducho? Proszę tak łopatologicznie: Gosia nie odwzajemnia czy szczeniak? :evil_lol::evil_lol:

Posted

sylrwia napisał(a):
:crazyeye: o masakra, strach się bać. Cóż za diagnoza psychologiczna. Saskja wychodzi na to, że trzeba na Ciebie uważać. :eviltong:
Saskja a nieodwzajemniona miłość to niby czyje lodowate serducho? Proszę tak łopatologicznie: Gosia nie odwzajemnia czy szczeniak? :evil_lol::evil_lol:

Trzeba na mnie uważać, trzeba :diabloti:

A miłość nieodwzajemniona przez Gosię. Gosia nie kocha, a ta osoba kocha, no i ta osoba cierpi, czuje się odrzucona, i wg teorii Aronsona powoduje to u niej (u osoby, nie u Gosi) dysonans poznawczy, tzn. przyznając, że kocha bez wzajemności, musiałaby przyznac, że jest do doopy, a to się kłóci z jej poczuciem własnej wartosci, więc woli podświadomie odwrócić sytuację i uwierzyć, że nie kocha i że jej nie zależy, i dokuczać Gosi.
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

20 lat temu się uczyłam o dysonansie poznawczym (pamiętam nawet tytuł książki - "Człowiek istota społeczna" Aronsona), więc mogłam coś popierniczyć, ale generalnie chyba tak to szło :lol:. Wiele ludzkich zachowań można wytłumaczyć tym dysonansem :lol: :lol: :lol:

Posted

Saskja napisał(a):
Trzeba na mnie uważać, trzeba :diabloti:

A miłość nieodwzajemniona przez Gosię. Gosia nie kocha, a ta osoba kocha, no i ta osoba cierpi, czuje się odrzucona, i wg teorii Aronsona powoduje to u niej (u osoby, nie u Gosi) dysonans poznawczy, tzn. przyznając, że kocha bez wzajemności, musiałaby przyznac, że jest do doopy, a to się kłóci z jej poczuciem własnej wartosci, więc woli podświadomie odwrócić sytuację i uwierzyć, że nie kocha i że jej nie zależy, i dokuczać Gosi.
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

20 lat temu się uczyłam o dysonansie poznawczym (pamiętam nawet tytuł książki - "Człowiek istota społeczna" Aronsona), więc mogłam coś popierniczyć, ale generalnie chyba tak to szło :lol:. Wiele ludzkich zachowań można wytłumaczyć tym dysonansem :lol: :lol: :lol:

Rrrrrany, brzmi fajnie... Podoba mi się, i ilez zastosowań w zyciu...:lol:

Pzdr.

Posted

Zrobiło się tu strasznie niemiło, ale niestety są sprawy, na które nie mogę nie reagować, ponieważ oczerniają moją osobę i moje psy. I dlatego pozwoliłam sobie opisać to na forum publicznym. Poza tym stawiane mi zarzuty są tak absurdalne, ze nie sposób nawet z nimi polemizować.

Droga Pani, naszą rozmowę na gg zapisałam, a co za tym idzie wszelkie insynuacje na mój temat, którymi raczyła się Pani ze mną podzielić. Jest to chore i innego słowa nie znajduję, a że oczernianie ludzi nie przedstaiwając faktów, ani dowodów nie może ujsc nikomu bezkarnie!!!! W zwiazku z tym, jezeli nadal docierac beda do mnie nieprawdziwe opinie na mój temat sprawa znajdzie swój finał w sądzie. A to rozwieje wszelkie wątpliwości i pokaże po czyjej stronie leży prawda. I chyba nawet tak byłoby naprościej rozwiązac ten idiotyczny konflikt i do tego bede dążyć, zeby sprawę wyjaśnić jak najszybciej.
Poza tym cóz, powodzenia w hodowli zyczę .

Tym samym, przestaję udzielac sie w tym watku, wklejac zdjecia swoich psów, zeby nikogo nie kłuły w oczy.

I nie robię z siebie ofiary, proszę pani, chce oszczędzić pani stresów, które przezywa pani ogladajac moje psy:cool1:

Posted

Gosia, Saskja ma racje.
TY rowniez, we wszystkim poza jednym - ten watek zrobil sie NASZ WSPOLNY i taka decyzja uderza w NAS.
A podazajac tym tokiem myslenia powinnas jeszcze zrezygnowac z gg, usunac strone hodowli z sieci i przestac jezdzic z psami na wystawy, zeby "nie kluly w oczy". Toz to idiotyczne!!!
Wrecz przeciwnie - uwazam, ze powinnas w razie kolejnej takiej akcji wyciagnac konsekwencje, ale dalej robic swoje, zamiast sprawiac przyjemnosc zawistnikom usuwajac z sieci informacje o swoich psach!
No chyba, ze bardziej Ci zalezy na dobrym samopoczuciu wzmiankowanej pani, a nie osob odwiedzajacych ten watek... A w to nie chce mi sie wierzyc.
A na zawistnikow jest tylko jeden sposob - nie nalezy z nimi polemizowac, lecz ich IGNOROWAC !!!

Posted

[quote name='sylrwia']
Honey dobrze prawi - wszak starsza i bardziej doświadcozna.;)

Sylwia, skad wiesz, ze to napisalam? :crazyeye: Ale skasowalam, zeby sie tak publicznie do wieku nie przyznawac :evil_lol:

Posted

Dokładnie,domagamy się Twoich psów w tym wątku -zgodnie z zasadami demokracji powinnaś teraz wstawić jakieś piękne wyżłowe fotki :D:eviltong:

Posted

Nic nie pokaze, bo dzis rano dostalam smsa, ze obcieli mi szybkosc, poniewaz przekroczylam limit transferu, w 5 dni... :crazyeye::shake: Oczywiscie pan na infolinii stwierdzil - owszem to nie mozliwe, ale nic sie na da zrobic. Trzeba napisac reklamacje i czekac :angryy::angryy::angryy: Zla jestem!
A ponadto mam w domu szczeniaczka, z wydawaloby sie porzadnej hodowli... hodowca wydal szczenie w wieku 6 tygodni, z jednym odrobaczeniem (wg jego info, bo ksiazeczki brak) i bez zadnego szczepienia! I po zrobionym juz przegladzie miotu! Granda!!!:angryy: